Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 11/02/2020)

Olaszországban az egyik legnépszerűbb európai országok, hogy látogassa meg, mert a különböző úticél belül határok. Észak-Olaszországban egy premier hotspot, amikor az olasz kultúra, annyi utazók látni és csinálni. -E a mintavétel finom bor és éttermekkel világszínvonalú konyha vagy esetleg az ősi várak és egyházak, Ez a vidék egyedi tapasztalatok hogy szeretni fogja. Rengeteg olyan célpontok, hogy vizsgálja meg Észak-Olaszországban, így ha van egy vagy két hét tölteni Olaszországban, van kötve, hogy néhány helyen, hogy rabul ejt. Itt van egy pár javaslatot kirándulóhelyek, amikor touring Észak-Olaszország vonattal.

 

Kezdje a Touring Észak-Olaszországban Vonattal ban ben Milánó

Kezdje a látogatás Észak-Olaszországban Milánóban, A divat fővárosa a világ. A város tele van lenyűgöző reneszánsz építészet, hihetetlen katedrálisok és világszínvonalú alkotások. A látogatók is egy egész napos kirándulás a olasz tavak és Dél- Alpok régiót a mesés nagyvárosi. Milánó ad otthont a Milan Centralnak is, és ezt tartják az egyik legszebb európai vasútállomásokon. Ez a tökéletes hely kezdeni a túrát Észak-Olaszországban.

Turin Milan vonatok

La Spezia - Milánó vonatok

Párma és Milánó közötti vonatok

Salerno - Milánó vonatok

 

Észak-Olaszország bejárása vonattal

 

Vonat Velencébe

A vonatútra Milánó Velence jellemzően két és fél óra, bő táj vonat utazók megcsodálhatják az Ön kocsi ablakán. Attól a pillanattól kezdve hagyja a vasútállomás Velence, akkor megpillant a nagy Grand Canal, ahol minden típusú vízi jármű látható vitorlás szerint. Velence alkotja 118 összekötött szigetek hidak és elválasztott csatorna. Ez a csodálatos város híres szépség, építészet, műalkotások és macskaköves utcákon. Traveler nem tud segíteni, de beleszeret ez elvarázsolt régió. Touring Észak-Olaszország vonattal nem teljes anélkül, hogy látogatást Velence.

Genovából Velencébe vonatok

Torino-Velence vonatok

Vonatok Pármából Velencébe

La Spezia és Velence közötti vonatok

 

 

Firenze

Firenze, A híres reneszánsz város, éppen található Három óra vonattal Velencéből. Ha eléri ezt a célt, Szinte minden nagyobb hely gyalogosan a vasútállomástól. Mivel a főváros a toszkán régió, Firenzében csodálatos élelmiszer és bor, együtt világszínvonalú múzeumok. Látogasson ikonikus épületek, beleértve az impozáns Ponte Vecchio is ismert, mint a „régi híd”, A toronymagas Florence Duomo és Michelangelo szobra David.

Reggio Emilia és Firenze vonatok

Genova Florence vonatok

Sestri Levante - Róma vonatok

Párma és Firenze közötti vonatok

 

Észak-Olaszország bejárása vonattal

 

Öt Föld – Észak-Olaszország bejárása vonattal

Tedd Cinque Terre a végállomás – ez a lenyűgöző régió csak néhány óra vonattal Firenze. Cinque Terre nincsenek múzeumok és jelentős történelmi oldalak, de ez egy feltűnő részén az olasz Riviérán, hogy érintetlenül hagyott. A napokon át megközelíthető északi Olaszország vonattal, ez a tökéletes hely, hogy élvezze az olasz nemzeti tájkép. A dombos part keveréke szikla sziklák és szép szőlők öt szép és távoli halászfalvak.

Reggio Emilia - Levanto vonatok

Genova és Levanto közötti vonatok

Sestri Levante - Levanto vonatok

Párma és Levanto közötti vonatok

 

Észak-Olaszország bejárása vonattal

 

A városok csak csatlakoztatott komppal, turistaút és persze vasútvonal. Fedezze fel a sziklák és strandok és üzemanyagot az egyik gyönyörű kávézók ült sziklás fordulóban kikötőre néző. Ez az idilli régió valóban lélegzetelállító – A tökéletes hely, hogy új lendületet. Innen vonattal vissza Milánóba, ahol meg lehet kezdeni a hazautazást.

 

Esetleg te túra Észak-Olaszországban vonattal? Hadd tudja a kedvenc helyeit, hogy felkereste a tweetelni minket @SaveATrain! minden közösségi csatornán is aktívak vagyunk, nézd meg Saveatrain

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftouring-northern-italy-by-train%2F%3Flang%3Dhu(Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)