Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 12/11/2021)

Har du nogensinde ønsket at besøge Europa ved noget årgang, som et tog? Hvordan lyder det til at rejse op til 300 kilometer i timen? Europa har et stort netværk af højhastighedstog, der vil tage dig hurtigt til din destination. High-speed togtrafikken kun stoppe i de største byer. Togene tilbyder komfortable vogne af 1. og 2. klasse, samt god catering. Her er mere om den hurtigste tog i Europa.

 

alfa Pendular

Alfa Pendular rejser langs kysten af ​​Portugal, fra Braga til Faro, og stopper i Porto, Coimbra, og Lissabon. På mindre end 6 timer, du kan nå den anden side af landet og nyde fremragende faciliteter om bord.

 

Alvia Tog i Europa

den Alvia, Er de spanske Hurtigste Tog i Europa udfordrer, rejse over lange afstande med hastigheder på op til 250 kilometer i timen. Ud over at forbinde de største byer i Spanien, dette tog tilbyder også moderne bekvemmeligheder. De er store flystole med mere end nok plads til benene, et klapbord, og audio og video output.

 

IS

ICE-tog i Europa forbinde alle større byer i Tyskland og mange byer i nabolande. Dette moderne højhastighedstog med timedrift byder på en masse: blandt andet, vogne med air condition, stor plads til at strække benene, videoskærme, og lydsystemer. ICE tager dig med overalt i Tyskland og er en fantastisk måde at rejse til andre lande på, såsom Østrig, Frankrig, og Schweiz.

Köln til Frankfurt Tog

München til Frankfurt Tog

Hannover til Frankfurt Tog

Hamburg til Frankfurt Tog

 

 

pile

pile tog (tidligere kendt som Eurostar Italia) udgør et netværk af moderne højhastighedstog og de er den italienske udfordrer i Hurtigste Tog i Europa. Rejser med pile at nyde en hurtig forbindelse til hjertet af mange italienske byer som Rom, Venedig, Firenze, Milano, Verona, og Napoli. Der er tre typer af Le Frecce tog, der sikrer dig den hurtigst mulige forbindelse ikke kun til de mest populære byer i Italien, men også til de mindre byer i det italienske landskab.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Pisa til Rom Tog

Salerno til Rom Tog

 

Eurostar er under havet vinder for Hurtigste Tog i Europa

Eurostar højhastighedstog er den bedste løsning for rejser fra London til Bruxelles eller Paris. Dette tog vil tage dig gennem Kanaltunnelen til hjertet af London. Rejser under vandet, mens du nyder alle de bekvemmeligheder i en moderne højhastighedstog.

Amsterdam til London Tog

Lille til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Eurostar Hurtigste Tog i Europa

 

railjet

Disse højhastighedstog kører mellem Østrig, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, og Schweiz. Railjet tog er state-of-the-art modeller, der giver et twist til den rejseoplevelse ved at tilbyde høj hastighed service med stor komfort. Imponerende ombord faciliteter og fremragende service er nogle af de funktioner. Hastigheder på op til 230 kilometer i timen nås. Den railjet giver dig mulighed for at rejse i hele Østrig og også til nabolande som Tyskland, Schweiz, og Ungarn.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Zürich til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

 

TGV – Er vores pluk for hurtigste tog i Europa

Betjening hele Frankrig og videre, TGV holder verden hastighed rekord for konventionelle tog. På 3 April 2007, TGV POS-tog nået 357.2 mph (574.8 km / t), gør det til det femte hurtigste tog i Europa. TGV togsæt har endda nået 515.3 km / t (320 mph) under særlige testbetingelser og er aldrig forstyrret af vejrforhold såsom tæt tåge eller andet.

Tog à Grande Vitesse vil tage dig på en romantisk togtur til Paris eller hvor som helst langs Middelhavets kyster, hvis du så, Vær venlig. Køb et TGV billet og fange en film i verdensberømte Cannes og nyd den smukke vinmarker af Loiredalen, bagefter. Tilsæt lidt mere eventyr til din tur ved at besøge byer som Marseille, Lyon, og Bordeaux.

Montpellier til Marseille Tog

Rart at Marseille Tog

Paris til Marseille Tog

Lyon til Marseille Tog

 

 

SJ

SJ svenske højhastighedstog er et af de hurtigste tog i Europa og er designet specielt til skandinavisk terræn og kører med en hastighed på op til 200 kilometer i timen. Disse tog tilbyder en høj grad af komfort og giver dig mulighed for at rejse hurtigt til centrum af mange svenske byer som Stockholm, Gøteborg, og Malmø. Disse højhastighedstog også rejse direkte til København (Danmark) via den længste vej- og jernbanebro i Europa, den spektakulære Øresund Bro.

Ny og vintage på én - de hurtigste tog i Europa tilbyde denne mulighed. Vælg et tog fra listen ovenfor, og vi er sikker på at du vil nyde den oplevelse, du får.

 

Du kan bestille dine togbilletter blandt de hurtigste tog i Europa på Gem-A-Train til næsten hver destination hyret ovenfor i 3 minutter, ved billigste togbilletter satser og lettet for utiltalende reservationsgebyr!

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhich-are-the-fastest-trains-in-europe-and-the-world%2F%3Flang%3Dda– (Rul ned for at se Koden)