Urutan A Train tiket AYEUNA

Kategori: Perjalanan Perjalanan UK

Naon souvenir pikeun dibawa ti perjalanan?

Waktos Maca: 6 menit Naha anjeun tiasa émut unggal perjalanan anu anjeun kantos candak, pintonan anjeun geus admired, sareng tuangeun anu parantos anjeun raoskeun? Meureun henteu, sareng éta sababna oleh-oleh mangrupikeun cara anu sampurna pikeun nyieun kenangan éta salami hirup. Naon souvenir dibawa tina perjalanan? Here are the best souvenir ideas

12 Katedral Anu Paling Menarik Di Éropa

Waktos Maca: 8 menit Malaikat, seger, kaca-kaca jandéla caang warni, nyaéta sababaraha unsur dina 12 katedral paling matak di Éropa. Unggal katedral langkung jangkung, langkung ageung, sareng langkung narik ati tibatan anu sanés, masing-masing nampilkeun unsur anu sanés. Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka….

10 Kaseueuran Lapangan Golf Anu Paling Di Éropa

Waktos Maca: 6 menit Lebak héjo subur sareng bukit, padang rumput hejo lega, di tempat anu paling indah di Éropa, ieu 10 paling lapangan golf anu indah di Éropa, mangrupikeun sababaraha klub golf top di dunya. Unggal lapangan golf dirancang pikeun kasampurnaan, kombinasi éndah fasilitas sareng…

10 Inuman Alkohol Pikeun Coba Di Sakuliah Dunya

Waktos Maca: 7 menit Resep rusiah, raos-niupan rasa, sareng alkohol pisan, bar jeung kleub pangalusna di dunya ngalayanan ieu 10 inuman alkohol must-coba. Ti Cina dugi ka Éropa, sababaraha 10 inuman alkohol pikeun nyobaan di dunya parantos yuswa sababaraha ratus taun. Mangkaning, aranjeunna populér pisan, sareng parebut…

10 Kotak-kotak Luar Biasa Luar Biasa Di Éropa

Waktos Maca: 7 menit Fasad warna caang, jantung kota-kota utama di Éropa, sareng bumi pikeun landmark anu paling berkesan di dunya, ieu 10 kotak anu endah pisan narik wisatawan ti sagala penjuru dunya. Jalan-jalan anu paling éndah di Paris, London, Moscow, sareng Munich bakal mingpin…

10 Tempat Pangsaéna Kanggo Snorkeling Di Éropa

Waktos Maca: 6 menit Orchins Laut, kuda laut, fauna warna caang, sareng sababaraha perairan anu paling jelas di dunya, snorkeling dina ieu 10 tempat mangrupikeun petualangan anu ngagelebug akal. ieu 10 tempat pangsaéna kanggo snorkeling di Éropa, gaduh pisibilitas anu endah di 20 m. jero cai, tur mangrupakeun imah sababaraha…

10 Kaseueuran Tujuan Surf Epik Di Éropa

Waktos Maca: 7 menit Pantai keusik, tingalian gawir, cai biru bening, sareng komunitas surfing anu endah, ieu 1o paling tujuan surfing epik di Éropa sampurna pikeun para peselancar dina sadaya tingkatan. Ti basisir Italia dugi ka jauh Dénmark, sareng Portugal, ieu mangrupikeun pantai luhur pikeun berselancar dina sadayana…

10 Tengara Anu Terkenal Anu Terkenal

Waktos Maca: 9 menit Impressive dina arsitektur, beunghar jujutan, di kota-kota anu paling indah di dunya, éta 10 landmark anu paling terkenal pikeun didatangan ku rel anu kedah aya dina daptar ember anjeun. Ti Éropa dugi ka Cina, ngaliwatan gerbang paling terkenal di Berlin, sareng ka Anu Larang…

10 Situs Menyelam Pangsaéna Di Dunya

Waktos Maca: 8 menit Dina bojong sagara, disumputkeun jauh tina peradaban, sareng teu keuna ku waktos, anu 10 situs beuleum anu pangsaéna di dunya. Ti mimiti karang sareng warna-warni sareng corak kapal WWII, kahirupan laut liar, sareng liang biru, siapkeun peralatan diving anjeun kusabab ngalelep ieu…

© Copyright 2021 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda