Waktos Maca: 9 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 03/09/2021)

Dunya mangrupikeun tempat anu saé, tapi palancong mimitina tiasa lebet kana sarap wisata sareng janten korban penipuan perjalanan utama. Di handap ieu mangrupakeun 12 scam perjalanan utama pikeun nyingkahan sadunya; ti Éropa dugi ka Cina, sareng dimana wae.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Panipuan Perjalanan Kanggo Nyingkahan Sadunya: The Taxi Overcharge - Detour

Lalu lintas beurat, supir taksi nyaritakeun dongéng kota, sareng pandangan énggal tina jandéla ngajantenkeun gampang pisan murag kana panipuan perjalanan over taxi.

Ngiringan nganggo taksi sigana mangrupikeun pilihan perjalanan anu paling raoseun salaku wisatawan, tapi éta tiasa tétéla janten salah sahiji penipuan perjalanan anu paling penting di dunya. Salaku turis anjeun moal terang rute panggancangna sareng pangsaéna ti bandara ka hotél, atanapi tina hiji daya tarik anu sanés, janten supir taksi tiasa ngarayakeun atas nami anjeun sareng nyungkeun tingkat anu luar biasa atanapi nyandak anjeun jalan gede, pikeun perjalanan anu kedahna henteu langkung ti 15 abdi.

Kumaha Cara Ngahindaran Biaya Taxi?

Panilitian sateuacanna pikeun tingkat taksi anu ditampi di anjeun tujuan perjalanan. Sajaba, pastikeun anjeun gaduh aplikasi peta anu saé, éta henteu meryogikeun Wi-Fi, sahingga anjeun tiasa mariksa rute sepanjang waktos, jeung paling importantly, milih perusahaan taksi anu tiasa dipercaya, atanapi ngumbara nganggo karéta.

Basel ka Interlaken Ku Train

Jenéwa ka Zermatt Kalayan Karéta

Bern ka Zermatt Kalayan Karéta

Lucerne ka Zermatt Kalayan Karéta

 

2. Tumpahan Kana Baju Anjeun - Trik Japati

Upami anjeun ngarencanakeun angkat ka Argentina, salaku conto, anjeun kedah waspada kana japati dina panipuan perjalanan baju anjeun. Jinis scam perjalanan ieu populér pisan di Buenos Aires, nalika lokal anu ramah datang ka anjeun, hoyong ngabantosan kumargi aya tumpahan sadayana baju anjeun.

Bayangkeun anjeun kagum di tengah kota atanapi gaduh dinten anu saé di taman, ningali-ningali, sareng ujug-ujug aya jalma asing anu marahmay datang ka anjeun, mere nyaho yén aya tumpahan baju anjeun. Anjeun nempatkeun kantong kana taneuh, neuteup sakuriling kagum kana tumpahanana, sareng antukna paspor, dompét, sareng sadaya harta karun anjeun anu parantos leungit.

Kumaha Ngahindaran Tumpahan Kana Api Lalampahan Baju?

Jelajah sapertos lokal, waspada ka sakuriling anjeun, sareng cobian jaga panon anjeun payun.

Lucerne ka Lauterbrunnen Sareng Karéta

Geneve ka Lauterbrunnen Sareng Karéta

Lucerne pikeun Interlaken Kalayan Karéta

Zurich pikeun Interlaken Kalayan Train

 

 

3. Panipuan Perjalanan Kanggo Nyingkahan Sadunya: Panipuan Wisata ATM

Duit ngajadikeun dunya buleud, janten jelas salah sahiji penipuan perjalanan anu paling penting di dunya ngalibatkeun artos. Salah sahiji penipuan perjalanan pangbadagna di dunya nyaéta scam ATM nalika pamaca kartu kiridit anu tiasa dicabut dasarna nyalin kredensial anjeun teras dianggo pikeun mersihan sadaya kasaimbangan anjeun.

Kumaha Ngahindaran scam ATM?

Upami leres-leres diperyogikeun, ngagambar artos ti bank ATM anu gedé sareng kawéntar. Di bank utama di Éropa, aya kaamanan, janten kamungkinan gaduh aksés ka pamaca kartu ATM caket kana nol.

Munich ka Hallstatt Kalayan Karéta

Innsbruck ka Hallstatt Kalayan Karéta

Passau ka Hallstatt Kalayan Karéta

Rosenheim ka Hallstatt Kalayan Karéta

 

4. Bump Jeung Grab

Salah sahiji scam perjalanan klasik di dunya, nabrak na grab anu populér di angkot, sareng di tengara. Anjeun kabeneran aya di karéta, metro, atanapi ngantosan di alun-alun Prague pikeun jam anu terkenal nalika ujug-ujug aya anu teu kahaja nabrak anjeun.

Nalika éta tiasa janten kacilakaan, éta langkung kamungkinan janten pickpocketing bump-in anu direncanakeun. Éta tiasa janten pamisah sadetik, a “punten”, sareng dompét anjeun, nonton, atanapi perhiasan anu ical. The scam nabrak na grab mangrupikeun hal anu paling penting anu kudu diperhatoskeun iraha iinditan di Éropa.

Kumaha Ngahindaran Bump sareng Grab?

Ninggalkeun katuangan berharga di kamar hotél, sareng nyebarkeun sadayana anu anjeun bawa: dompét dina saku jaket internal contona.

Lyon ka Bagus Kalayan Karéta

Paris ka Nice Kalayan Train

Cannes ka Paris Kalayan Karéta

Cannes ka Lyon Kalayan Karéta

 

Plancongan Penipuan Perjalanan Sareng grab dina rohangan anu rame

 

5. Panipuan Perjalanan Kanggo Nyingkahan Sadunya: Anu ngagimbung

Sarupa jeung nabrak jeung rebut, panipuan ngagimbung, nyaéta nalika anjeun ujug-ujug rame ku sakumpulan jalma teu dikenal, muhun anu katingali teu asing pikeun anjeun. Kanyataanna, jalma sanés ieu kenal silih lumayan, sareng indah ngarencanakeun patepungan anu anéh, atanapi ngagimbung. Ku cara kieu katingalina leres-leres polos, bari anjeun dikurilingan sareng copet.

Ieu biasana kajadian di tempat anu ramé, dimana grup ieu nyampur sareng riungan sareng huru-hara. Aranjeunna mimiti ngalih ngurilingan anjeun sareng leres-leres ngaganggu anjeun nalika anu sanés nyekel sagala. Ngajaga artos anjeun dina hiji tempat mangrupikeun salah sahiji 10 kasalahan perjalanan anjeun kedah nyingkahan di Éropa.

Kumaha Ngahindaran Tipu Ngadu?

Kantun ngajauhan balaréa, sareng pos jaket anjeun, atanapi awas barang-barang anjeun, pikaresep, tempatkeun kantong naon waé sateuacan anjeun.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Panipuan Perjalanan Kanggo Nyingkahan Sadunya: Anu ngagimbung di Milan, Itali

6. Lokal Anu Ramah

Anu muhrim anu geulis sareng ramah mangrupikeun scam perjalanan anu terkenal di dunya. Naha anjeun milampah di Alun-alun Beureum atanapi Paris, bakal aya warga lokal anu ramah nawiskeun bantosanna pikeun ngahontal Menara Eiffel atanapi nunjukkeun waktos anu saé di sakuliling kota.

Sumawona, aranjeunna bakal ngabantosan pisan dina nunjukkeun sadaya klub hébat di sakitar, yén anjeun ngan ukur panipuan énjing, hudang, sareng nyatet artos anjeun sadayana ical. kituna, perjalanan solo contona, di sakumna dunya tiasa janten kasempetan anu luar biasa pikeun pendak sareng warga satempat, tapi éta ogé tiasa janten impian anjeun anu paling parah.

Kumaha Ngahindaran Tipu Wisata Lokal Anu Ramah?

Rapat warga lokal dina perjalanan anjeun saé, sareng salah sahiji pangalaman anu pangsaéna. Sanajan, ati-ati saha anu dipercaya, sareng nyéépkeun wengi sareng. Petualangan di nagara anu anéh tiasa gancang janten musibah, jadi ati-ati.

Milan ka Venice Kalayan Train

Florence ka Venice Kalayan Train

Bologna ka Venice Kalayan Train

Treviso ka Venice Kalayan Train

 

7. Panipuan Perjalanan Kanggo Nyingkahan Sadunya: Panipuan Gelang

bebas oleh-oleh ti nagara deungeun sora endah, tapi teu aya leres-leres hal gratis di dunya anu urang hirup. kituna, tong kagolongkeun scam gelang gratis anu biasana ngalibatkeun awéwé lokal anu ngadeukeutan anjeun seuri, pikeun nempatkeun pinggel dina pigeulang anjeun.

Mesem sareng marahmay, aranjeunna bakal nawiskeun anjeun gelang asli atanapi kalung kanggo dipulangkeun, sedengkeun sepanjang waktos anu sanésna aranjeunna ngahontal dompét anjeun, sareng perhiasan. Ngalamar hal anu saé sareng gratis mangrupikeun gangguan anu hébat sareng dianggo pikeun seueur wisatawan anu polos.

Kumaha Ngahindaran Tipu Gelang?

Entong digolongkeun souvenir gratis, sareng tetep panon anjeun buka, sareng marahmay nolak nampi sagala tawaran gratis ti jalma asing.

Nuremberg ka Prague Kalayan Karéta

Munich ka Prague Kalayan Train

Berlin ka Prague Kalayan Karéta

Wina ka Praha Kalayan Karéta

 

8. Budak Begging

Dibaju baju malang, kotor, ngemis artos atanapi tuangeun, anak anu ngemis mangrupikeun salah sahiji penipuan perjalanan anu matak nganyenyeri di dunya. Ti Éropa dugi ka Cina, aya murangkalih nangtung sisi jalan, nyanyi pikeun dollar dina kotak tengah, atanapi ngetok dina jandela taksi.

Paling sering barudak ieu henteu kaleungitan sabab katingalina, tapi dikirim pikeun maénkeun peran. Jelas, aya murangkalih anu leres-leres meryogikeun tuangeun sareng bantosan.

Kumaha Ngahindaran Penipuan Budak Ngemis?

Ieu hésé kusabab dunya pinuh ku barudak miskin anu henteu ngagaduhan pilihan sanés tapi pikeun ngemis. Sanajan, anjeun tiasa nawiskeun kanggo mésér tuang atanapi ngabantosan ku cara sanés, daripada ku masihan artos. Jalan dieu, anjeun tiasa mariksa réaksina, sareng upami aranjeunna leres-leres peryogi atanapi ngan saatos dompét wisata.

Luksemburg ka Colmar Kalayan Karéta

Luksemburg ka Brussel Kalayan Karéta

Antwerp ka Luksemburg Kalayan Karéta

Metz ka Luksemburg Kalayan Karéta

 

9. Panipuan Perjalanan Kanggo Nyingkahan Sadunya: Daya tarik Ditutup

Anjeun mariksa jam muka sateuacanna, tapi héran anjeun nalika anjeun sumping ka candi atanapi balanja lokal nyarios yén anjeun parantos ditutup. Saterusna, nalika aranjeunna ningali kuciwa anjeun, aranjeunna nawiskeun pikeun nyandak anjeun ka landmark atanapi toko anu hebat, malah langkung saé tibatan anu ditutup.

Penduduk lokal tiasa nawiskeun petualangan anu endah, tapi aranjeunna leres-leres nyabak anjeun, ku nyungkeun biaya masuk anu langkung mahal, atanapi nyandak anjeun balanja dimana aranjeunna kéngingkeun komisi gajih.

Kumaha Ngahindaran Tipu Wisata Ieu?

Nganjang tempat kaluar-jalan-keok nyaéta éndah, ngan pastikeun pikeun mariksa sakurilingna sareng upami aya alternatif. Salaku tambahan, taliti sateuacanna kanggo tempat wisata anu pangsaéna didatangan di Éropa. Upami daya tarikna gratis, maka teu aya alesan pikeun ngagantikeunana ku anu mahal teuing, sareng sami kanggo toko anu ulasan hébat.

Zurich ka Lucerne Kalayan Karéta

Bern ka Lucerne Kalayan Karéta

Jenéwa ka Lucerne Kalayan Karéta

Konstanz ka Lucerne Kalayan Karéta

 

Daya tarik Anu Ditutup Panipuan Perjalanan

10. Hayu Kuring Candak Gambar anjeun

Iinditan solo tiasa ngajentul, sareng kadang-kadang pinuh kasieun teu aya sasaha sareng anjeun anu ngadamel gambar média sosial anu sampurna. The Big Ben atanapi Firenze di tukang, anjeun neuteup kukurilingan teras aranjeunna datang ka anjeun nawiskeun pikeun nyandak gambar anu endah, ti sudut hébat.

2 detik saatosna kaméra anjeun sareng sadaya gambar hébatna ical, kusabab muhrim anu saé kabur sareng aranjeunna. Ieu tiasa kajantenan dimana waé di dunya, ka saha waé, sabab naon odds ieu bakal kajadian? tapi hancana.

Kumaha Ngahindaran Tipu Wisata Ieu?

Milarian wisatawan anu sanés, meureun palancong solo ogé, atanapi pasangan. Ieu cara paling aman pikeun kéngingkeun gambar anu sampurna sareng nyimpen kaméra, sareng di tukeran, wawaran pikeun moto.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

Hayu Kuring nyandak Tip Wisata Anjeun

11. Panipuan Perjalanan Kanggo Nyingkahan Sadunya: The Switcheroo

Cara anu paling saé pikeun nanganan artos nalika ngumbara nyaéta gaduh tagihan alit sareng anjeun sepanjang waktos. sabalikna, ati-ati ku tagihan ageung, nalika mayar supir taksi atanapi di réstoran lokal. Anjeun tiasa masihan tagihan ageung kanggo pamayaran alit, tapi panarima bakal pura-pura muragkeun tagihan ageung sareng ngarobih na pikeun tagihan anu langkung alit. Jalan dieu, aranjeunna ngaganti wisata.

Kasir, supir taksi, atanapi palayan, tiasa janten pamaén dina penipuan saklar ieu. Anjeun bakal janten anu rugi di dieu, upami henteu ati-ati.

Kumaha Ngahindarkeun Scam Switcheroo?

Nyatakeun jumlah tagihan anu anjeun pasihkeun, sareng terang parobihan anjeun kedah ditampi deui.

Lyon ka Toulouse Kalayan Karéta

Paris ka Toulouse Kalayan Karéta

Saé Toulouse Kalayan Train

Bordeaux ka Toulouse Kalayan Karéta

 

12. Penipuan Perjalanan Utama Kanggo Nyingkahan Di Dunya: Siswa Inggris anu Hayang

Aranjeunna nyarios basa Inggris rusak tapi memohon ka anjeun ngajar aranjeunna. Murid-murid basa Inggris anu getol lurking di kafe sareng bar, bakal ngamimitian paguneman marahmay sareng anjeun, teras naroskeun anjeun pelajaran bahasa Inggris swasta di kamar hotél anjeun.

Sakali di hotél, murid basa Inggris anu hayang pisan tiasa janten nightcap, sareng anjeun hudang ka dompét sareng paspor anu dipaling. Kaleresan mustahil pikeun ningkatkeun kamampuan basa sapeupeuting, komo aya anu hoyong latihan bahasa Inggris na, palajaran ieu teu kedah lumangsung di kamar hotél atanapi alkohol.

Kasimpulanana, pinter ngarambat mangrupikeun cara anu paling saé pikeun ngarambat dinten ayeuna, dimana-mana di dunya. Alesanna nyaéta penipuan perjalanan beuki hésé ngungkabkeun. Anu saurna, éta henteu pernah gampang pikeun ngarambat dunya tibatan ayeuna.

Zurich ka Wengen Kalayan Karéta

Jenéwa ka Wengen Kalayan Karéta

Bern ka Wengen Sareng Karéta

Basel ka Wengen Kalayan Karéta

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun Tempat-Tempat Pikaresepeun Pikeun Didatangan sareng ngarengsekeun perjalanan anjeun kalayan senang ku ngajauhan Tipuan Wisata.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "12 Penipuan Perjalanan Utama Kanggo Nyingkahan sadunya" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Ftravel-scams-avoid-worldwide%2F- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)