Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 28/03/2021)

Matkustaminen nähdä nähtävyyksiä on loistava valinta - mutta mitä jos haluat vain pitää hauskaa? Siinä tapauksessa, on kaupunkien paras yöelämä, ja sinne junalla on helppo ja halpa.

Sillä Party Animals, Ei ole mitään aivan kuten kokee yöelämä uusi kaupunki. Parasta tehdä se Euroopassa on, että jokainen kaupunki on erilainen fiilis. Katsomaan alkuun 5 kaupungit paras yöelämä ja nähdä, mikä pidät eniten:

 

1. Berliinin yöelämä, Saksa

Löydät Berliinin huipulta 5 Kaupungit paras yöelämä syystä. Kaupungissa on vilkas ja voimakas kerhotoiminnan kohtaus, joka on vertaansa vailla Euroopassa. Berliini houkuttelee paljon samanhenkisiä juhlaeläimet. Siksi se on lähes takuu on hyvä aika yhdessä lukuisista seurojen. Berghain on varmasti kaupungin kuuluisin yökerho, samoin kuin yksinoikein ja jotkut, sanoisi Euroopan paras. Kun voimalaitos, Nyt se on sijalla Berliinin klubeilla kohtaus. Et voi olla huomaamatta käydä siellä, jos etsit hauskaa! Onneksi, saavuttaa Berlin junalla on helppoa - voit saada siellä Amsterdam, Lontoo, ja Frankfurt, muun kaupungeissa.

Berliini Potsdam Junat

Berliini Hampuri Junat

Frankfurt Berliiniin Junat

Berliini München Junat

2. Amsterdamin yöelämä, sen Alankomaat

Amsterdam canal at night

 

Amsterdam on yksi niistä kaupungeista, jotka ansaitsevat sen maine yhtenä parhaista juhlia. Se on suosittu määränpää, varsinkin ystäville trance, tekno, hip hop, syvä talo, ja EDM. Jotkut tärkeimmistä käyntikohteita ovat varasto Elementenstraat ja sokeritehdas. Molemmat ovat suuria seuroja juhliin, riippuen siitä, mitä haluat. Yksi asia on varma - osapuolet ovat villejä. Seurat eivät sulje vasta 3 tai 4 olen., joten siellä on runsaasti aikaa nauttia. Reach Amsterdam junalla mitään suuria Euroopan kaupungeissa kuten Berliini, Pariisi, Lontoo, ja Bryssel.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

3. Tukholma, Ruotsi

Kylmässä Skandinaviassa, Sekä paikalliset ja turistit osaavat juhlia. Tukholma on yksi kaupunkien kanssa paras yöelämä vuoksi erilaisia ​​klubeja ja suuria väkijoukkoja niissä. Hell Kitchen on paikka, jossa voi olla huomaamatta Tukholmassa, joten varmista tarkistaa sitä. Tämä kaupunki on helposti junalla muista Euroopan rautatieliikenteen solmukohdat.

Stockholm is among Top 5 Cities With The Best Nightlife In Europe

 

4. Rooma, Italia

Rooman ainutlaatuinen ilmapiiri parantaa laatua kerhotoiminnan kaupunki. pohjimmiltaan Italian, kokemus kerhotoiminnan Rooma on tietty elämän rakastava, rento viehätysvoimaa sitä. Iso tanssilattia, ystävällinen baarimikot, ja hauska tunnelma tekevät Rooman yöelämä ainutlaatuinen kokemus. Yksi parhaimmista osista vierailusta Italiaan on se, että on olemassa runsaasti ajeluja. He voivat saada sinut minne haluat mennä. Jotkut heistä houkuttelevat sinua upeilla nähtävyyksillä matkan varrella.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Pisa Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

 

 

5. Lontoo, Englanti

London is among Top 5 Cities With The Best Nightlife In Europe

 

Lontoossa on erilainen kerhotoiminnan kohtaus, joka asettaa sen viiden parhaan joukkoon kaupunkien paras yöelämä Euroopassa. Voit käydä lumoava yökerhot, burleski osoittaa, retro seurat, ja kaikkea siltä väliltä. Se on hyvä paikka juhlia, ja saada Lontooseen juna on saatavilla useimmissa Euroopan suurkaupungeissa. Älä missaa Lontoon kerhotoiminnan kokemus!

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Valmis seuraavaan puolueen tavoitteluun matka? Huipputason 5 Kaupungit paras yöelämä Euroopassa ei petä sinua, vaikka olet käynyt niitä ennen. Varaa junalippuja ja huvitella ja musiikki!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-cities-best-nightlife%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)