Waktos Maca: 8 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 05/11/2021)

Pikasediheun, sieun, interaktif, dunya bawah tanah, atanapi villa kuno, éta 12 kamar ngewa pangalusna di dunya, sanés kanggo anu lemah haté. Sabalikna, ngan ukur gagah, pamaén tim anu trampil sareng pencinta teka-teki bakal hasil nyalametkeun dunya, sareng ngungkabkeun rusiah anu lami-lami hilap. Upami anjeun pikir anjeun ngagaduhan naon anu diperyogikeun, teras buku salah sahiji ieu 12 kamar ngewa pangalusna di dunya, sareng cobaan ngéléhkeun odds.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Sherlocked Escape Room Amsterdam

Dingaranan detektif paling terkenal di dunya, Kamar kabur Sherlocked mangrupikeun salah sahiji kamar ngewa anu paling pikaresepeun di dunya. Di Sherlocked anjeun tiasa milih antara 2 pangalaman anu béda pisan; Arsiték atanapi Kolong. Hiji nyaéta 60 menit panjang, sareng anu kadua nyaéta 80 menit panjang, duanana idéal pikeun sakumpulan 4 jelema, sepuh sareng nonoman paling disambut.

Sanajan, bédana utama antara dua kamar kabur nyaéta kagiatan anu tangtosna. Arsiték bakal nyayogikeun anjeun méréskeun misteri dina rohangan anu énggal pikeun dijaga rahasia dunya anu paling dijaga. Di sisi anu sanésna, Kolong bakal ngajantenkeun anjeun ngarobih personas janten maling pikeun nyolong barang berharga tina brankas anu dijaga pisan. Seueur sateuacan anjeun nyobian sareng gagal, tapi geng anjeun tiasa janten anu suksés dina operasi anu rahasia sareng rumit ieu. janten, kamar ngewa ieu ngagabung hal paling unik anu kedah dilakukeun di Amsterdam.

Brussel ka Amsterdam Kalayan Karéta

London ka Amsterdam Kalayan Karéta

Berlin ka Amsterdam Kalayan Karéta

Paris ka Amsterdam Kalayan Karéta

 

Sherlocked Escape Room Amsterdam

 

2. Kabur Ngabobol Di Seluruh Dunya

Kamar Escape Hunt ngagaduhan cabang di seueur tempat di dunya, ti Inggris ka Singapura. Upami anjeun resep mahluk anu luar biasa, Carita Disney, sareng Alice, maka anjeun bakal bogoh ka kamar ngewa ieu sareng bakal ngumbara pikeun hiji-hijina tujuan kabur Hunt, di unggal nagara tunggal.

Kamar Escape Hunt ngagaduhan daptar kamar kabur, béda di unggal nagara. Di Marseilles, anjeun bakal milarian rerencangan saatos Houdini ngajantenkeun aranjeunna sirna dina sirkus anu hébat, atanapi di Inggris ngabantosan Alice sareng réréncangan nyalametkeun Wonderland. janten, tatarucingan sareng misteri dunya peryogi bantosan anjeun sareng kapinteran di kota-kota hébat di Éropa sareng Asia.

 

Kabur Ngabobol Di Seluruh Dunya

 

3. Enigma Quest Di London

Lokasina di Finsbury, jarak anu pondok ti Jambatan London sareng Walungan Thames, Enigma Quest kabur nawaran 3 quests endah pisan. Upami anjeun ngumbara sareng rerencangan, kulawarga sareng murangkalih, atanapi pasangan dina milarian petualangan, maka anjeun tiasa milih antara kamar kabur kapal selam jero cai sareng jarak jutaan pon.

Upami anjeun paluruh adrenalin, meureun Thelma sareng Louise salajengna? maka tatarucingan dina Enigma Quest sampurna pikeun anjeun. Dina Mission Wavebreak anjeun bakal nyalametkeun dunya, sareng dina Million Pound Heist, anjeun kedah gabung pikeun hadiah anu paling hébat dina sajarah modéren. janten, upami anjeun pikir anjeun gaduh naon anu diperyogikeun, saterusna Enigma Quest kamar kabur di jantung London parantos ngararancang petualangan epik 60-menit pikeun anjeun.

 

 

4. Proyék Paradox 2: Toko Buku Kabur Kamar Athena

Upami anjeun panatis kamar kabur, teras Proyék Paradox 2 di Athena mangrupikeun pangalaman kamar ngewa anu pamungkas. Béda sareng kamar ngewa anu endah di dunya, misi Paradox Project nempatan sakumna bumi neoklasik di Athena. Éta leres, quest anjeun sumebar dina seueur kamar sareng jalan rahasia di bumi anu luar biasa ieu.

Sumawona, rohangan kabur Toko Buku nyaéta a 200 menit misi, anu tiasa gampil dibagi kana 5-6 kamar ngewa bertema. janten, anjeun bakal leres-leres ngaraoskeun anu hadé pikeun sadaya dunya, sareng éta mangrupikeun pangalaman kamar ngewa anu teu ternilai. Sét anu dirancang kalayan saé sareng puzzles, sababaraha rohangan, tanggah, ngantosan anu milari thrill di jero toko buku anu nyata di Athena.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Proyék Paradox 2: Toko Buku Kabur Kamar Athena

 

5. The Mr.. X Mystery House Shanghai

Mun bosen teh gedung pencakar langit di Shanghai, Bapa. Imah teka X bakal janten istirahat anu saé ti kota anu rame. Imah ngewa endah ieu 5 kamar, masing-masing gaduh misteri anu béda pikeun direngsekeun. Anjeun dasarna dikonci dina rohangan sajam, tanpa aya ide ngeunaan gambaran ageung. Tantanganna nyaéta ngagunakeun sagala rupa anu aya di rohangan, komo jalanna, pikeun nyobaan sareng milarian jalan kaluar ti kamar.

Bapa. Kamar ngewa X pinuh ku misteri sareng tantangan. Sabalikna ti kamar ngewa hébat séjén di dunya, didieu tim anjeun kedah nganggo sadayana indera, niténan, jeung logika, kantun milarian jalan kaluar ti kamar. Bapa. X Mystery House aya di jantung Sasak 8 II, Kabupaten Huangpu, dimana petualangan dimimitian lempeng tina lawang.

 

The Mr.. X Mystery House Shanghai

 

6. Ngewa Kapal Sareng SOS Kabur Kamar Dublin

Kamar Escape Boats anu luar biasa di kota Dublin mangrupikeun salah sahiji puncak 10 kabur kamar di dunya. Ieuh, anjeun kedah nempatkeun sadaya akal sareng énergi anjeun sareng milarian jalan kaluar tina tongkang. Leres pisan, Ngewa Kapal sareng kamar SOS ayana dina kapal tongkang, peureum Dublin darmaga.

kituna, Parahu kamar ngewa sareng SOS mangrupikeun kamar ngewa khusus di dunya. Jalan kaluarna pinuh ku tatarucingan, kode-retakan, sareng ngarengsekeun misteri. Upami kamar kabur mangrupikeun bagian tina hajatan khusus, perusahaan bahkan tiasa ngatur tuangeun ramo ti bar caket dina kanal darmaga.

 

Ngewa Kapal Sareng SOS Kabur Kamar Dublin

 

7. ParaPark Kabur Kamar Budapest

Misteri pangageungna di Budapest ngantosan anjeun di ruang bawah tanah paraPark kabur. Anjeun bakal turun pikeun milarian petunjuk anu ngagoler di kamar anu pernah kabur di Éropa. Ieuh, anjeun bakal mendakan diri dina TKP, Kembar Puncak diideuan. janten, janten siap maén detektif, sareng bantosan tim anjeun dina kotak, nalika anjeun mikir diluar kotak, atanapi basement, keur urusan anu.

Adegan Kajahatan 95 aya di NYC, dimana geng perang di jalan, sareng musibah kajantenan. janten, anjeun bakal dipanggil pikeun milarian petunjuk, simpen makalah pikeun milarian penjahat sateuacan réngsé sajam. dicindekkeun, ruang ngewa ParaPark kanggo Thriller anu kuat haté sareng anu resep carita kajahatan.

Wina ka Budapest Kalayan Karéta

Iraha ka Budapest Kalayan Karéta

Munich ka Budapest Kalayan Karéta

Graz ka Budapest Kalayan Karéta

 

8. Kamar Berlin

Kamar na 4 misi, masing-masing 75 menit panjang, masing nangtang, sareng masing-masing bakal masihan anjeun ngarambat dina waktos ka rohangan anu sanés. Moro harta karun di Humboldt University, magang sareng tukang moro hantu pangageungna, atanapi ngabantosan penyidik ​​Berlin anu hébat pikeun néwak Killer Berlin, éta jelas misi ieu sanés pikeun tukang kaulinan anu gampang kasieunan.

kituna, pilih tangtangan anjeun sacara ati-ati, sareng sumping saé dilengkepan ku akal, pakéan, jeung haté gagah. Kabur Kamar di Berlin mangrupikeun 2017 Jawara Golden-Lock, dirancang pikeun nantang sagala peminat kamar kabur. Sumawona, kamar ngewa ieu patut pisan lalampahan ka Berlin, pikeun anu kadua sareng kaping lima.

Frankfurt ka Berlin Kalayan Karéta

Leipzig ka Berlin Kalayan Karéta

Hanover ka Berlin Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

 

Kamar Berlin

 

9. The Catacombs Escape Room Paris

Ruang kabur anu henteu biasa ieu di Paris ngan ukur pikeun para peminat anu paling gagah. Upami anjeun henteu acan terang tina namina, ruang kabur Catacombs nyandak anjeun abad deui ka tempat anu poek di dunya bawah tanah Paris. Sedengkeun Paris nyaéta salah sahiji anu pang kota geulis di dunya, catacombs na anu seram, sareng sababaraha bakal nyarios sakedik pikasieuneun.

kituna, lamun anjeun résiko-taker dina haté, sareng goosebumps sanés raos anu anéh, teras mesen kamar kabur Catacombs. Maénkeun buruan kamar kabur didieu bakal janten pangalaman anu ngagumbirakeun sareng parobihan anu seger tina nganjang ka kebon, atawa balanja di Paris.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Sasak Di Paris

 

10. Harry Potter Kabur Room Prague

Kabur kamar Harry Potter mangrupikeun misi kulawarga. Dékor sareng puzzles pikaresepeun pikeun barudak, kalayan inohong interaktif murangkalih tiasa komunikasi sareng. Sajaba, anjeun sareng murangkalih bakal nampi tongkat magis, ngarah tiasa ngalaman dunya khusus Harry Potter.

Ruang kabur Harry Potter di Praha nyaéta a 60 menit misi. Salami jam sakti ieu, tim anjeun kedah milarian tilu artefak disumputkeun dina rusiah Harry Potter kamar kabur, Kamar Potter Harry Potter mangrupikeun waktos anu pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun sakulawargi di Prague.

Nuremberg ka Prague Kalayan Karéta

Munich ka Prague Kalayan Train

Berlin ka Prague Kalayan Karéta

Wina ka Praha Kalayan Karéta

 

Harry Potter Kabur Room Prague

 

11. Kaulinan Kabur Luar di Villa Borghese Roma

Sadayana angkat ka Itali pikeun tuang, villa, jeung anggur lokal. Kalayan pikasieuneun kamar kabur nalukkeun dunya, Lokasi luhur Italia parantos janten kamar ngewa anu paling endah. Villa Borghese anu ngajentul nyaéta titik awal pikeun a 2.5 jam ngarengsekeun teka-teki. Villa mangrupikeun ruang kabur luar dimana anjeun bakal maju tina pitunjuk kana pitunjuk ku kapal.

Ruang ngewa unik ieu aya di Roma. janten, nalika anjeun réngsé ngajajah Colosseum, anjeun bakal mendakan tempat-tempat disumputkeun anu éndah di ibukota Italia. dicindekkeun, Villa Borghese mangrupikeun rohangan ngewa luar pangsaéna di Éropa. Beda sareng basement, perpustakaan, jeung catacombs, didieu anjeun bakal berinteraksi dina lanskap Italia anu paling éndah.

Milan ka Roma Kalayan Karéta

Florence ka Roma Kalayan Karéta

Venice ka Roma Kalayan Train

Napoli ka Roma Kalayan Karéta

 

Villa Borghese Roma

 

12. Ruang Laboratorium Kabur Bunschoten

Sajam ti Amsterdam, kamar ngewa Laboratorium di Bunschoten nyaéta total drive atanapi lalampahan karéta from any location in Europe. Bunschoten ngagaduhan 3 kamar kabur, tapi Laboratorium anu pang saéna, sareng salah sahiji kamar ngewa anu pangsaéna di Éropa.

Pikeun ngalengkepan misi anu nangtang, you will step into Dr. Laboratorium Steiner, sapertos anjeunna ngantunkeun 7o + taun ka pengker. Misi anjeun bakal mendakan naon anu kajantenan ka dokter anu miskin, sareng anjeun kedah kumpulkeun sadaya kakuatan sareng kaparigelan anjeun pikeun méréskeun misteri ieu ngan 60 menit. Jelas, anjeun bisa mawa 2-3 mitra pikeun misi, jadi émut kana buku sateuacanna.

 

Ruang Laboratorium Kabur Bunschoten

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun pikeun mecahkeun misteri anu pangageungna di dunya. Masing-masing misi kamar ngewa anu hebat ngan ukur perjalanan karéta anu jauh ti panto panto anjeun.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "12 Best Escape Room In The World" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fbest-escape-rooms-world%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)