Waktu membaca: 4 minit
(Lepas Kemaskini: 28/03/2021)

perjalanan untuk melihat pemandangan adalah tempat yang sesuai - tetapi bagaimana jika anda hanya mahu berseronok? Kalau macam itu, terdapat bandar-bandar dengan kehidupan malam yang terbaik, dan mendapat di sana dengan kereta api mudah dan murah.

Bagi haiwan parti, tiada apa-apa agak seperti mengalami kehidupan malam di bandar baru. Apa yang lebih baik melakukannya di Eropah adalah bahawa setiap bandar mempunyai vibe yang berbeza. Sila lihat di bahagian atas 5 bandar-bandar dengan kehidupan malam yang terbaik dan melihat mana yang paling anda gemari:

 

1. Kehidupan Malam di Berlin, Jerman

Anda akan menjumpai Berlin di Bahagian Atas 5 Bandar-bandar dengan kehidupan malam yang terbaik atas sebab-sebab. Bandar ini mempunyai adegan clubbing yang bertenaga dan sengit yang hebat di Eropah. Berlin menarik ramai yang berpikiran sama haiwan pesta. Itulah sebabnya ia hampir jaminan untuk mempunyai masa yang baik dalam satu kelab yang banyak yang. Berghain pasti kelab malam yang paling terkenal di bandar ini, serta yang paling eksklusif dan beberapa, akan mengatakan yang terbaik di Eropah. Apabila loji kuasa, kini ia merupakan pusat tempat kejadian clubbing Berlin. Anda tidak boleh ketinggalan melawatnya jika anda sedang mencari untuk masa yang hebat! nasib baik, mencapai Berlin dengan kereta api mudah - anda boleh pergi ke sana dari Amsterdam, London, dan Frankfurt, kalangan bandar-bandar lain.

Berlin untuk Trains Potsdam

Berlin ke Hamburg Kereta api

Frankfurt ke Berlin Kereta api

Berlin ke Kereta api Munich

2. Amsterdam Kehidupan Malam, yang Belanda

Amsterdam canal at night

 

Amsterdam adalah salah satu daripada bandar-bandar yang layak reputasinya sebagai salah satu yang terbaik untuk parti. Ia adalah popular destinasi, terutama bagi pencinta berkhayal, tekno, hip hop, rumah dalam, dan EDM. Antara yang paling penting tempat-tempat untuk melawat adalah Gudang Elementenstraat dan Kilang Gula. Kedua-dua kelab besar kepada pihak di, bergantung kepada apa yang anda suka. Satu perkara yang pasti - pihak-pihak yang liar. Kelab-kelab tidak ditutup sehingga 3 atau 4 pg, jadi terdapat banyak masa untuk menikmati. Mencapai Amsterdam dengan kereta api dari mana-mana utama bandar-bandar Eropah seperti Berlin, Paris, London, dan Brussels.

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

3. Stockholm, Sweden

Di Scandinavia sejuk, kedua-dua penduduk tempatan dan pelancong tahu bagaimana untuk parti. Stockholm adalah antara bandar-bandar dengan kehidupan malam yang terbaik yang terhutang kepada pelbagai kelab dan orang ramai besar di dalamnya. Hell Kitchen adalah tempat yang anda tidak boleh ketinggalan dalam Stockholm, jadi pastikan untuk memeriksa ia keluar. Bandar ini mudah dicapai dengan kereta api dari lain hab kereta api Eropah.

Stockholm is among Top 5 Cities With The Best Nightlife In Europe

 

4. Rom, Itali

suasana unik Rom bersejarah meningkatkan kualiti clubbing di bandar. contoh unggul Itali, pengalaman clubbing dalam Rom mempunyai tertentu kehidupan yang cintakan, keindahan kasual untuk ia. lantai tarian besar, pelayan bar mesra, dan suasana yang menyeronokkan membuat kehidupan malam di Rom satu pengalaman yang unik. Salah satu bahagian terbaik mengenai melawat Itali adalah bahawa terdapat banyak keretapi. Mereka boleh mendapatkan anda di mana sahaja anda mahu pergi. Sebahagian daripada mereka akan memperlakukan anda dengan pemandangan indah sepanjang perjalanan.

Milan ke Kereta api Rome

Florence ke Kereta api Rome

Pisa ke Kereta api Rome

Naples ke Kereta api Rome

 

 

5. London, England

London is among Top 5 Cities With The Best Nightlife In Europe

 

London mempunyai adegan clubbing yang berbeza yang meletakkannya antara lima bandar-bandar utama dengan kehidupan malam yang terbaik di Eropah. Anda boleh melawat kelab malam glamor, rancangan olok-olok, kelab retro, dan apa-apa diantara. Ia merupakan tempat yang hebat kepada pihak, dan mendapatkan ke London oleh kereta api boleh diakses daripada kebanyakan bandar-bandar utama Eropah. Jangan terlepas pengalaman clubbing London!

Kereta api Amsterdam To London

Paris untuk Trains London

Berlin untuk Trains London

Brussels untuk Trains London

 

Bersedia untuk parti-mencari percutian anda yang seterusnya? Top kami 5 Bandar-bandar dengan kehidupan malam yang terbaik di Eropah tidak akan mengecewakan anda, walaupun anda melawat mereka sebelum. Tempah tiket kereta api anda dan menikmati keseronokan dan muzik!

 

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan link ke laman blog ini, atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-cities-best-nightlife%2F%3Flang%3Dms- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)