Temps de lectura: 3 minuts
(Darrera actualització de: 24/12/2021)

Viatjant amb tren és conegut per donar als passatgers alguns dels ponts més bells del tren, cinemàtica vistes del paisatge. Tenir l'oportunitat de viatjar en tren Ponts, es pot veure turons, camp, i els oceans, tot des del seu seient còmode quan es travessa Europa en tren. De vegades el ferrocarril en si és la bellesa més alt. aquests quatre ferroviari europeu Tren ponts es treu l'alè.

 

La nostra primera selecció de el tren és Ponts Landwasser viaducte, Suïssa

Landwasser viaducte, Suïssa
viatges amb tren a Suïssa

 

Aquest pont del tren és una meravella arquitectònica increïble. Es pot veure sis arcs de pedra calcària que descansa sobre cinc pilars alts. El pont condueix directament al Landwasser de 216 metres de llargada Túnel.

El pont travessa el riu Landwasser entre les localitats de Schmitten i Filisur, en el Zona dels Grisons de Suïssa. També ha estat declarat patrimoni de la humanitat. Actualment està en funcionament i des de la seva finalització 1902.

Munic als trens de Basilea

Zuric als trens de Basilea

Berna als trens de Basilea

Els trens de Ginebra Basilea

 

Pont endavant ferroviari, La part superior Ponts de tren a Escòcia

pont de Forth, Escòcia
Escòcia Pont ferroviari

 

Aquesta magnífica fita escocesa creua el riu Forth a Queensferry, just a l'oest d'Edimburg.

Està feta de tres dobles mènsules d'acer unides per bigues llargues. Enormes reblons a connectar-se a l'estructura principal dels ponts del tren. molls de granit suporten els voladissos. És realment una obra d'enginyeria victoriana.

El pont del tren es va completar en 1890 i reformat i repintat en 2011-2012. El pont de Forth ha estat una patrimoni Mundial per la UNESCO lloc des 2005. hi ha entre 190 i 200 trens que circulen a través d'ella tots els dies.

 

Hohenzollernbrucke, Alemanya

Hohenzollernbrücke, Alemanya
Alemanya entrena pont

 

El riu Rin divideix el alemany ciutat de colònia. Set ponts creuen el majestuós riu a Colònia. Els ponts del tren Hohenzollern no només és la més bella, sinó també el pont ferroviari més utilitzat a Alemanya. Es veu més 1200 entrena cada dia a través de les sis pistes.

El Hohenzollernbrücke és un pont, amb tres arcs de ferro al llarg de la seva longitud. Va ser acabat en 1911 i reformat en la dècada de 1940, 1950s, i 1980.

Ja que és només 409 metres de llargada, també hi ha una secció del pont per a vianants i ciclistes. Hi ha un a cada costat de les vies del tren. La gent ha començat a col·locar “cadenats d’amor” a la tanca entre el ferrocarril i zones de vianants des 2008.

Frankfurt als trens de Colònia

Els trens Brussel·les Colònia

Els trens de Viena a Colònia

Munic als trens de Colònia

 

Viaducte de Chamborigaud, França

Viaducte de Chamborigaud, França
França trens vells pont

 

Trobareu aquest espectacular arc de mig punt Ponts tren a la localitat francesa de Chamborigaud, completat en 1867. És encara en ús avui en dia.

El viaducte de pedra creua el riu Luech. És un pont corb amb una longitud total de 387 metres. malgrat això, és molt estreta a tan sols 14 metres d'ample. Viaducte de la corba de Chamborigaud enfronta corrent amunt, a diferència de la majoria dels altres ponts d'aquest tipus.

Lió als trens de Marsella

Els trens de París a Marsella

Els trens de Marsella a Niça

Els trens de Bordeus a Marsella

 

Pont de tren de Santa Giustina, Itàlia

Pont de tren de Santa Giustina, Itàlia
Itàlia pont del tren històric

 

El viaducte del tren és el nombre 31 a la llista dels ponts de trens més alts del món. es destaca 145 metres d'altura i just 78 metres de llargada. Està situat al final de la llac de Santa Giustina a Dermulo, Nord d'Itàlia.

El llac artificial de Santa Giustina és i l'aigua que flueix d'ella produeix electricitat. És conegut també per esports aquàtics i canoa.

Milà Dermulo trens Trento

Torí a Dermulo trens Trento

Pàdua a Dermulo trens Trento

Venècia a Dermulo trens Trento

 

A punt per prendre un viatge en tren als ponts del tren per veure aquestes meravelles de l'activitat humana? Reserva seu seient i no pagar cap quota de reserva en www.saveatrain.com.

 

Vols incrustar la nostra publicació del bloc al teu lloc?, a continuació, feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbreathtaking-train-bridges-europe%2F%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció)