Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 12/03/2021)

Wien er en populær reisemål, hovedsakelig fordi det er nydelig og det er en by som har mye å tilby

derimot, det er også en by omgitt av mange andre interessante steder. Hvis du har tid til en dagstur fra Wien, hvor skal du snu oppmerksomheten? Vi har noen forslag som sikkert vil gjøre ferien i Østerrike mer allsidig. Dessuten, du kan komme å se noen steder som du ellers kanskje ikke ville få tid til å besøke. Ta en titt på vår liste over 5 Beste dagsturer fra Wien å oppdage Østerrike som du kanskje har lyst!

 

1. Discover Østerrike – Hallstatt

Hallstatt er perfekt for en dagstur fra Wien fordi det ikke tar for lang tid å utforske, og det er helt fantastisk. derimot, hvis du er ta toget to Hallstatt, komme i gang tidlig på morgenen, så du har nok tid. Det er en av de lengste dagsturer fra Wien, og god planlegging er viktig. Men, når du er der, det er mye å glede seg. turer, ta bilder, eller besøke isgrotter om vinteren er alle gode valg.

München til Hallstatt Togene

Innsbruck til Hallstatt Togene

Passau til Hallstatt Togene

Rosenheim til Hallstatt Togene

 

 

2. Salzburg

Salzburg er lett tilgjengelig med tog fra Wien, og det er en av de mest engasjerende dagsturer. For eksempel, i Salzburg, du kan utforske det historiske sentrum med sine flotte barokke bygninger. Deretter er det Hobensalzburg Fortress, som vil gi deg den beste utsikten over byen.

I tillegg, du kunne tour Mozarts hjem, nå a museum med mye å lære om den berømte komponisten. Enda mer, du kunne besøke Salzburg katedralen der han ble døpt.

München til Salzburg Togene

Wien til Salzburg Togene

Graz til Salzburg Togene

Linz Salzburg Togene

 

3. En dagstur til Lainzer Wildlife Park

Hvis du er ute etter å komme seg bort fra byen for en dagstur, du har mange alternativer. En av dem er Lainzer Naturreservat, som du kan finne i Wien-skogene. Sin vakre natur med gamle eik og bjørk vil gjøre at du føler at du har gått inn i en eventyrverden.

I fortiden, dette stedet var en favoritt jakt tilholdssted for mange adelsmenn. I dag, du kan ikke jakte, men du kan nyte vakre turstier samt utsikten fra Hubertuswarte observatory.

Nürnberg til Wien Togene

Frankfurt til Wien Togene

Innsbruck til Wien Togene

Stuttgart til Wien Togene

A Day Trip To Lainzer Wildlife Park

 

4. Laxenburg slott

bare en 40 minutters tur fra Wien, du kan finne denne innsjøen perle - Laxenburg slott. Stedet var en gang en handelsby, men nå fungerer det som en vakker tillegg til Wiens mål. For eksempel, du kan nyte en av dens mange restauranter, solbelyste felt og jevn seile ut på sjøen.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

5. Cross Stone Castle

I nærheten av Wien, det er en majestetisk middelalderslott du kan utforske. Kreuzenstein minner mange reisende i de magiske Galtvort, på grunn av sine spir og tårn. Hva er mer, det gir enestående, fantastisk utsikt av Wienerskogen og Donau. I tillegg, den Leobendorf landsbyen ligger like ved, som kan være en god stopper for deg på dagstur.

Graz til Innsbruck Togene

Wien til Köln Togene

Wien til Zürich Togene

Köln til Wien Togene

Kreuzenstein Best Day Trips From Vienna

 

Klar til å se alt Wien har å tilby når det kommer til dagsturer? Med noen av våre 5 Beste dagsturer fra Wien å oppdage Østerrike, turen vil være verdt det. Forbered deg på å nyte ferien og sørg for å Bestill Togbilletter på tide!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Beste dagsturer fra Wien å oppdage Østerrike” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-day-trips-from-vienna%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)