Urutan A Train tiket AYEUNA

Kategori: Karéta Wisata Hongaria

12 Tujuan Travel Millennial Di sakuliah dunya

Waktos Maca: 7 menit Trendsetters anu paling kuat dina industri perjalanan ayeuna nyaéta millennials. Generasi ieu museurkeun kana pangalaman anu paling unik dina tujuan anu henteu jalan-jalan sareng akun Instagram anu pikaresepeun. The 12 tujuan perjalanan milenial di sakuliah dunya nampilkeun IG pang populerna para blogger perjalanan ngora. Angkutan Rel Nyaéta The…

puncak 10 Kota Slow Di Éropa

Waktos Maca: 6 menit Iinditan mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun bersantai sareng nyambungkeun deui ka diri anjeun, jeung naon cara hadé pikeun ngalakukeunana ti di salah sahiji luhur 10 kota slow di Éropa. Bisi anjeun henteu terang, di 1999 dimimitian gerakan kota slow, Cittaslow dina euweuh…

12 Kamar Kabur Pangsaéna Di Dunya

Waktos Maca: 8 menit Pikasediheun, sieun, interaktif, dunya bawah tanah, atanapi villa kuno, éta 12 kamar ngewa pangalusna di dunya, sanés kanggo anu lemah haté. Sabalikna, ngan ukur gagah, pamaén tim anu trampil sareng pencinta teka-teki bakal hasil nyalametkeun dunya, sareng ngungkabkeun rusiah anu lami-lami hilap. lamun…

12 Lingkungan Anu Pisan Ti Éropa

Waktos Maca: 8 menit Aya seueur kota anu endah pikeun didatangan di Éropa. Unggal kota jeung jalan boga karakter jeung pesona sorangan. Suka bungah, pinuh ku kafe hébat, butik-butik, seni rupa, galeri seni canggih, sareng ramah lingkungan, upami anjeun teu acan ka ieu 12 lingkungan coolest di Éropa, didieu aya…

puncak 10 Tempat Rahasia Di Dunya

Waktos Maca: 6 menit Danau bawah tanah, curug disumputkeun, kota-kota kuno anu luar biasa, sareng pandangan anu indah, dunya pinuh ku tempat-tempat rahasia anu endah. Luhur ieu 10 tempat-tempat rusiah di Dunya sadayana tiasa diaksés ku para pelancong tapi sering kalangkungan. janten, nyiapkeun perjalanan anu paling niup kana akal…

10 Air Mancur Paling Éndah Di Éropa

Waktos Maca: 7 menit Aya seueur landmark anu saé sareng éndah di Éropa. Balik unggal juru, aya tugu atanapi kebon pikeun didatangan. Salah sahiji tempat wisata anu paling pikaresepeun sareng luar biasa nyaéta cai mancur anu megah, sareng kami parantos dipilih 10 tina cai mancur paling éndah di Éropa. Musik,…

10 Paling sudut pandang Anu Éndah Di Éropa

Waktos Maca: 6 menit Lebak héjo ngagelebug, istana, sareng kampung-kampung anu indah, Éropa ngagaduhan seueur tempat anu saé pikeun didatangan. Masing-masing tempat bakal ngajantenkeun anjeun rumaos parantos ngalangkungan dulur-dulur’ Dongeng anu ngirut, jeung 10 paling sudut pandang anu éndah di Éropa mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun a…

7 Tempat Anu Paling Terjangkau Kanggo Wisata Di Éropa

Waktos Maca: 7 menit Sababaraha pandangan anu paling éndah di Éropa henteu aya hargana sareng gampang dijangkau. Mangkaning, perjalanan ka Éropa tiasa lumayan mahal upami anjeun henteu ngarencanakeun sateuacanna. Sedengkeun seuseueurna ibu kota Éropa bakal manjangan anggaran perjalanan anjeun, aya sababaraha tempat…

5 Kaajaiban Alam Pangsaéna Di Éropa

Waktos Maca: 5 menit Alam sareng landskap Éropa parantos ngadorong dongeng. Lemah lega mangrupikeun jalan satapak hiking anu luar biasa anu nyababkeun sababaraha kaajaiban paling rongkah di dunya. Guha anu énggal di Hungaria, a Grand Canyon nganggo cai pirus di Perancis, istana-és di Austria, jeung…

10 Kalurahan Scenic Di Éropa

Waktos Maca: 7 menit Nagara-nagara anu lega di Éropa mangrupikeun asal-usul seueur legenda sareng dongéng, landscapes stunning, sareng desa anu ngajaga rusiah kuno. Deukeut ka kota kosmopolitan sentral atanapi ngaleungitkeun gunung batu kapur, jumlah kampung anu pikaresepeun sareng matak pikaresepeun di Éropa teu aya watesna….

© Copyright 2021 - Simpen A Train, Amsterdam, Walanda