Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 30/09/2023)

Nem sok van közlekedési módok jobb, mint a vonat, de hajókirándulással áll messze tőle! Ez a fényűző és kényelmes módja, hogy felfedezzék az élvezetek Európa, látva városok, régiók, és az országok egy új szemszögből. Akkor tárja érdekes célpontok amely ellenkező esetben hiányozhat a nyaralás útvonalát. Nem csoda, hogy sok ember úgy dönt, a festői útvonal hogy a 5 Legszebb folyói Európában, hogy vizsgálja!

 

1 a 5 Legszebb folyói Európában: Duna

Hossz: 1,783 mérföldre / 2,870km

Útvonal: Németország – A Fekete-erdőtől a Fekete-tengerig

Vegyünk egy dunai hajókázás, ha élvezni történelem, finom ételek, és felejthetetlen élmények. Utazzon át a modern város Amszterdam Nyugat-Európa A Duna, amely lassan ereszkedik le Kelet-Európában tompított történelmi látnivalói, mint például Salzburg (a zene városa), vagy leugrik hogy nézze rom rudak divatos Budapest. Ez a gyűjtemény az európai folyami hajóutak fogja söpörni ön el egy álomszerű tér tele új élményekkel, látnivalók, hangok, szaga van, és gasztronómiai találkozások.

München és Salzburg vonatok

Salzburg Passau vonatok

Bécs és Salzburg vonatok

Salzburg és Bécs vonatok

Danube river at night

2 a 5 Legszebb folyói Európában: Rhone

Hossz: 505 mérföldre / 813km

Útvonal: A svájci Alpokban A Földközi-tenger

Rhone folyó egy történelmi folyó Svájc és Franciaország és az egyik legjelentősebb vízi útjain Európa. Ez nem csoda, hogy a listán a The 5 Legszebb folyók Európában, hogy vizsgálja.

Ez az egyetlen olyan jelentős folyót közvetlenül a Földközi-tenger és megtette a gondosan Alpine. Ez teszi, hogy egészen mások északi szomszédja, rajnai, ami hagy valamennyi alpesi jellemzők mögött, amikor az elhagyja Svájc. A festői és gyakran vad során a Rhone, A víz tulajdonságait benne áramló, és ahogy azt már használják az emberek már mind formálják a hatások a hegyek, egészen a torkolatig, ahol üledékek jelölést a Rhone alpesi gleccser bekerülnek a melegebb víz a Földközi-.

Zürich Chur vonatok

Genf Chur vonatok

Milan Tirano vonatok

Bergamo Tirano vonatok

Rhone Switzerland Rivers In Europe

3 a 5 Legszebb folyói Európában: Fő

Hossz: 326 mérföldre / 525km

Útvonal: Kulmbach Mainz, Németország

A Main folyó 327 mérföld hosszú, és a leghosszabb folyó található teljes egészében Németország. Áramló kelet-nyugati irányban, Fő csatlakozik a Rajna a Mainz, Németország. A Fő folyó kezdődik a Felső-Frankföld régió Németországban; azonban, A folyó csak akkor tekinthető hajózható között Bamberg és Mainz.

Ban ben 1992 az Majna-Duna-csatorna nyitott, amely összeköti a Fő és a Duna. A csatorna kezdődik Bamberg és megfelel a Duna Kelheim, Németország. Ez most úgy nagy vízi út, amely lehetővé teszi, hogy mind a személyszállító hajók és kisebb kereskedelmi hajók közötti utazás az Északi-tenger nyugati és a Fekete-tenger keleti.

Köln Mainz vonatok

Frankfurt Mainz vonatok

Berlin Mainz vonatok

Brüsszel Mainz vonatok

Mainz Germany Rivers In Europe

 

4 nak,-nek 5 Legszebb folyói Európában: övé
Hossz: 485 mérföldre / 780km

Útvonal: Északnyugat-Dijon, Franciaország a angol csatorna Le Havre

Sok városban van egy funkció, amely azonosítja, meghatározza a létezésüket, és úgy viselkedik, mint az impulzus, amely végigfut a város szívében. A Szajna párizsi, amit a Temze Londonba, A Duna Budapest. Ez az epicentrum, a turisták vándorolnak, ahol betartják a híres látnivalók és megörökíteni az emlékeket.

A Szajna Cruise szinte kötelező!

Úgy gondoljuk, hogy a szó szoros értelmében választani épp olyan egy a Szajna sétahajózás kínált, és akkor nem fog csalódni! Ön képes lesz arra, hogy a legjobb Párizs, a szerelem városa. A választék széles körű. Ha korlátozott ideig, körutazások állnak, hogy beilleszkedjen a rövid ideig ott. Egy fesztelen hangulattal, kényelem Seine vacsora körutazás, belebámulok az Eiffel-torony és a Louvre, ahogy elhajózik. Vagy akkor is össze ezeket a kincseket és a sebességtartó kizárólagos combo, mászni a második emeleten, megcsodálhatja a kilátást, és akkor vegyünk részt egy hajókiránduláson, élvezi vacsorát és egy pohár bor. Akár azt is venni egy Moulin Rouge show-, ha úgy díszes? Megtekintéséhez az igazi Párizs, a Seine hajókázás egy must.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

 

Az utolsó Pick Az európai folyók – holland Hajóutak

Hossz: 528 mérföldre / 850km

Útvonal: Hollandia Az Északi-tenger

A kis folyók, csatornák, és Hollandia belvizei alkotják a holland vízi utakat, és a cirkáló itt van egy pihentető módon tárja Európa és az ő feltűnő kis országok. Kirándulások körül Amszterdam és Rotterdam gyakran jelennek meg útvonalak, de a fénypontja a Holland Hajóutak hajókirándulással a sorozat 19 hiteles szélmalmok, hogy a vonal a csatorna bank a régióban Kinderdijk. Hozd kamerák kész.

Ugyanilyen csodálatos a virág jelenik meg Keukenhof, A legnagyobb virágoskert. Káprázatos szőnyegek színek által létrehozott hétmillió tulipán, nárcisz, és egyéb virágzások - csodálatos legjobbakkal áprilisban és májusban. Vigyázz rövidebb utazások ebben az évszakban különösen összpontosítva a holland izzó mezőket.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

Dutch Waterways and windmill

 

Mindenki a fedélzetre! Foglalja le azt a vonatjegyet a folyami útjára Ments meg egy vonatot ma és cirkál!

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “5 Legszebb folyói Európában, hogy vizsgálja” rá a helyszínen? akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-rivers-europe%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)