Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 28/03/2021)

Reiser å se severdighetene er et godt valg - men hva om du bare vil ha det gøy? I så fall, Det er byer med det beste utelivet, og komme dit med tog er enkelt og rimelig.

For partiet dyr, Det er ingenting som opplever nattelivet i en ny by. Det beste med å gjøre det i Europa er at hver by har en annen vibe. Ta en titt på toppen 5 byer med det beste utelivet og se hvilken du liker mest:

 

1. Berlins Uteliv, Tyskland

Du finner Berlin i toppen 5 Byer med det beste utelivet for en grunn. Byen har et livlig og intens clubbing scene som er uten sidestykke i Europa. Berlin tiltrekker seg mye likesinnede festdyr. Det er derfor det er nesten en garanti for å ha en god tid i en av sine mange klubber. Berghain er helt sikkert byens mest berømte nattklubb, så vel som den mest eksklusive og noen, vil si det beste i Europa. Når et kraftverk, nå er det episenteret av Berlins clubbing scene. Du kan ikke glipp av å besøke det hvis du leter etter en flott tid! Heldigvis, nådde Berlin med tog er enkelt - du kan få det fra Amsterdam, London, og Frankfurt, blant andre byer.

Berlin til Potsdam Togene

Berlin til Hamburg Togene

Frankfurt til Berlin Togene

Berlin til München Trains

2. Amsterdams uteliv, de Nederland

Amsterdam canal at night

 

Amsterdam er en av byene som fortjener sitt rykte som en av de beste til fest. Det er et populært mål, spesielt for elskere av trance, techno, Hip Hop, dypt hus, og EDM. Noen av de viktigste steder å besøke er Lageret Elementenstraat og Sugar Factory. Begge er store klubber til fest på, avhengig av hva du liker. En ting er sikkert - partene er vill. Klubbene stenger ikke før 3 eller 4 er., så det er nok av tid til å nyte. Nå Amsterdam med tog fra noen store Europeiske byer som Berlin, Paris, London, og Brussel.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

3. Stockholm, Sverige

I den kalde Skandinavia, både lokalbefolkningen og turister vet hvordan å feste. Stockholm er blant de byene med det beste utelivet på grunn av de forskjellige klubber og store folkemengder i dem. Hells Kitchen er et sted du ikke kan gå glipp av i Stockholm, så sørg for å sjekke det ut. Denne byen er lett tilgjengelig med tog fra andre Europeisk skinne nav.

Stockholm is among Top 5 Cities With The Best Nightlife In Europe

 

4. Roma, Italia

Romas unik historisk atmosfære forbedrer kvaliteten på clubbing i byen. quintessentially italiensk, opplevelsen av clubbing i Roma har en viss levetid elskende, uformell sjarm til det. Store dansegulv, vennlige bartendere, og en morsom atmosfære gjør Romas uteliv en unik opplevelse. En av de beste delene om å besøke Italia er at det er nok av togturer. De kan få deg hvor som helst du ønsker å gå. Noen av dem vil unne deg nydelige severdigheter underveis.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Pisa til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

 

5. London, England

London is among Top 5 Cities With The Best Nightlife In Europe

 

London har en annen clubbing scene som setter den blant de fem beste byene med det beste utelivet i Europa. Du kan besøke glamorøse nattklubber, burlesk-show, retro klubber, og alt i mellom. Det er et flott sted å feste, og komme til London etter Toget er tilgjengelig fra de fleste store europeiske byer. Ikke gå glipp av London clubbing erfaring!

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

Klar for din neste fest søkende tur? vår Top 5 Byer med det beste utelivet i Europa vil ikke skuffe deg, selv om du har besøkt dem før. Bestille togbilletter og nyte moroa og musikk!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-cities-best-nightlife%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)