Waktos Maca: 6 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 03/09/2021)

Naha anjeun tiasa émut unggal perjalanan anu anjeun kantos candak, pintonan anjeun geus admired, sareng tuangeun anu parantos anjeun raoskeun? Meureun henteu, sareng éta sababna oleh-oleh mangrupikeun cara anu sampurna pikeun nyieun kenangan éta salami hirup. Naon souvenir dibawa tina perjalanan? Ieu ideu souvenir anu pangsaéna pikeun nyangking surga di bumi.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

Souvenir Pikeun Bawa Ti Perjalanan: Bahan-bahan Masak

Rempah-rempah, sambel, hérbal, bakal nyandak anjeun balik deui kana rasa, seungitna, sareng momen tempat khusus éta. Kabuktosan yén urang paling émut ku indera indera, sareng tuangeun mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngalaman tempat. Sumawona, bahan masak bakal ngajantenkeun réréncangan sareng kulawarga anjeun rumaos parantos aya sareng anjeun.

Hérbal cina, sambel pasta, komo pasta mangrupikeun oleh-oleh anu saé pikeun dibawa balik ti perjalanan ka Cina, atanapi Itali, salaku conto. janten, émut bungkus kantong tambahan kanggo tuangeun, sabab langkung saé bungkus souvenir anu lezat ieu nyalira. Anjeun moal hoyong muka koper pikeun mendakan baju anjeun dina warna paprika beureum.

Florence ka Milan Kalayan Karéta

Florence ka Venice Kalayan Train

Milan ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Milan Sareng Karéta

 

Dahareun mangrupikeun souvenir anu hébat pikeun dibawa ti perjalanan

 

Seni Lokal

Ngadukung budaya lokal sareng seniman nunjukkeun anjeun pangumbara anu bijaksana sareng pinter. Mangkuk saos dicét-tangan, anyaman baju méja, atanapi kaos renda bordir mangrupikeun souvenir anu raoseun ku babaturan anjeun, pamakean, sareng cara anu saé pikeun nunjukkeun rasa sukur anjeun ka komunitas anu parantos nampi anjeun.

Seni lokal mangrupikeun souvenir anu éndah pikeun dibawa balik tina perjalanan di Éropa sareng Cina. Di Cina, anjeun tiasa kéngingkeun lantera beureum kanggo tuah, ti Rusia a buatan tangan Domovichok anu bakal ngajaga bumi anjeun atanapi gelas bir keren ti Iraha kanggo paman atanapi lanceukna anu resep bir. Naon bunderan hébat tina perjalanan eco-friendly, narima, sareng nyebarkeun budaya anu saé di panjuru dunya.

Berlin ka Aachen Sareng Karéta

Frankfurt ka Cologne Kalayan Train

Dresden ka Cologne Kalayan Karéta

Aachen ka Cologne Kalayan Karéta

 

Cindera mata seni tiasa dipendakan di pasar lokal

 

Souvenir Dekorasi Bumi

Jantenkeun perjalanan anjeun bagian tina bumi anjeun, kalayan vas Delft kembang anu éndah atanapi tulip kai ti Walanda. Souvenir hiasan bumi tiasa ngadamel, sareng paling sering bakal nyaritakeun budaya sareng sajarah asal usulna.

Pelat keramik dina témbok, kristal bohemian ti Républik Céko, atanapi cuckoo jam tina hideung Leuweung mangrupikeun souvenir anu hébat pikeun dibawa pulang ti perjalanan anjeun ka Éropa.

Rimini ka Florence Kalayan Karéta

Roma ka Florence Sareng Karéta

Pisa ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Florence Kalayan Train

 

Toko Souvenir Dekorasi Bumi Lokal

 

Souvenir Pikeun Bawa Ti Perjalanan: Likur Lokal

Ngabagikeun carita tina perjalanan nganggo sagelas minuman keras anu hadé ngabantosan sadaya detil anu raoseun, sareng momen anu pikaresepeun. Mawa minuman keras lokal mangrupikeun souvenir anu dipikaresep dibawa ti Éropa, utamina upami éta an inuman alkohol sadayana kedah nyobian sadunya.

janten, Limoncello ti Itali, atanapi Riesling anggur ti lebak Rhein di Jerman, Jalan anu mana waé, anu nampi bakal gumbira nampi kado sapertos kitu. Upami anjeun henteu yakin naon anu inuman lokal, perhatoskeun ka gelas dina méja lokal nalika tuang atanapi naroskeun di bar lokal.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

Likur Lokal Dijual

 

Perhiasan

Perhiasan mangrupikeun cara anu saé pikeun nyandak perjalanan anjeun caket kana manah. Kalung anu ngagaleuh, anting amér ti Polandia, atanapi pinggel pesona pérak menawan, nyaéta potongan anu henteu pernah kaluar tina gaya, komo deui, aranjeunna waktos.

janten, upami anjeun resep nyandak souvenir anu luar biasa, maka perhiasan sampurna. Nambahkeun pesona pikeun pinggel anjeun ti unggal nagara nyaéta kunjungan anu luar biasa. Sanajan, nalika mésér perhiasan di nagara deungeun, ati-ati ngeunaan nanganan kontan sareng henteu asup kana sagala panipuan perjalanan populér di dunya.

Dijon ka Provence Kalayan Karéta

Paris pikeun Provence Kalayan Karéta

Lyon ka Provence Kalayan Karéta

Marseilles pikeun Provence Kalayan Karéta

 

Toko Perhiasan di pasar terbuka

Barang Anu Aranjeunna Kumpulkeun

Hilap gantungan konci sareng kartu pos, upami réréncangan anjeun kolektor, nanaon nyebutkeun kuring paduli leuwih ti sapotong unik aranjeunna tiasa nambihan kana koleksi aranjeunna. Sarerea ngumpulkeun hal: cangkir bir dipapaésan ti Prague, Patung kaca Murano, Rusia Babushka kana patung patung, sareng ieu ngan ukur sababaraha conto.

Saterusna, kacamata makéna, topi, sareng pin mangrupikeun kenang-kenangan anu pikasieuneun hébat anu matak dibawa balik ti perjalanan ka Éropa. Hung dina témbok, dipaké dina pésta, atanapi disimpen dina albeum, réréncangan anjeun bakal ngahargaan waktos anu anjeun milarian kanggo milarian potongan khusus éta sareng carita anu aya di tukangeunna.

Amsterdam ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

 

Ngaruwat Amis

Ngaruwat anu pikaresepeun sareng pikaresepeun bakal nempatkeun seuri sareng narik perhatian anu ngadangukeun. Kadaharan mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngalaman tempat, ngaliwatan sagala rasa hiji ngumbara kana budaya sareng carita. Salaku conto, Parisian Macarons henteu ngan ukur oleh-oleh anu lezat. Aranjeunna ogé masih néwak hakékat sareng sumanget Renaisans Perancis dina kasampurnaan na, bentukna caang sareng indah.

janten, sedengkeun sababaraha gigitan ngajantenkeun souvenir ieu ngaleungit, rasa sareng perasaan anu endah tetep sareng urang salamina. Indera urang bakal émut kantos mimiti nyobian coklat Swiss, sareng anu nampi souvenir anu raoseun anjeun ogé bakal émut. Jumlahna, souvenir anu manis mangrupikeun souvenir anu hebat pikeun dibawa balik ti perjalanan ka Éropa.

Frankfurt ka Berlin Kalayan Karéta

Leipzig ka Berlin Kalayan Karéta

Hanover ka Berlin Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

 

Macarons mangrupakeun saréat amis anu hébat pikeun dibawa ti perjalanan

Souvenir Pikeun Bawa Ti Perjalanan: baju

Balanja mangrupikeun hal anu paling saé di luar negeri. Anjeun tiasa ngarobih gaya anjeun, tambahkeun barang khusus kana papakéan anjeun sapertos syal tradisional warna-warni ti Rusia, jaket kulit ti Itali, sarta beuki. Upami anjeun ngarencanakeun mawa babaturanana sapotong baju, maka anjeun kedah terang gaya sareng ukuranana tangtosna.

Sanajan, aya seueur souvenir pakean anu tiasa dipilih di Éropa, anu henteu ngalibatkeun Pilihan ukuran. Berlin sampurna pikeun balanja vintage, Kaos oblong ti pasar jalan London, dasi tiis ti Paris atanapi Italia, ngan ukur sababaraha ideu souvenir pakean pikeun dibawa ti sakumna dunya.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Souvenir Cliche Pikeun Bawa Ti Perjalanan Ka Éropa

Anjeun moal tiasa lepat sareng souvenir klasik. Salaku conto, babaturan kado sareng kulawarga konci konci Eiffel Tower, Matryoshka kai Rusia, atanapi bakiak kai ti Amsterdam, ieu bakal janten souvenir anu pikaresepeun sareng émutan. Sumawona, anjeun tiasa mésér souvenir Éropa klasik ieu di bandara, atawa setasion kereta api, dina menit terakhir. Sanajan, tinimbangan yén souvenir’ harga bakal langkung saé di toko stasiun karéta, tibatan di kota.

Milan ka Venice Kalayan Train

Florence ka Venice Kalayan Train

Bologna ka Venice Kalayan Train

Treviso ka Venice Kalayan Train

 

Babushka Rusia mangrupikeun souvenir klise pikeun dibawa ti perjalanan

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan anu teu hilap di Éropa. Anjeun tiasa sacara gampil ngarambat ku karéta ka tujuan naon waé di Éropa, balanja terasrasakeun perjalanan anu gampang bakal koper pinuh ku khasanah sareng oleh-oleh.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "Naon Souvenir Anu Kedah Dihasilkeun tina Perjalanan?"Kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fsouvenirs-bring-trip%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)