Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 03/09/2021)

Apa sampeyan bisa ngelingi saben perjalanan sing wis ditindakake, views sing wis ngujo, lan panganan sing wis sampeyan rasakake? Mungkin ora, lan mulane souvenir minangka cara sing sampurna kanggo nggawe kenangan kasebut sajrone urip. Apa souvenir sing bakal digawa saka plancongan? Iki minangka ide souvenir paling apik kanggo nggawa swarga bali menyang omah.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

Cinderamata saka Plancongan: Bahan-bahan Masak

Rempah-rempah, saos, jamu, bakal nggawa sampeyan langsung menyang rasa, gondho, lan wayahe papan khusus kasebut. Kabuktian manawa kita paling ngelingi kanthi indra, lan panganan minangka cara paling apik kanggo ngrasakake papan. Menapa malih, bahan masak bakal nggawe kanca lan kulawarga rumangsa wis bareng karo sampeyan.

Jamu cina, saos pasta, lan uga pasta minangka souvenir sing apik kanggo nggawa bali saka plancongan menyang China, utawa Italia, Tuladhane. dadi, elinga bungkus tas ekstra mung kanggo panganan, amarga luwih becik dikemas souvenir sing enak kasebut kanthi kapisah. Sampeyan ora pengin mbukak koper kanggo nemokake klambi kanthi warna paprika abang.

Florence menyang Milan Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Milan menyang Florence Kanthi Sepur

Venesia ke Milan Kanthi Sepur

 

Panganan minangka souvenir sing apik kanggo plancongan

 

Seni Lokal

Ndhukung budaya lan seniman lokal nuduhake sampeyan lelungan sing wicaksana lan cerdas. Mangkuk saos sing dicet tangan, tenun klambi, utawa kaos renda bordir minangka souvenir hebat sing bakal dihargai kanca, nggunakake, lan cara sing apik kanggo nuduhake rasa matur nuwun marang komunitas sing dadi tuan rumah sampeyan.

Seni lokal minangka souvenir sing apik banget kanggo nggawa bali saka plancongan ing Eropa lan China. Ing China, sampeyan bisa entuk lantera abang kanthi kabegjan, saka Rusia a Domovichok gawenan tangan sing bakal njaga omah sampeyan utawa gelas bir sing adhem saka Prague kanggo paman utawa sedulur sing seneng bir. Bunder sing apik banget travel Eco-loropaken, nampa, lan nyebar budaya sing apik ing saindenging jagad.

Berlin menyang Aachen Kanthi Sepur

Frankfurt menyang Cologne Kanthi Sepur

Dresden menyang Cologne Kanthi Sepur

Aachen menyang Cologne Kanthi Sepur

 

Souvenir seni bisa ditemokake ing pasar lokal

 

Souvenir Dekorasi Rumah

Gawe lelungan dadi bagean saka omah sampeyan, kanthi vas Delft kembang sing apik utawa tulip kayu saka Walanda. Cinderamata dekorasi omah bisa digawe gawenan tangan, lan paling asring bakal nyritakake babagan budaya lan sejarah mula.

Piring keramik ing tembok, kristal bohemia saka Republik Ceko, utawa jam cuckoo saka Black Forest minangka souvenir sing bisa digawa mulih saka perjalanan menyang Eropa.

Rimini menyang Florence Kanthi Sepur

Roma menyang Florence Kanthi Sepur

Pisa menyang Florence Kanthi Sepur

Venesia menyang Florence Kanthi Sepur

 

Toko Souvenir Dekorasi Rumah Lokal

 

Souvenir Kanggo Nggawa Saka Plancongan: Omben-omben Lokal

Nuduhake crita saka perjalanan liwat segelas omben-omben apik banget bisa ngelingake kabeh rincian jus, lan momen nyenengake. Nggawa minuman keras lokal minangka souvenir sing populer kanggo nggawa saka Eropa, apamaneh yen ana ngombe alkohol kabeh kudu nyoba ing saindenging jagad.

dadi, Limoncello saka Italia, utawa anggur Riesling saka lembah Rhein ing Jerman, salah sijine dalan, sing nampa bakal seneng nampa hadiah kasebut. Yen sampeyan ora yakin apa minuman lokal, mbayar kaca tingal ing meja warga sak nedha bengi utawa takon ing bar lokal.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

Omben-omben Lokal Didol

 

Perhiasan

Perhiasan minangka cara sing nggumunake kanggo nggawa lelungan sampeyan menyang jantung. Kalung sing apik banget, anting kuning saka Polandia, utawa gelang pesona perak sing apik, yaiku potongan-potongan sing ora bisa uwal saka gaya, punapa malih, padha tanpa wates wektu.

dadi, yen sampeyan kepengin nggawa souvenir sing luar biasa, mula perhiasan iku sampurna. Nambah pesona kanggo gelang saka saben negara yaiku kunjungan sing apik banget. Nanging, nalika tuku perhiasan ing negara manca, ati-ati babagan nangani awis lan aja mlebu apus-apus wisata sing populer ing saindenging jagad.

Dijon to Provence With A Train

Paris Kanggo Provence Kanthi Sepur

Lyon menyang Provence Kanthi Sepur

Marseille kanggo Provence Kanthi Sepur

 

Toko Perhiasan ing pasar sing mbukak

Barang sing Dikoleksi

Lali gantungan kunci lan kertu pos, yen kanca sampeyan dadi kolektor, ora ana sing ujar manawa Aku Care luwih saka potongan unik sing bisa ditambahake ing koleksine. Kabeh wong nglumpukake apa-apa: cangkir bir sing dihiasi saka Prague, Patung kaca Murano, Rusia Babushka menyang patung-patung boneka, lan iki mung sawetara conto.

Salajengipun, kacamata dijupuk, topi, lan pin minangka souvenir sing apik banget kanggo nggawa bali saka plancongan menyang Eropa. Hung ing tembok, digunakake ing partai, utawa disimpen ing album, kanca-kanca bakal ngurmati wektu sing sampeyan lakoni nggoleki potongan khusus lan crita ing mburine.

Amsterdam menyang London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

 

Ngruwat Manis

Traktir sing nyenengake lan nyenengake bakal nggawe eseman lan narik kawigaten para pamireng. Panganan minangka cara paling apik kanggo ngrasakake papan, liwat kabeh rasa siji lelungan menyang budaya lan crita. Tuladhane, Wong Paris Macarons ora mung oleh-oleh sing enak. Dheweke uga isih nyekel esensi lan semangat Renaissance Prancis kanthi sampurna, bentuk sing padhang lan apik banget.

dadi, nalika sawetara cokotan nggawe souvenir iki ilang, rasa lan perasaan sing luar biasa tetep ana ing salawas-lawase. Indera kita bakal ngelingi kaping pisanan nalika nyoba coklat Swiss, lan sing nampa souvenir sing enak uga bakal kelingan. Kanggo nyimpulake, souvenir manis minangka souvenir sing apik kanggo nggawa bali saka plancongan menyang Eropa.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

Macarons minangka panganan sing nyenengake kanggo lelungan

Cinderamata saka Plancongan: Busana

Blanja minangka salah sawijining perkara sing paling apik sing bisa ditindakake ing luar negeri. Sampeyan bisa ngganti gayane, tambahake barang khusus menyang lemari klambi kayata syal tradisional sing ana warna saka Rusia, jaket kulit saka Italia, lan liyane. Yen sampeyan duwe rencana nggawa sandhangan kanggo kanca-kanca, sampeyan kudu ngerti gaya lan ukurane sing mesthi.

Nanging, ana akeh souvenir sandhangan sing bisa dipilih ing Eropa, sing ora kalebu pilihan ukuran. Berlin iku sampurna kanggo blanja antik, Kaos saka pasar dalan London, dasi kelangan saka Paris utawa Italia, mung sawetara ide souvenir sandhangan sing bakal digawa saka saindenging jagad.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Souvenir Cliche Kanggo Nggawa Perjalanan menyang Eropa

Sampeyan ora bisa salah karo souvenir klasik. Tuladhane, kanca hadiah lan kulawarga gantungan kunci Menara Eiffel, Matryoshka kayu Rusia, utawa clogs kayu saka Amsterdam, iki bakal dadi souvenir sing apik banget. Menapa malih, sampeyan bisa tuku souvenir klasik Eropa ing bandara, utawa stasiun Sepur, ing menit pungkasan. Nanging, nimbang-nimbang souvenir kasebut’ regane bakal luwih larang ing toko stasiun sepur, tinimbang ing kutha.

Milan menyang Venesia Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Bologna menyang Venesia Kanthi Sepur

Treviso menyang Venesia Kanthi Sepur

 

Babushka rusia minangka souvenir klise kanggo nggawa saka plancongan

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang perjalanan sing ora iso lali ing Eropa. Sampeyan bisa kanthi gampang lelungan nganggo kreta menyang sembarang tujuan ing Eropa, toko lan seneng lelungan gampang bakal koper kebak harta karun lan souvenir.

 

 

Apa sampeyan pengin nampilake postingan blog "Apa Souvenir Apa sing Bakal Ditindakake Saka Plancongan?”Menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Fsouvenirs-bring-trip%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)