Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 05/12/2020)

Alle her fra utenfor Europa? Rekk opp hånden hvis du er så forvirret av kollektivtransport som jeg er. Sikker, New York har en T-bane, og Toronto kjører metroen, men stort sett, verden trives med biler. Så når vi finne oss å gjøre hop over dammen for en fancy fransk baguette, ting kan bli litt overveldende. Dette gjelder spesielt for nybegynnere, som ofte har ingen anelse om nøyaktig hvordan du skal håndtere sin tur Europa med tog, enn si hvor de skal reise.

Enten det er forskjellen mellom Eurostar og TGV Tognettverk (Tregn a Gkant Vitesse) eller prøver å navigere setereservasjoner og avansert billettering, det kan alle være litt mye. For de som tapt som jeg er, Vi har samlet sammen de beste reiserute for å gi deg den ultimate tur i Europa med tog for nybegynnere.

 

Europe Train Trip For Beginners Stop 1: London

Det finnes en rekke grunner til at vi har valgt London som første stopp på denne reisen, men samlet det bare gjør mest fornuftig. Fra Nord-Amerika fly til London er hyppige og billig, noe som betyr at du sparer litt penger ved å fly inn i Frankfurt eller andre europeiske knutepunkter.

London er en stor hub og du har ingen problemer med å finne ting å gjøre. Hvis du er en Harry Potter-fan, byen er full av bok- og filmreferanser. Hvis du er i teater, Soho er hjemmet til det største innen Broadway underholdning, og du kan ofte finne billetter til rabatt.

Du kan lett tilbringe uker her uten utmattende aktiviteter, men på et minimum, vi anbefaler fire dager. Når du er klar til å gå videre, det er på tide å hodet til neste destinasjon.

Amsterdam til London billetter

Paris til London billetter

Berlin til London billetter

Brussel til London billetter

 

Europe Train Trip to London

 

Togstopp 2: Paris

Du kan ikke treffe Europa uten å tilbringe tid i verdens mest romantiske by. The City of Lights er et must-stopp, enten det er din første eller tiende besøk, og heldigvis for reisende, de Eurostar-tog går nesten hver time fra London til Paris. Turen tar litt over 2 timer og togbilletter kan bestilles billig på forhånd.

Vi anbefaler å bruke minst fire dager her også, men hvis din ferietid er begrenset kan du klemme det ned til to.

Amsterdam til Paris billetter

London til Paris billetter

Rotterdam til Paris billetter

Brussel til Paris billetter

 

Train trip to Paris

 

Europe Train Trip For Beginners Stop 3: Barcelona

Selv om dette neste stopp er litt av en reise med tog, du kan dra nytte av en sleeper bil å få slumre på før du ankommer denne kystbyen. Ta en sving rundt det gotiske kvarteret og nyt noen sjokoladedoppede churros før du drar til Parc Guell.

En av de beste delene av Barcelona er at Spania er veldig billig sammenlignet med sine nordlige naboer, så får du mye for deg penger her. Vi anbefaler å bo minst to dager her å utforske byen.

 

Barcelona skyline during day light

 

Stoppe 4: Hyggelig Ville

Berømt for sin strandpromenade og svært nær Cannes, Nice Ville er vel verdt et stopp på din Europa-togtur. Mens byen i seg selv er ikke så stor som Frankrikes hovedstad, sin beliggenhet i nærheten av flere verdige dagsturer. Først, hodet til Monaco og mister fem dollar på kasino. Nyt de fancy biler og følg Formel 1 rute på den verdensberømte racerbanen. neste, ta et tog til Cannes – hvis du er der under festivalen holde et øye for store kjendiser!

Vi anbefaler minst fire dager her å gi plass til alle disse dagsturene.

 

 

Europe Train Trip For Beginners Stop 5: Roma

Den italienske hovedstaden er en fest for øynene. Fra Spansketrappen til Trevifontenen, det er nesten ingen steder du ikke blir blåst bort av storslått arkitektur. Hvis ikke det var nok, maten er verdt slave løpet. Håndlaget pasta vies med fersk gelato og bøffel mozzarella har kommet rett fra gården.

Det er ærlig talt aldri for mye tid til å tilbringe i Roma, men hvis du må forlate gjøre det etter minimum fem dager.

Milan til Roma billetter

Firenze til Roma billetter

Pisa til Roma billetter

Napoli til Roma billetter

 

Europe Train Trip to Rome Italy

 

Stoppe 6: Venezia

Jeg ville vært galt hvis jeg ikke nevne Venezia under din første tur. Selv om jeg ikke har den beste opplevelsen (for mange turister), denne byen er en må-gjøre. Mellom gondoler og offentlige båter, finner du veien over kanalene til noen av de mest romantiske stedene i Europa.

Vi anbefaler tilbringer minst to dager i Venezia før du hopper toget til neste destinasjon.

Milan til Venezia billetter

Padua til Venezia billetter

Bologna til Venezia billetter

Roma til Venezia billetter

 

A Stop In Venice

 

Europe Train Trip For Beginners Stop 7: Wien

Her er vi forlater mest reiste ruten og drar litt ut av veien. Det er med god grunn, selv om, som mer sentralt beliggende europeiske land bør aldri bli oversett. Disse har smaken og følelsen av vest med noen slående forskjeller. i Wien, dette betyr en rasende kaffe kultur og rock-bottom priser. Hva mer kan du ønske?

Vi anbefaler minst to dager i Wien før du går videre.

Salzburg til Wien billetter

München til Wien billetter

Graz til Wien billetter

Billetter til Praha til Wien

 

Europe Train Trip to Vienna in the winter

 

Stoppe 8: Praha

Denne tusen år gamle byen er kjent for sin gamle by. Når du besøker, ikke glem å stoppe på den astronomiske klokken før du drar for å se Jesusbarnet. Hvis du er interessert i historie, den gamle jødiske gettoen fortsatt bærer preg av tvungen bosetting. Mens i dag har området blitt renovert mye, du kan fortsatt besøke sine seks synagoger.

Vi anbefaler å bo i Praha i minst tre dager for å utforske byen.

Nuremberg til Praha billetter

München til Praha billetter

Berlin til Praha billetter

Wien til Praha billetter

 

Train trip to Prague

 

Europe Train Trip For Beginners Stop 9: Berlin

Et testament til gjenfødelse, Berlin i dag er et knutepunkt for hip tysk kultur. Enten du prøver å besøke en hipsterbar eller en kunstmuseum forkledd som en fin restaurant, Berlin er der du ønsker å være. Det er massevis av ting å gjøre her, inkludert et besøk på restene av Berlinmuren. Selvfølgelig, det er alle de tradisjonelle museer og gallerier, samt.

Vi anbefaler minst tre dager her for å nyte alt Berlin har å tilby.

Frankfurt til Berlin billetter

Leipzig til Berlin billetter

Hannover til Berlin billetter

Hamburg til Berlin billetter

 

Europe Train Trip to Berlin

 

Stoppe 10: Amsterdam

Du har sett kanalene i Venezia, men ingenting kan forberede deg for den nette, ryddig byen Amsterdam. Den nederlandske hovedstaden er hjem til båter og sykler i stedet for biler, og du kan lett tilbringe all din tid her gawping på arkitekturen.

Vi anbefaler deg å reise til Amsterdam i minst tre dager her også, om du vil gjøre det bedre med fire eller fem.

 

Amsterdam house on canals

 

Der har du det. Fra London til Amsterdam og alt i mellom, dette er den beste guiden for europeiske tog tur nybegynnere. i Amsterdam, står du fritt til å returnere til London ved å bruke Lagre et tog, eller hodet hjemme helt fra Nederland.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Den ultimate togturen i Europa for nybegynnere” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/europe-train-trip-beginners/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)