Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 24/12/2021)

Utazás vonattal híres így az utasok néhány legszebb Train Bridges, filmes táj megtekintés. Kapok egy esélyt, hogy utazni Train Bridges, láthatjuk dombok, vidéki táj, és óceánok mindezt a kényelmes ülés, amikor áthaladó európai vasúti. Előfordul, hogy a vasút maga a leginkább figyelmen kívül hagyott szépség. Ez a négy európai vasúti Vonat Bridges lesz a lélegzeted.

 

Az első Train Bridges pick Landwasser Viadukt, Svájc

Landwasser Viadukt, Svájc
Svájc vasúti utazásokra

 

Ez a vonat híd hihetetlen építészeti csoda. Láthatjuk hat mészkő boltívek nyugvó öt magas oszlopok. A híd közvetlenül a 216 méter hosszú Landwasserhez vezet Alagút.

A híd ível át a folyón Landwasser városok között Schmitten és Filisur, ban,-ben Graubunden területén nak,-nek Svájc. Azt is az UNESCO Világörökség. Ma működik, és a befejezése óta működik 1902.

München Basel vonatok

Zürich Bázel vonatok

Bern-Bázel vonatok

Genf-Bázel vonatok

 

Forth vasúti híd, A felső Train Bridges Skóciában

Forth Bridge, Skócia
Skócia vasúti híd

 

Ez a csodálatos skót mérföldkő keresztezi a folyót Oda-Queensferry, nyugatra Edinburgh.

Ez történt a három acél kettős konzolok csatlakozott hosszú gerendák. Hatalmas szegecsek csatlakoztassa a fő szerkezete a Train Bridges. Gránit mólók támogatja a konzolok. Ez valóban egy bravúr a viktoriánus mérnöki.

A vonat híd elkészült 1890 és felújított és festeni 2011-2012. A Forth vasúti híd volt UNESCO Világörökség oldalon, mivel 2005. Vannak között 190 és 200 vonatok át rajta naponta.

 

Hohenzollern híd, Németország

Hohenzollern híd, Németország
Németország vonatok híd

 

A Rajna folyó osztja a német városa kölni. Hét hidak át a fenséges folyó Köln. A Hohenzollern Train Bridges nem csak a legszebb, hanem a legsűrűbben használt vasúti híd Németországban. Úgy látja át 1200 vonatok minden nap az egész hat pályája.

A Hohenzollernbrücke egy híd, Három vas ívek hossza mentén. -Ban fejezték be 1911 és felújított 1940-ben, 1950s, és 1980-.

Mivel ez csak 409 méter hosszú, van még egy része a híd a gyalogosok és kerékpárosok. Van egy mindkét oldalán a síneken. Az emberek elkezdték elhelyezni “szerelem lakatok” a kerítés között vasút és gyalogos övezetek óta 2008.

Frankfurt Köln vonatok

Brüsszel Köln vonatok

Bécs Köln vonatok

München Köln vonatok

 

Viadukt Chamborigaud, Franciaország

Viadukt Chamborigaud, Franciaország
Franciaország régi vonatok híd

 

Megtalálja ezt a látványos félköríves Train Bridges a francia falu Chamborigaud, befejezték 1867. Ez még ma is használatban.

A kő viadukt keresztezi a Luech folyó. Ez egy íves híd, amelynek teljes hossza 387 méter. azonban, ez nagyon szűk csupán 14m széles. Viadukt Chamborigaud görbéje arcok upstream, ellentétben a legtöbb ilyen jellegű híd.

Lyon Marseille vonatok

Párizs-Marseille vonatok

Nice-Marseille vonatok

Bordeaux-Marseille vonatok

 

Santa Giustina vasúti híd, Olaszország

Santa Giustina vasúti híd, Olaszország
Olaszország történelmi vonat híd

 

A vonat völgyhíd száma 31 a világ legmagasabb vasúti hídjainak listáján. ez áll 145 méter magas, és csak 78 méter hosszú. Ez található a végén az Santa Giustina tó Dermulóban, Észak-Olaszország.

A Santa Giustina tó mesterséges, és a víz folyik belőle termel elektromosság. Az is jól ismert vízi sportok és kenuzás.

Milan Dermulo Trento vonatok

Turin Dermulo Trento vonatok

Padova Dermulo Trento vonatok

Velence Dermulo Trento vonatok

 

Kész arra, hogy a vonattal Train Bridges, hogy ezeket a csodákat az emberi törekvés? Foglalja le az ülés és nem fizetnek helyfoglalási díjak www.saveatrain.com.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbreathtaking-train-bridges-europe%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)