Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/04/2021)

Vierailevat viini alueiden Euroopassa on unelma jokaisen viinin tuntija. Tyrmäävän hieno viinitarhoja, lämmin ja aurinkoinen sää, lumoava rinteillä, ja hyvää ruokaa määritellä nämä alkuun viininviljelyalueilla. Jos olet viinin ystävä ja haluat nähdä Euroopan parhaat viinitilat ja miten sinne pääsee, Save A Train auttaa perille!

Lue tietää, mitä Euroopalla on tarjottavana viinin ystäville. Panostamme, että olisit jo pakannut sen mieleesi ennen tämän artikkelin valmistumista!

 

Parhaista viinitilat Euroopassa: Ranska

Champagnen alueen, Ranska

Champagne Region France Integral part of Best Wineries In Europe

 

Jotkut kaikkein kuuluisin ja Parhaista viinitilat Euroopassa löytyy Samppanja. Se on ihanteellinen kohde päivän matkan päässä Pariisi, mutta on monia Champagnen taloja tutkia sekä Reims ja Epernay, josta löydät arvostetun nimet kuten Leski Clicquot ja Tattinger. Champagnen alueella oli äskettäin nimetty Unescon maailmanperintökohde, joka on varjopuolena matkailun alueelle, yhdessä kaunista liikkuvan rinteillä täynnä viinitarhoja.

Junat Pariisista Reimsiin

Pariisi-Nancy Junat

Metz Pariisissa Junat

Nancy Pariisissa Junat

 

Rhonen laaksossa, Ranska

Rhone Valley is in the Best wineries in Europe

 

Rhone Valley viini alueella on niin paljon tarjottavaa kulttuurin näkökulmasta kanssa Lyon on yksi UNESCON World Heritage Sites. Sen yksinkertainen, aito gastronomia, Rhone on viinin ystävä taivaaseen kuuluisan viinejä Crozes-Hermitage, Cote-Rotie, ja Chateauneuf-du-Pape piirtävät viinimatkailijoita ympäri maailmaa.

Älä tunne peloteltu jos olet vain etsivät hyvää aikaa joidenkin ystävät vaikka! Aloittelijoista kokeneisiin, Rhone on varmasti yksi lisätä luetteloon. Täällä on pilaantunut paikkoja mennä ja asioita nähdä.

Dijon Provence Junat

Pariisi Provence Junat

Lyon kaupunkiin Provence junalla

Marseillen Provence Junat

 

Parhaista viinitilat Euroopassa: Toscana, Italia

Tuscany Italy is gorgeous

 

Toscanan viinitilat tarjoavat täydellisen viinin maassa kokea. Toscanassa ei ole vain joitain Italian tunnetuimmat nimitykset, kuten uusi Val d'Orcia DOC, Nobile di Montepulciano -viini, mutta alue on myös täynnä ylpeyttä, rakkaus maa, ja valtava ilo jakaa sen muiden kanssa.

Jos et halua suunnitella oman Toscanan viini kiertue, voit luottaa asiantuntemusta opas tai kuljettaja. Me yleensä vuokrata auton ja tehdä se itse, mutta meillä oli yksityinen kuljettaja Montalcinossa joka vei meidät ympärille meidän ennalta suunniteltua luukun. Se on hyvä tapa mennä, jos olet huolissasi alueella tai halua juoda viiniä sen sijaan, sylkeminen se.

Voit varata kiertue etukäteen. Mielestämme on parasta mennä yksityisen kiertue, kuten tämä Montepulciano kiertue, Montalcino kiertue, tai Chianti kiertue alkaen Viator.

Kärki: Olemme myös erittäin ehdottaa lisäämällä viinikellariin lounas suunnitelmia joka päivä. Toscanan viinien on tarkoitus olla nautti kanssa ruoka.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Pisa Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

 

Parhaista viinitilat Euroopassa: Mosel, Saksa

Amazing Mosel Germany

 

Me kaikki tiedämme, Saksassa sen olut ja autot, mutta tähän asti, emme tienneet, että heillä on kick-ass viinialueella liian.

Välillä Koblenz ja rajan Luxemburg piilee Saksan vanhin viinialueella. Jo, Roomalaiset näkivät potentiaalia lämmin mikro-ilmasto ja ravinteiden-rikas maaperä. Tänään, viinitarhoja Moselin alueen tuottaa joitakin maailman paras Rieslings.

On aivan muutaman valita, mutta huipulla listallamme on Viinitila Willi Schaer. A pieni viinitarha, joka juontaa juurensa 1121. Myös Schafer perhe enimmäkseen vetoaa heidän koulutettu makuaistin ja heidän gut vaisto, kun se tulee määritettäessä paras aika sato kunkin osan niiden viiniköynnökset. Joka on mielestämme badass!

Perhe yksinomaan tuottaa Riesling niiden 4.2 hehtaaria joille on tunnusomaista täydellinen tasapaino happamuus ja rakenne. Kriitikoiden ylistämät viinit jaetaan ympäri maailmaa. Jos haluat maistaa viiniä paikan päällä, Muista varata aika etukäteen.

Köln Bonn Junat

Bonn Koblenz Junat

Koblenz Bingen Junat

Bingen Frankfurt Junat

 

Parhaista viinitilat Euroopassa: Lavaux, Sveitsi

Lavaux Switzerland featuring in Best Wineries In Europe

 

sankarillinen viininviljely: Se on lause usein käytetään kuvaamaan viljelyä vaikeaa maisemia. Lavaux, Sveitsi on alue, joka ilmentää käsitettä täydellisesti.

Lavaux on viini osa-alue Vaud, sijaitsee Pohjois Genevejärven rannalla, Sveitsi. Tämä alue, joka sijaitsee kadehdittava asema itäisellä puoliskolla järvi, tunnetaan tuottaa teräksenkova valkoinen viinit, pääasiassa Chasselas rypäleen.

Ensimmäistä kertaa silmäsi kimppuunsa sen jyrkkä terassit, olet iski epätarkoituksenmukaisuutta kaiken. (Varsinkin lähettää pari pulloa viiniä). Tunnustettu UNESCO World Heritage Site, tämä Genevenjärven auringossa siunattu puoli herättää satuympäristön kukkien täyttämillä parvekkeilla, hohtavan sininen vedet, jotka voidaan hioa edelleen lasi paikallista Chasselas. samalla lailla, sen järvi-hugging tontteja liidellä at äärimmäinen kallistus, että vain vuorivuoheen joukkueen pitäisi sato.

Aikana 11-luvulla, nämä valtavat rinteillä kuului Benediktiinimunkki ja Sistersiläismunkki luostarit. Se oli munkkeja, jotka oli kääntynyt aiemmin metsämaata tuottavaan viinitarhoja, jotka sattuu olemaan laajat näkymät.

Tämä on näky ulos junasta ikkunan lähestymistavasta Lausanne:

Lausanne Switzerland Fields

 

Kaupunki Lausanne sijaitsee erinomaisesti yhteen päähän Lavaux. Se on hyvä näköalapaikka tutkia alueen. Sveitsissä, Lausanne on oikeastaan ​​suurin omistaja, kun se tulee viinitarhoja. (Kommuunilla on vähintään viininviljelyalue 62 jalkapallokenttää, tuottaa jopa 400’000 pullot vuosittain.)

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

 

Back laukut ja lataa lasi. On aika päästä junaan tai pari katsomaan Euroopan parhaita viinitiloja. Tallenna juna tarjoaa sinulle nopeat ja vaivaton liput ilman piilotettuja maksuja. Mitä odotat? Aika saada viiniä, päällä!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi Parhaat Viinitilat Euroopassa Ja Miten Sinne pääsee päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-wineries-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)