Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/01/2021)

Tarttumalla Euroopan kartan ja päättää, minne mennä voi olla painajainen! Joo, varsinkin jos kaikki sinulla on pari viikkoa. Mantereella niin monipuolinen ja rikas kulttuuri, kaksi viikon päästä tuntua liian lyhyt! Siksi, se on luultavasti parasta jakaa ja vierailla tietyillä alueilla per matka. Sillä tavalla annat itsellesi tarpeeksi aikaa ja tilaa täysin ymmärtää, mitä kukin maa on tarjota. Länsi-Euroopassa junalla erinomainen paikka aloittaa, ja mikäs sen parempi tapa matkustaa kuin junalla!

 

Miksi mennä Länsi-Euroopassa junalla?

Menossa Länsi-Eurooppa junalla on erinomainen kokemus yhteyden kautta rautateitse on fantastinen! Tämä tekee Länsi-Euroopassa junalla kokemus halpa ja kätevä vaihtoehto vierailla span kaksi viikkoa. Tämä maaryhmä on tunnettu perintö upotettuna historiassa, taide, ja uskomaton arkkitehtuuri! Ruokansa valikoima on niin monipuolinen, että löydät sen lähes mahdotonta vastustaa syömistä kaiken mikä liikkuu. Länsi-Euroopassa on eri lähestymistapa modernin elämän jättää sinut haltioissani niin menetät itse yöelämä ja trendejä.

Tässä muutamia meidän top poimii pääset alkuun.

Berliini München Junat

Frankfurtista München Junat

Trier München Junat

Stuttgart München Junat

 

Belgia

Tunnettu olut, vohvelit, ja suklaa, Belgia on osa Länsi-Euroopassa junalla matkaa ja on loputtomasti kiehtova paikka vierailla. Sen vilkas pubeja, lukemattomia museoita, merkittävä kanava retkiä monimutkainen arkkitehtuuri, tässä maassa on niin paljon tarjottavaa. Jos päätät käydä juuri Belgiaan sijaan menee noin, vierailevat maan rantoja – ne ovat upeita!

Bryssel Brugge Junat

Antwerpen Brugge Junat

Halle kaksi Brugge Junat

Gent Brugge Junat

 

Länsi-Euroopassa Junalla Ranskassa

 

Ranska

Jos ei yksi edes aloittaa? Viini, keittiön tai alalla? Aina kiillotettu ranskalaiset naiset? Tai viehättävä miehet? yli 30 miljoonaa ulkomaista matkustajaa vuosittain, kaupungin valot tarjoaa matkustuskokemusta toisin kuin kaikki muut. Miksi ei viettää aikaa tutustuen lukuisat museot, ravintolat, ja kaupat? Tai paeta maaseudulle, nauttia tunnettu ranskalainen rannat, ja kestää matka käydä maalauksellinen vuorenrinteellä? Joo! Bonus osa? Kiskon liitännät ovat ilmiömäiset! Embrace Länsi-Euroopassa junalla ja näet mitä puhumme!

Nantes Bordeaux Junat

Paris Bordeaux Junat

Lyonin lentokenttä Bordeaux-juniin

Marseillesta Bordeaux Junat

 

 

Meidän sulkemalla maa Länsi-Euroopassa junalla on Sveitsi

Matkustaminen Sveitsi on aina hyvä idea. Matkustaminen Sveitsi junalla on vielä parempi. Ei vain Sveitsin junat luokiteltiin Euroopan parhaiksi, se on myös yksi kauneimmista maita käymään junalla. Sveitsi asuu joitakin Euroopan kaikkein kauniita järviä, kuuluisin vuorenhuipun, ja suklaamakupalat. Kulttuurinen monimuotoisuus on upea! yli 200 kansallisuuksia, tämä on ehdottomasti paikka, joka tarjoaa uutta tietoa ja kokemusta joka kolkassa.

Länsi-Euroopassa junalla kokemus on ollut kasvussa Länsi-Euroopassa viime vuosikymmenen aikana. Tutkittuaan mitä vain muutamassa maassa kyseiseltä alueelta on tarjota, se ei ole oikeastaan ​​vaikea kuvitella, miksi. Usein ja luotettavat yhteydet matkustamisen helpottamiseksi ja tehokkaiden, Todella. Niin, se on nyt vain jopa voit päättää, missä ja milloin pitää mennä.

Basel Interlaken Junat

Bern Interlaken Junat

Luzernin Interlaken Junat

Zurich Interlaken Junat

 

Käyttää Save-A-Train varataksesi omasi junalippu edulliseen hintaan. Mene mihin tahansa kohteeseen vapautettu kamala varausmaksua! Exploring Länsi-Euroopassa junalla on helpompaa kuin koskaan, ja me veto näiden kahden viikon kuluttua lentää!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwestern-europe-train%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa nähdä upotuskoodin)