Lukuaika: 9 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 03/09/2021)

Maailma on kaunis paikka, mutta ensimmäistä kertaa matkustavat voivat joutua turisti-ansoihin ja joutua suurten matkapetosten uhreiksi. Nämä ovat 12 suuria matkapetoksia maailmanlaajuisesti välttää; Euroopasta Kiinaan, ja muualla.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, Sen Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Matkahuijaukset maailmanlaajuisesti välttämiseksi: Taksiliike - kiertotie

Vilkas liikenne, taksinkuljettaja kertoo sinulle kaupungin tarinoita, ja uudet näkymät ikkunasta helpottavat taksin ylihinnoitellun matohuijauksen joutumista.

Taksilla liikkuminen näyttää mukavimmalta matkustusvaihtoehdolta turistina, mutta se voi osoittautua yhdeksi suurimmista matkailuhuijauksista maailmanlaajuisesti. Turistina et tiedä nopeinta ja parasta reittiä lentokentältä hotellille, tai yhdestä vetovoimasta toiseen, joten taksinkuljettajat voivat juhlia puolestasi ja pyytää törkeää hintaa tai viedä sinut valtavalle kiertotielle, matkalle, jonka pitäisi kestää enintään 15 minulle.

Kuinka välttää taksin ylihinta?

Tutki etukäteen etsittyäsi taksihintaa matkakohde. Lisäksi, varmista, että sinulla on loistava karttasovellus, joka ei vaadi Wi-Fi-yhteyttä, joten voit tarkistaa reitin koko ajan, ja kaikkein tärkeimpänä, valitse luotettava taksiyritys, tai matkustaa junalla.

Interlakeniin Baselista junalla

Geneve - Zermatt junalla

Bernistä Zermattiin junalla

Luzern - Zermatt junalla

 

2. Vaatteiden vuoto - kyyhkytemppu

Jos aiot matkustaa Argentiinaan, esimerkiksi, sinun pitäisi olla tietoinen kyyhkynen vuotamisesta vaatteissasi. Tämäntyyppinen matkahuijaus on erittäin suosittu Buenos Airesissa, kun ystävällinen paikallinen tulee lähestyy sinua, haluavat auttaa, koska vaatteisiisi vuotaa.

Kuvittele, että ihailet kaupungin keskustaa tai pidät upean päivän puistossa, katselee ympärilleen, ja yhtäkkiä ystävällinen muukalainen tulee luoksesi, kertoa sinulle, että vaatteisiisi vuotaa. Panit laukun maahan, Katso hämmästyneenä vuotoa, ja sillä välin passi, lompakko, ja kaikki kallisarvoinen kuulumisesi on kadonnut.

Kuinka välttää roiskeita vaatteiden matkapetoksiin?

Tutki kuin paikallinen, ole tietoinen ympäristöstäsi, ja yritä pitää silmäsi eteenpäin.

Luzern - Lauterbrunnen junalla

Geneve Lauterbrunneniin junalla

Luzern - Interlaken junalla

Zürich - Interlaken junalla

 

 

3. Matkahuijaukset maailmanlaajuisesti välttämiseksi: Pankkiautomaatin huijaus

Raha pyörittää maailmaa, joten ilmeisesti yksi maailman suurimmista matkailuhuijauksista sisältää rahaa. Yksi maailman suurimmista huijaushuijauksista on pankkiautomaattihuijaus, kun irrotettava luottokortinlukija kopioi periaatteessa tunnistetiedot ja käytti niitä sitten tyhjentämään saldosi..

Kuinka välttää pankkiautomaatin huijaus?

Jos se on ehdottoman välttämätöntä, noutaa rahaa suuresta ja tunnetusta pankkiautomaatista. Sisään suurimmat pankit Euroopassa, on turvallisuutta, joten mahdollisuudet käyttää ATM-kortinlukijoita ovat lähellä nollaa.

Münchenistä Hallstattiin junalla

Innsbruck Hallstattiin junalla

Passau Hallstattiin junalla

Rosenheim Hallstattiin junalla

 

4. Kolahtaa ja napata

Yksi klassisista matkahuijauksista maailmassa, kolahtaa ja tarttua ovat suosittuja julkinen liikenne, ja maamerkeissä. Olet sattuu olemaan junassa, metro, tai odottaa Prahan aukiolla kuuluisaa kelloa, kun yhtäkkiä joku törmää vahingossa sinuun.

Vaikka se voi olla onnettomuus, se on todennäköisempää suunniteltua taskuvarasuoritusta. Se voi olla sekunnin erä, a “anteeksi”, ja lompakkosi, katsella, tai koruja ei ole enää. Kolahtaa ja napata huijaus on yksi tärkeimmistä asioista on oltava tietoinen siitä, milloin matkustaminen Euroopassa.

Kuinka välttää kolahtaa ja napata?

Jätä arvokas omaisuus hotellihuoneeseen, ja levitä kaikkea mitä otat mukaasi: lompakko esimerkiksi sisäisessä takkitaskussa.

Lyon - Nizza junalla

Pariisista Nizzaan junalla

Cannes Pariisiin junalla

Cannes Lyoniin junalla

 

Travel Scam Bump And Grab ruuhkaisessa tilassa

 

5. Matkahuijaukset maailmanlaajuisesti välttämiseksi: Parvi

Samanlainen kuin kolahtaa ja napata, parvi huijaus, on silloin, kun yhtäkkiä tungosta joukko vieraita, hyvin, jotka näyttävät sinulle tuntemattomilta. Itse asiassa, nämä tuntemattomat tuntevat toisensa melko hyvin, ja kauniisti suunniteltu outo kohtaaminen, tai parvi. Tällä tavalla se näyttää täysin viattomalta, kun olet ympäröity ja taskutettu.

Tämä tapahtuu yleensä ruuhkaisessa paikassa, missä tämä ryhmä sulautuu väkijoukkoon ja kaaokseen. He alkavat liikkua ympärilläsi ja todella häiritsevät sinua, kun muut tarttuvat kaikkeen. Käteisen pitäminen yhdessä paikassa on yksi 10 matkavirheitä, joita sinun tulisi välttää Euroopassa.

Kuinka välttää parven huijaus?

Pidä vain poissa väkijoukosta, ja vetoketju takki, tai pidä silmällä omaisuuttasi, mieluiten, aseta pussi ennen sinua.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

Matkahuijaukset maailmanlaajuisesti välttämiseksi: Parvi Milanossa, Italia

6. Ystävällinen paikallinen

Kaunis ja ystävällinen muukalainen on kuuluisa matkailuhuijaus ympäri maailmaa. Käveletpä sitten Punaisella torilla tai Pariisissa, siellä on aina ystävällinen paikallinen, joka tarjoaa apua pääsemään Eiffel-tornille tai osoittamaan sinulle hyvää aikaa ympäri kaupunkia.

Lisäksi, he ovat niin hyödyllisiä esittäessään kaikkia suuria klubeja ympäri, että huijaus tapahtuu vain seuraavana aamuna, herätä, ja rahasi huomaaminen on kadonnut. Täten, esimerkiksi yksinmatka, ympäri maailmaa voi olla poikkeuksellinen mahdollisuus tavata paikallisia, mutta se voi myös muuttua pahin painajaiseksi.

Kuinka välttää ystävällinen paikallinen matkustushuijaus?

Paikallisten tapaaminen matkoillasi on hienoa, ja yksi parhaista kokemuksista. kuitenkin, Ole varovainen keneen luotat, ja viettää yötä. Seikkailu vieraassa maassa voi nopeasti muuttua katastrofiksi, joten ole varovainen.

Milano - Venetsia junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Bolognasta Venetsiaan junalla

Treviso Venetsiaan junalla

 

7. Matkahuijaukset maailmanlaajuisesti välttämiseksi: Rannekorun huijaus

Vapaa matkamuistoja vieraasta maasta kuulostaa hämmästyttävältä, mutta maailmassa, jossa elämme, ei ole oikeastaan ​​ilmaisia ​​asioita. Siksi, älä koske ilmaista rannekorun huijausta, johon yleensä liittyy paikallinen nainen, joka lähestyy sinua hymyillen, laittaa rannekoru ranteeseesi.

Hymiö ja ystävällinen, he tarjoavat sinulle aitoja rannekoruja tai kaulakoruja kotiin, samalla kun heidän toinen kätensä tavoittaa lompakkoasi, ja koruja. Jotain kaunista ja ilmaista tarjoaminen on suuri häiriötekijä ja toimii monien viattomien turistien kanssa.

Kuinka välttää rannekorun huijaus?

Älä laske ilmaisia ​​matkamuistoja, ja vain pidä silmäsi auki, ja kieltäydy ystävällisesti hyväksymästä vieraiden tarjoamia ilmaisia ​​tarjouksia.

Nürnbergistä Prahaan junalla

Münchenistä Prahaan junalla

Berliinistä Prahaan junalla

Wienistä Prahaan junalla

 

8. Kerjyvä lapsi

Pukeutunut kurjuisiin vaatteisiin, likainen, rahan tai ruoan kerjääminen, kerjäävä lapsi on yksi sydäntäsärkevistä matkailuhuijauksista maailmassa. Euroopasta Kiinaan, tien reunalla seisoo lapsia, laulaa dollaria kohti keskustan aukioilla, tai napauttamalla taksin ikkunaa.

Useimmiten nämä lapset eivät ole niin kadonnut kuin miltä he näyttävät, mutta lähetettiin pelaamaan roolia. ilmeisesti, on lapsia, jotka todella tarvitsevat ruokaa ja apua.

Kuinka välttää kerjäävän lapsen huijaus?

Tämä on hankalaa, koska maailma on täynnä köyhiä lapsia, joilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kerjätä. kuitenkin, voit tarjota heille aterian tai auttaa muulla tavalla, kuin antamalla rahaa. Tällä tavalla, voit tarkistaa heidän reaktionsa, ja jos he todella tarvitsevat sitä tai vain turisti lompakonsa jälkeen.

Luxemburgista Colmariin junalla

Luxemburgista Brysseliin junalla

Antwerpen Luxemburgiin junalla

Metz Luxemburgiin junalla

 

9. Matkahuijaukset maailmanlaajuisesti välttämiseksi: Nähtävyys on suljettu

Tarkistit aukioloajat etukäteen, mutta yllätykseksesi, kun saavut temppeliin tai kauppaan, paikallinen kertoo sinulle olevan kiinni. Sitten, kun he näkevät pettymyksesi, he tarjoavat sinut viemään toiseen upeaan maamerkkiin tai kauppaan, jopa parempi kuin suljettu.

Paikalliset voivat tarjota upean seikkailun, mutta he todella repivät sinut pois, pyytämällä ylihinnoitettua sisäänpääsymaksua, tai viedä sinut ostoksille, missä he saavat rasvaisen palkkion.

Kuinka välttää tämä huijaus?

Vierailu syrjäisillä paikoilla on ihana, tarkista vain ympäristö ja onko vaihtoehtoja. Lisäksi, Tutki etukäteen parhaat nähtävyydet Euroopassa. Jos vetovoima on ilmainen, silloin ei ole syytä korvata sitä ylihinnoitellulla, ja sama kaupoille, joissa on hyvät arvostelut.

Zürich - Luzern junalla

Bern - Luzern junalla

Geneve - Luzern junalla

Konstanz - Luzern junalla

 

Matkailu on suljettu

10. Anna minun ottaa valokuvasi

Yksin matkustaminen voi olla upeaa, ja toisinaan täynnä valitettavaa ei ole ketään, joka tekisi täydellisen sosiaalisen median kuvan. Big Ben tai Firenze taustalla, you look around and then they come up to you offering to take an amazing picture, suuresta kulmasta.

2 sekuntia myöhemmin kamerasi ja kaikki hienot kuvat ovat kadonneet, koska ihana muukalainen juoksi heidän kanssaan. Tämä voi tapahtua missä tahansa päin maailmaa, kenellekään, koska mitä todennäköisyyksiä tämä tapahtuu? mutta tekee.

Kuinka välttää tämä huijaus?

Etsi muita turisteja, ehkä myös yksin matkustavat, tai pariskunnille. Tämä on turvallisin tapa saada täydellinen kuva ja pitää kamera, ja vastineeksi, tarjota ottaa kuvan.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

Anna minun ottaa valokuvasi matkapetokset

11. Matkahuijaukset maailmanlaajuisesti välttämiseksi: Switcheroo

Paras tapa käsitellä rahaa matkoilla on pitää pieniä laskuja mukanasi koko ajan. Muuten, ole varovainen suurten laskujen kanssa, kun maksat taksinkuljettajille tai paikallisissa ravintoloissa. Voisit antaa suuren laskun pienestä maksusta, mutta vastaanottimet teeskentelevät pudottavansa suuren laskun ja vaihtavan sen paljon pienemmäksi. Tällä tavalla, he vaihtavat turisti.

Kassat, taksinkuljettajat, tai tarjoilijat, voivat olla pelaajia tässä switcheroo-huijauksessa. Sinusta tulee täällä suuri häviäjä, ellei ole varovainen.

Kuinka välttää Switcheroo-huijausta?

Ilmoita jakamasi laskun summa, ja tiedä muutoksen, jonka sinun pitäisi saada takaisin.

Lyon Toulouseen junalla

Pariisista Toulouseen junalla

Mukava Toulouse junalla

Bordeaux Toulouseen junalla

 

12. Suuret matkapetokset, joita vältetään maailmanlaajuisesti: Innokkaat englantilaiset opiskelijat

He puhuvat rikki englantia, mutta pyytävät sinua opettamaan heitä. Innokkaat englantilaiset opiskelijat väijyvät kahviloissa ja baareissa, aloittaa ystävällisen keskustelun kanssasi, ja sitten kysy yksityiseltä englannin oppitunnilta hotellihuoneessasi.

Kerran hotellissa, innokas englantilainen opiskelija voi muuttua yömyssyksi, ja heräät varastetulle lompakolle ja passille. Totuus on, että kielitaitoa on mahdotonta parantaa yhdessä yössä, ja jopa joku haluaa harjoitella englantia, tämän oppitunnin ei tarvitse tapahtua hotellihuoneessa tai alkoholin yli.

Tiivistettynä, älykäs matkustaminen on paras tapa matkustaa näinä päivinä, kaikkialla maailmassa. Syynä on se, että matkapetoksia paljastuu yhä vaikeammin. Se on sanottu, ei ole koskaan ollut helpompaa matkustaa ympäri maailmaa kuin tänään.

Zürichistä Wengeniin junalla

Geneve Wengeniin junalla

Bernistä Wengeniin junalla

Baselista Wengeniin junalla

 

täällä Save A Train, autamme sinua mielellämme suunnittelemaan hauskoja vierailukohteitasi ja päättämään matkan onnellisesti välttämällä matkahuijauksia.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "12 suurta matkailuhuijausta maailmanlaajuisesti välttämiseksi" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Ftravel-scams-avoid-worldwide%2F- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)