Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 28/03/2021)

Călător pentru a vedea obiectivele turistice este o alegere excelentă - dar ce se întâmplă dacă doriți doar să se distreze? În acest caz,, există orașe cu cele mai bune viata de noapte, și ajunge acolo cu trenul este ușor și ieftin.

Pentru animalele de partid, nu e nimic destul ca se confruntă cu viața de noapte dintr-un oraș nou. Cel mai bun lucru despre a face aceasta în Europa este că fiecare oraș are o vibrație diferită. Aruncati o privire la partea de sus 5 orașe cu cea mai bună viața de noapte și a vedea care vă bucura cel mai mult:

 

1. Viața de noapte din Berlin, Germania

Veți găsi Berlinul în Top 5 Orașele cu cea mai bună viață de noapte dintr-un motiv. Orasul are o scena de clubbing vibrantă și intensă, care este fără precedent în Europa. Berlinul atrage o mulțime de oameni similari petrecerea animalelor. De aceea, este aproape o garanție pentru a avea un moment bun într-unul din numeroasele sale cluburi. Berghain este sigur cel mai faimos club de noapte din oraș, precum și cel mai exclusivist și unii, ar spune cel mai bun din Europa. Odată ce o centrală electrică, acum este epicentrul scenei de clubbing din Berlin. Nu poate fi dor de el vizita dacă sunteți în căutarea pentru o mare de timp! din fericire, ajungând la Berlin cu trenul este ușor - puteți ajunge acolo de la Amsterdam, Londra, și Frankfurt, printre alte orașe.

Berlin Trenurile Potsdam

Berlin Trenurile Hamburg

Frankfurt Trenurile Berlin

Berlin Trenurile Munchen

2. Viața de noapte din Amsterdam, cel Olanda

Amsterdam canal at night

 

Amsterdam este unul dintre orașele care merită reputația sa ca fiind una dintre cele mai bune de petrecere. Este un popular destinaţie, mai ales pentru iubitorii de transă, tehno, hip hop, casă adâncă, și EDM. Unele dintre cele mai importante locuri de vizitat sunt depozit Elementenstraat și Fabrica de zahăr. Ambele sunt cluburi mari la petrecere la, în funcție de ceea ce iti place. Un lucru este sigur - părțile sunt sălbatice. Cluburile nu se închide până 3 sau 4 a.m., astfel încât există o mulțime de timp să se bucure. Ajungeți la Amsterdam, cu trenul de la orice majore orașe europene precum Berlin, Paris, Londra, și Bruxelles.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

3. Stockholm, Suedia

În Scandinavia rece, atât localnici și turiști știu cum să petrecere. Stockholm se numără printre orașele cu cea mai buna viata de noapte din cauza varietatea de cluburi și mulțimi mari în ele. Hell Kitchen este un loc pe care nu poate lipsi din Stockholm, astfel încât asigurați-vă că pentru a verifica it afară. Acest oraș este ușor accesibil cu trenul de la alte hub-uri feroviare europene.

Stockholm is among Top 5 Cities With The Best Nightlife In Europe

 

4. Roma, Italia

atmosfera istorică unică din Roma îmbunătățește calitatea clubbing din oraș. chintesență italiană, experiența de clubbing în Roma are o anumită viață iubitoare, farmec casual la ea. ringuri de dans Big, barmani prietenos, și o atmosferă de distracție face viata de noapte din Roma o experiență unică. Una dintre cele mai bune părți despre vizitarea Italiei este că există o mulțime de plimbari cu trenul. Ei pot obține oriunde vă doriți să mergeți. Unele dintre ele vă vor trata cu atracții minunate pe parcurs.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Pisa către trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

 

 

5. Londra, Anglia

London is among Top 5 Cities With The Best Nightlife In Europe

 

Londra are o scena de clubbing diferită, care pune printre primele cinci orase cu cele mai bune viata de noapte din Europa. Puteți vizita cluburi de noapte plin de farmec, spectacole burlești, cluburi retro, și orice între. Este un loc minunat a petrece, și ajunge la Londra de trenul este accesibil de cele mai multe orașe importante din Europa. Nu ratați experiența de clubbing din Londra!

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Gata pentru următoarea călătorie care caută-petrecere? Top nostru 5 Orase cu cele mai bune din Europa Noaptea nu vă va dezamăgi, chiar dacă le-ați vizitat înainte. Rezervați direct biletele de tren și bucurați-vă de distracție și muzică!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesajul și să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog, sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-cities-best-nightlife%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)