Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 02/07/2021)

Ei ole montaa liikennemuotojen paremmin kuin juna, mutta jokiristeilylle pääsee melko lähelle! Se on ylellinen ja rauhassa tapa tutustua ilot Euroopassa, näkeminen kaupungit, alueet, ja maiden uudesta näkökulmasta. Voit tutustua kiehtova kohteet jotka muutoin jättää väliin lomalta matkareitti. Ei ihme, että niin monet ihmiset valitsevat maisemareittiä nähdä 5 Kauneimmat joet Tutkitaan!

 

1 n 5 Kauneimmat joet: Tonava

Pituus: 1,783 mailia / 2,870km

Reitti: Saksa – Schwarzwaldin Mustallemerelle

Ota Tonavan risteily jos nautit historian, erinomaisesta ruuasta, ja unohtumattomia kokemuksia. Kulkea moderni kaupunki Amsterdamin Länsi-Eurooppa Tonavan joka hitaasti laskeutuu Itä ohimennen historiallisten maamerkkien, kuten Salzburg (kaupunki musiikin), tai hyppää vierailla pilata baareja trendikäs Budapest. Tämä kokoelma Euroopan jokiristeilyt tempaa sinut pois osaksi unenomainen tila täynnä uusia kokemuksia, nähtävyydet, äänet, tuoksuu, ja gastronomisia kohtaamisia.

München Salzburg Junat

Salzburg Passau Junat

Wienistä Salzburg Junat

Salzburg Wien Junat

Danube river at night

2 n 5 Kauneimmat joet: Rhone

Pituus: 505 mailia / 813km

Reitti: Sveitsin Alpeilla Välimereen

Rhônejokea on historiallinen joki Sveitsi ja Ranska ja yksi merkittävimmistä vesistöissä Euroopassa. Ei ole ihme, se on meidän luettelo 5 Kauneimmat joet tutkia.

Se on ainoa suuri joki virtaa suoraan Välimeri ja on ottanut perusteellisesti Alpine. Tämä käy varsin erilainen kuin sen pohjoisen naapurin, Reinin, joka jättää kaikki sen Alppien ominaisuuksista myöhästyi, kun se lähtee Sveitsissä. Luonnonkaunis ja usein villi tietenkin Rhone, ominaisuudet virtaavan veden se, ja miten se on käyttänyt ihmiset ovat kaikki muotoutunut vaikutteita vuorille, myöten joen suun, missä sedimentit merkintä Rhone Alppien jäätikkö kulkeutuvat lämpimämpi vedet Välimeren.

Zurich Chur Junat

Geneve Chur Junat

Milan Tirano Junat

Bergamo Tirano Junat

Rhone Switzerland Rivers In Europe

3 n 5 Kauneimmat joet: tärkein

Pituus: 326 mailia / 525km

Reitti: Kulmbach Mainz, Saksa

Main-joki on 327 mailia pitkä ja on pisin joki sijaitsevat kokonaan Saksa. Virtaava idästä länteen, Main liittyy Rein Mainz, Saksa. Main-joki alkaa frankkien alueella Saksassa; kuitenkin, joki käsitellään vain purjehduskelpoinen välillä Bamberg ja Mainz.

Sisään 1992 sen Main-Tonava Canal avattu, joka yhdistää pää- ja Tonavan joet. Kanava alkaa Bamberg ja täyttää Tonavan Kelheim, Saksa. Tämä pidetään nykyään merkittävä väylä, joka mahdollistaa sekä matkustaja-alusten ja pienempien kauppa-alusten matkustaa välillä Pohjanmeren länteen ja Mustanmeren itään.

Köln Mainz Junat

Frankfurt Mainz Junat

Berliini Mainz Junat

Bryssel Mainz Junat

Mainz Germany Rivers In Europe

 

4 / 5 Kauneimmat joet: hänen
Pituus: 485 mailia / 780km

Reitti: Luoteeseen Dijon, Ranskasta Englantilainen kanava Le Havre

Monet kaupungit ovat ominaisuus, ne tunnistetaan, määrittelee niiden olemassaolo, ja toimii pulssi, joka kulkee läpi kaupunkien sydämeen. Seine-joki Pariisissa on mitä Thames on Lontooseen, Tonavan Budapest. Se on episentrumi, alueen turistit muuttavat, jossa he tarkkailla kuuluisia nähtävyyksiä ja vangita muistoja.

Nuotta Cruise on on!

Ajattelemme voit kirjaimellisesti valita lähes minkä tahansa Seine risteilyt tarjoamia ja et tule pettymään! Voit nähdä parhaat Pariisi, rakkauden kaupunki. Valinta on laaja. Jos sinulla on rajoitetusti aikaa, risteilyt ovat käytettävissä mahtua lyhyen aikaa siellä. Saat enemmän rento fiilis, nauttia Seine illallisristeily, tuijottaa Eiffel-torni ja Louvre-museo, kun Sail. Tai voit yhdistää nämä nähtävyyksiä ja risteily yksinoikeudella combo, kiivetä toiseen kerrokseen, ihailla, ja sitten lähde veneretkelle, herkkujen nauttimista ja lasi viiniä. Voit myös ryhtyä Moulin Rouge näyttää jos niin fancy? Jos haluat nähdä todellinen Pariisin, nuotta risteily on välttämätöntä.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

 

Viimeinen Pick Euroopan Joet – Alankomaiden vesiväylien

Pituus: 528 mailia / 850km

Reitti: Alankomaat Pohjanmerellä

Pienissä joissa, kanavat, ja Alankomaiden sisämeret muodostavat Alankomaiden vesiväylät, ja risteilyt tässä rentouttava tapa tutustua Eurooppaan ja hänen silmiinpistävää alhainen maissa. Retkiä ympäri kaupunkia Amsterdamin ja Rotterdamin usein näkyvät reittejä, mutta kohokohta Alankomaiden vesiväylien jokiristeily on sarja 19 aitoja tuulimyllyjä että linja kanavan pankit alueella Kinderdijkin. Saat kamerat valmiina.

Yhtä hienoa ovat kukka näyttää osoitteessa Keukenhofin, suurin kukka puutarha. Häikäisevä matot värit saadaan aikaan seitsemän miljoonaa tulppaania, narsissit, ja muut kukinnat - parhaimmillaan parhaimmillaan huhti- ja toukokuussa. Varoa lyhyemmän risteilyjen tähän aikaan vuodesta jossa keskitytään erityisesti Hollannin tulppaanipeltoihin.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Dutch Waterways and windmill

 

juna lähtee! Varaa junalippu jokimatkalle Tallenna juna tänään ja saa risteilyn!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Kauneimmat joet Tutkitaan” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-rivers-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)