Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 12/11/2021)

Előfordult már meg akart látogatni Európa valami szüret, mint a vonat? Hogyan hangzik utazni akár 300 kilométer óránként? Európa egy nagy hálózat nagysebességű vonatok, hogy elviszi gyorsan a célhoz. Nagy sebességű vonatok csak megáll a nagyobb városokban. A vonatok kényelmes vagon 1. és 2. osztályú, valamint a jó vendéglátó-ipari szolgáltatások. Itt többet a leggyorsabb vonatok Európában.

 

alfa Pendular

Az Alfa Pendular utazások partja mentén Portugália, Bragától Faroig, és megáll Portóban, Coimbra, és a lisszaboni. Kevesebb mint 6 órák, eljuthat a másik oldalon az ország, és élvezze a kiváló felszereltségét.

 

Alvia Vonatok Európában

a Alvia, Vannak a spanyol leggyorsabb vonatok Európában versenyző, hosszú távolságokat sebességgel akár 250 kilométer óránként. Amellett, hogy összeköti a főbb városokban Spanyolország, ez a vonat is kínál modern felszereltséggel. Ezek nagy fekvő helyet, több mint elég hely a lábaknak, egy összecsukható asztal, és audio és video kimenet.

 

JÉG

ICE vonatok Európában csatlakoztassa az összes nagyvárosban Németországban és sok városban a szomszédos országokban. Ez a modern, nagy sebességű vonat óránként szolgáltatásokat kínál sok: többek között, kocsik légkondicionáló, nagy tér, hogy nyúlik a lábak, videó képernyők, és audiorendszerek. Az ICE bárhová elviszi Németországban és nagyszerű módja a többi országba történő utazásnak, mint például Ausztria, Franciaország, és Svájc.

Köln és Frankfurt vonatok

München Frankfurt vonatok

Hanover Frankfurt vonatok

Hamburg és Frankfurt vonatok

 

 

nyilak

nyilak vonatok (korábbi nevén Eurostar Italia) hogy egy hálózat korszerű, nagy sebességű, és ezek az olasz versenyző a leggyorsabb vonatok Európában. Utazás nyilak hogy élvezze a gyors kapcsolat a szíve sok olasz városban, mint Róma, Velence, Firenze, Milánó, Verona, és Nápoly. Háromféle Le Frecce vonatok, hogy biztosítsa Önnek a lehető leggyorsabb kapcsolatot nemcsak a legnépszerűbb városok Olaszországban, hanem a kisebb városokban az olasz vidék.

Milan Rómába vonatok

Firenze Rómába vonatok

Pisa Róma vonatok

Salerno Rómába vonatok

 

Eurostar a tenger alatt győztes leggyorsabb vonatok Európában

Az Eurostar nagysebességű vonat a legjobb választás utazik London Brüsszel vagy Párizsban. Ez a vonat elviszi a Csatorna alagút A London szívében. Utazás alatti miközben minden kényelmét egy modern, nagy sebességű vonat.

Amszterdam London vonatok

Lille Londonba vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Eurostar leggyorsabb vonatok Európában

 

Railjet

Ezek a nagy sebességű vonatok között Ausztria, Cseh Köztársaság, Németország, Magyarország, és Svájcban. Railjet vonatok state-of-the-art modellek adnak a nézőknek, hogy az utazási élményt kínál a nagy sebességű szolgáltatást is kényelmesen. Hatásos fedélzeti berendezések és a kiváló szolgáltatásokat néhány jellemzője. Sebesség akár 230 kilométer per óra elérésekor. A Railjet lehetővé teszi, hogy utazás egész Ausztriában és a szomszédos országokban, mint Németország, Svájc, és Magyarországon.

Salzburg és Bécs vonatok

Münchenből Bécsbe vonatok

Zürich Bécs vonatok

Prága és Bécs vonatok

 

 

TGV – Mi pick leggyorsabb vonatok Európában

Működési egész Franciaországban és azon túl, TGV tartja a sebességi rekordot hagyományos vonatok. Tovább 3 április 2007, TGV POS vonat elért 357.2 mph (574.8 km / h), és ezzel az ötödik leggyorsabb vonat Európában. TGV szerelvény is elérte 515.3 km / h (320 mph) a különleges vizsgálati feltételeket és soha nem zavarta meg időjárási viszonyok mint például a sűrű köd vagy mások.

A vonat egy Grande Vitesse elviszi a romantikus vonat utazás Párizsba vagy bárhol a Földközi-tenger partján, ha úgy, kérem. Vásárolja TGV jegyet, és elkapni egy filmet a világhírű Cannes-ban, és élvezze a gyönyörű szőlőültetvények A Loire-völgy, utána. Hozzá még egy kis kaland, hogy az utazást a városlátogatás, mint Marseille, Lyon, és Bordeaux.

Montpellier Marseille vonatok

Örülök, hogy Marseille vonatok

Párizs és Marseille vonatok

Lyon Marseille vonatok

 

 

SJ

Az SJ Svéd nagysebességű vonat Európa egyik leggyorsabb vonata, kifejezetten skandináv terepre tervezték, és akár kb. 200 kilométer óránként. Ezek a vonatok kínálnak magas szintű kényelmet és lehetővé teszi, hogy utazás gyorsan központja számos svéd városok, mint például Stockholm, Göteborg, és Malmö. Ezek a nagy sebességű vonatok is közlekednek közvetlenül Koppenhága (Dánia) keresztül a leghosszabb közúti és vasúti híd Európában, A látványos Oresund Híd.

Új és vintage egy - a leggyorsabb vonatok Európában hez ezt a lehetőséget. Válasszon egy vonat a fenti listából, és biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogja az élményt kapsz.

 

Vonatjegyeit Európa leggyorsabb vonatai között foglalhatja le Save-A-Train szinte minden cél beállt a fenti 3 percek, a legolcsóbb vonatjegy árak és megkönnyebbült ellenszenves foglalási díj!

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhich-are-the-fastest-trains-in-europe-and-the-world%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)