Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/02/2020)

Italia on yksi suosituimmista Euroopan maissa vierailla koska erilaisten kohteet sen rajoja. Pohjois-Italia on johtava hotspot kun se tulee italialaiseen kulttuuriin, niin paljon matkailijoille nähdä ja tehdä. Otannan hyvää viiniä ja ruokailu maailmanluokan ruokaa tai tutkimalla antiikin linnat ja kirkot, Tämä seutu tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia että tulet rakastamaan. On paljon kohteita tutkittavaa Pohjois-Italiassa, joten jos sinulla on viikon tai kaksi viettää Italiassa, sinun on pakko löytää paikkoja valloittaa sinut. Tässä on muutamia ehdotuksia paikoista vierailla kun touring Pohjois-Italiassa junalla.

 

Aloita Touring Pohjois-Italiassa Junalla sisään Milano

Aloita vierailun Pohjois Italia Milanossa, muoti pääoman maailmassa. Kaupunki on täynnä upeita renessanssiarkkitehtuurin, uskomaton katedraalit ja maailmanluokan taideteoksia. Vierailijat voivat myös tehdä päiväretken Italian Lakes ja Etelä Alpit alue tästä upeasta pääkaupunkiseudun. Milan on myös kotiin Milan Central, ja sitä pidetään yhtenä kauneimmista Euroopan rautatieasemat. Tämä on täydellinen paikka aloittaa kiertueen Pohjois-Italiassa.

Turin Milan Junat

La Spezia Milan Junat

Parma Milan Junat

Salernosta Milan Junat

 

Matkalla Pohjois-Italiaan junalla

 

Juna Venetsiaan

Junamatka Milanosta Venetsia on tyypillisesti kaksi ja puoli tuntia, runsaalla maisemat junassa matkustajat voivat ihailla omalta vaunun ikkunasta. Siitä hetkestä jätät rautatieasemalta Venetsiassa, voit nähdä vilauksen suuresta Canal Grande -kanavasta, jossa kaikenlaiset vesijetti voidaan nähdä purjehdus on. Venetsia koostuu 118 saarelle, joita yhdistää siltoja ja erottaa kanavat. Tämä upea kaupunki on tunnettu kauneudestaan, arkkitehtuuri, taideteoksia ja mukulakivikadut. Matkustaja voi auttaa, mutta rakastua tähän lumottu alueeseen. Touring Pohjois-Italiassa junalla ei ole täydellinen ilman vierailua Venetsia.

Genovan Venetsiaan Junat

Turin Venice Junat

Parma Venetsiaan Junat

La Spezia Venetsiaan Junat

 

 

Firenze

Firenze, kuuluisa renessanssin kaupunki, sijaitsee aivan kolme tuntia junalla Venetsiasta. Kun saavutat tämän määränpäähän, Lähes kaikki suuret sivusto on kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Koska pääoman Toscanan alueella, Florence tarjoaa hämmästyttävä ruoka ja viini, kera maailmanluokan museoita. Käy ikoninen nähtävyydet, lukien komea Ponte Vecchio tunnetaan myös ’Old Bridge’, jyrkät Florence Duomo ja Michelangelon veistos David.

Reggio Emilia Florence Junat

Genova Firenze Junat

Sestri Levante Roomaan Junat

Parma Florence Junat

 

Matkalla Pohjois-Italiaan junalla

 

Viisi maapalloa – Matkalla Pohjois-Italiaan junalla

Tee Cinque Terre sinun päätepysäkki – Tämä upea alue on vain muutaman tunnin junamatkan päässä Firenzestä. Cinque Terre ei museoissa tai merkittäviä historiallinen sivustoja, mutta se on vaikuttava osa Italian Rivieralla, joka on säilytetty ennallaan. Kuluttua päivän farmari Pohjois Italia junalla, tämä on täydellinen paikka nauttia Italian luonnon maisema. Mäkinen rantaviivaa on sekoitus kalliot ja melko viinitarhoja viisi kaunista ja kauko kalastajakyliä.

Reggio Emilia Levanto Junat

Genova Levanto Junat

Sestri Levante Levanto Junat

Parma Levanto Junat

 

Matkalla Pohjois-Italiaan junalla

 

Kaupungeissa on yhdistetty vain lautalla, retkeilyreittejä ja tietenkin juna linjat. Tutustu kallioita ja rantoja ja tankkaamaan jossakin upea kahviloita kyydissä kivinen Headlands näkymät satamaan. Tämä idyllinen alue on todella hengästyttävä – täydellinen paikka elvyttää. Sieltä voit ottaa juna takaisin Milanoon, jossa voit aloittaa kotimatkan.

 

Oletko kiertue Pohjois-Italiassa junalla? Kerro meille suosikkipaikat, joissa olet vieraillut twiittaamalla meille @SaveATrain! olemme myös aktiivisia kaikissa sosiaalisessa mediassa, Tarkista Saveatrain

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, sitten Klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftouring-northern-italy-by-train%2F%3Flang%3Dfi(Selaa nähdä upotuskoodin)