Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 05/12/2020)

Alle her fra uden for Europa? Løft din hånd, hvis du som er forvirret med offentlig transport, som jeg er. Jo da, New York har en metro, og Toronto kører metroen, men stort set, verden trives med biler. Så når vi befinder os gøre hop på tværs af dammen for en fancy fransk baguette, ting kan få lidt overvældende. Dette gælder især for første-timere, der ofte har ingen idé om, præcis hvordan de skal håndtere deres Europa tur med tog, endsige hvor de skulle rejse.

Uanset om det er forskellen mellem Eurostar og TGV-tognetværk (Tregn a Gkant Vitesse) eller forsøger at navigere sæde reservationer og avanceret billettering, det kan alle være lidt meget. For dem, som mistede som jeg er, Vi har samlet det bedste rejseplan for at give dig den ultimative Europa tur med tog for begyndere.

 

Europa Togrejse For Begyndere Stop 1: London

Der er en række grunde, vi har valgt London som det første stop på denne rejse, men generelt er det bare giver mest mening. Fra Nordamerika flyrejser til London er hyppige og billige, hvilket betyder, at du sparer nogle alvorlige penge ved at flyve til Frankfurt eller andre europæiske hubs.

London er et kæmpe knudepunkt og du har ingen problemer med at finde ting at gøre. Hvis du er Harry Potter-fan, byen er fyldt med bøger og film referencer. Hvis du er i teater, Soho er hjemsted for den største inden for Broadway underholdning, og du kan ofte finde billetter på en rabat.

Du kan nemt bruge uger her uden at udtømme aktiviteter, men på et minimum, vi anbefaler fire dage. Når du er klar til at gå videre, er det tid til hovedet til din næste destination.

Amsterdam til London billetter

Paris til London billetter

Berlin til London billetter

Billetter til Bruxelles til London

 

Europe Train Trip to London

 

Togstopp 2: Paris

Du kan ikke ramme Europa uden at bruge tid på verdens mest romantiske by. The City of Lights er et must stop, uanset om det er din første eller din tiende besøg, og heldigvis for rejsende, det Eurostar toget kører næsten hver time fra London til Paris. Turen tager lidt over 2 timer og togbilletter kan reserveres billigt på forhånd.

Vi anbefaler udgifter mindst fire dage her så godt, men hvis din ferietid er begrænset, kan du skubbe det ned til to.

Amsterdam til Paris billetter

London til Paris billetter

Rotterdam til Paris billetter

Billetter til Bruxelles til Paris

 

Train trip to Paris

 

Europa Togrejse For Begyndere Stop 3: Barcelona

Selv om denne næste stop er noget af en rejse med tog, du kan drage fordel af en sovekabine bil at få din snooze på inden du ankommer til denne kystby. Tag en drejning rundt om det gotiske kvarter og nyd nogle chokoladedækkede churros, inden du går mod Parc Guell.

En af de bedste dele af Barcelona er, at Spanien er meget billig i forhold til sine nordlige naboer, så får du meget for dit penge her. Vi anbefaler opholder sig mindst to dage her for at udforske byen.

 

Barcelona skyline during day light

 

Hold op 4: Dejlig Ville

Berømt for sin strandpromenade og meget tæt på Cannes, Nice Ville er et besøg værd på din Europa-togtur. Mens selve byen er ikke så stor som Frankrigs hovedstad, dens placering er tæt på flere værdige dagsture. Først, hoved til Monaco og taber fem dollars på kasinoet. Nyd smarte biler og følg Formel 1 rute på den verdensberømte racerbane. Næste, tage et tog til Cannes – hvis du er der under festivalen holde øje med store berømtheder!

Vi anbefaler mindst fire dage her til skabe plads til alle disse dagsture.

 

 

Europa Togrejse For Begyndere Stop 5: Rom

Den italienske hovedstad er en fest for øjnene. Fra den spanske trappe til Trevi-fontænen, der er næsten ingen steder, hvor du ikke bliver sprængt væk af betagende arkitektur. Hvis det ikke var nok, maden er værd savlende løbet. Håndlavet pasta VIES med frisk gelato og bøffel mozzarella er kommet direkte fra gården.

Der er ærligt aldrig for meget tid til at tilbringe i Rom, men hvis du skal lade gøre det efter mindst fem dage.

Milan til Rom billetter

Firenze til Rom billetter

Billetter til Pisa til Rom

Billetter til Napoli til Rom

 

Europe Train Trip to Rome Italy

 

Hold op 6: Venedig

Jeg ville være efterladende, hvis jeg ikke nævner Venedig under din første tur. Mens jeg ikke har den bedste oplevelse (for mange turister), denne by er et must-do. Mellem gondoler og offentlige både, finder du din vej gennem kanalerne til nogle af de mest romantiske steder i Europa.

Vi anbefaler tilbringer mindst to dage i Venedig før du hopper toget til din næste destination.

Billetter til Milan til Venedig

Billetter til Padua til Venedig

Bologna til Venedig billetter

Rom til Venedig billetter

 

A Stop In Venice

 

Europa Togrejse For Begyndere Stop 7: Wien

Her er vi forlader mest berejste vej og på vej lidt ud af vejen. Det er med god grund, selvom, som mere centralt beliggende europæiske lande bør aldrig blive overset. Disse har den smag og flair for vest med nogle slående forskelle. I Wien, dette betyder en rasende kaffe kultur og rock-bottom priser. Hvad mere kan man ønske?

Vi anbefaler mindst to dage i Wien før flytning.

Salzburg til Wien billetter

München til Wien billetter

Graz til Wien billetter

Billetter til Prag til Wien

 

Europe Train Trip to Vienna in the winter

 

Hold op 8: Prag

Denne tusind år gamle by er berømt for sin gamle by. Når du besøger, glem ikke at stoppe ved det astronomiske ur før overskriften for at se Jesusbarnet. Hvis du er interesseret i historien, den gamle jødiske ghetto stadig bærer præg af tvungen inhabitation. Mens dag området er blevet renoveret i udstrakt grad, du kan stadig besøge sine seks synagoger.

Vi anbefaler at blive i Prag i mindst tre dage for at udforske byen.

Billetter til Nuremberg til Prag

Billetter til München til Prag

Berlin til Prag billetter

Wien til Prag billetter

 

Train trip to Prague

 

Europa Togrejse For Begyndere Stop 9: Berlin

Et testamente til genfødsel, Berlin i dag er centrum for hofte tysk kultur. Uanset om du prøver at besøge en hipsterbar eller en Kunstmuseum forklædt som en fin restaurant, Berlin er, hvor du ønsker at være. Der er masser af ting at gøre her, herunder et besøg på resterne af Berlinmuren. Selvfølgelig, der er alle de traditionelle museer og gallerier samt.

Vi anbefaler mindst tre dage her for at nyde alle Berlin har at tilbyde.

Frankfurt til Berlin billetter

Leipzig til Berlin billetter

Hannover til Berlin billetter

Billetter til Hamburg til Berlin

 

Europe Train Trip to Berlin

 

Hold op 10: Amsterdam

Du har set kanaler i Venedig, men intet kan forberede dig til den pæn, velordnet by Amsterdam. Den hollandske hovedstad er hjemsted for både og cykler i stedet for biler, og du kan nemt bruge al din tid her gawping på arkitekturen.

Vi anbefaler dig at gøre det rejse til Amsterdam i mindst tre dage her også, selvom du ville gøre bedre med fire eller fem.

 

Amsterdam house on canals

 

Der har du det. Fra London til Amsterdam og overalt i mellem, dette er den bedste vejledning for europæiske tog turen begyndere. i Amsterdam, er du fri til at vende tilbage til London ved hjælp af Gem et tog, eller hoved hjemme fra Holland.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Den ultimative Europa-togtur for begyndere” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst og give os kredit med en link til denne blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/europe-train-trip-beginners/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)