Läsningstid: 8 minuter
(Senast uppdaterad: 05/11/2021)

Spännande, skrämmande, interaktiv, underjordiska världar, eller gamla villor, de 12 världens bästa flyktrum, är inte för svaghjärtade. Tvärtom, Endast de modiga, skickliga lagspelare och pusselälskare kommer att lyckas rädda världen, och avslöjar för länge sedan glömda hemligheter. Om du tror att du har vad som krävs, boka sedan en av dessa 12 världens bästa flyktrum, och försök slå oddsen.

  • Järnvägstrafiken är miljövänliga sättet att resa. Denna artikel är skriven för att utbilda om tåg resa från Save A Train, De Billigaste tågbiljettwebbplats I världen.

 

1. Sherlocked Escape Room Amsterdam

Uppkallad efter den mest kända detektiven i världen, Sherlocked Escape Room är ett av de mest spännande utrymningsrummen i världen. I Sherlocked kan du välja mellan 2 väldigt olika upplevelser; Arkitekten eller valvet. En är 60 minuter lång, och det andra är 80 minuter lång, båda perfekta för en grupp 4 människor, föräldrar och tonåringar är varmt välkomna.

i alla fall, Huvudskillnaden mellan båda utrymningsrummen är naturligtvis aktiviteten. Arkitekten kommer att låta dig lösa mysterier i ett nyfunna rum för att bevara världens mest bevarade hemligheter. Å andra sidan, valvet får dig att byta personas till tjuvar för att stjäla ett värdefullt föremål från ett mycket skyddat kassaskåp. Många innan du har försökt och misslyckats, men ditt gäng kan vara det som lyckas med denna hemliga och knepiga operation. Så, detta utrymningsrum ansluter de mest unika sakerna att göra i Amsterdam.

Bryssel till Amsterdam med ett tåg

London till Amsterdam med ett tåg

Berlin till Amsterdam med tåg

Paris till Amsterdam med tåg

 

Sherlocked Escape Room Amsterdam

 

2. Escape Hunt Worldwide

Escape Hunt -rummet har filialer på många platser i världen, från England till Singapore. Om du älskar extraordinära varelser, Disney -berättelser, och Alice, då kommer du att älska detta utrymningsrum och resa för det enda syftet med Escape Hunt, i vartenda land.

Escape Hunt -rummet har en lista över utrymningsrum, olika i varje land. I Marseille, du kommer att söka efter vänner efter att Houdini fick dem att försvinna i den stora cirkusen, eller i Storbritannien hjälpa Alice och vänner att rädda Wonderland. Så, världens pussel och mysterier behöver din hjälp och uppfinningsrikedom i stora städer i Europa och Asien.

 

Escape Hunt Worldwide

 

3. Enigma Quest i London

Beläget i Finsbury, en kort bit från London Bridge och Thames River, Enigma Quest flyktbjudanden 3 fantastiska uppdrag. Om du reser med vänner, familj med barn, eller ett par på jakt efter äventyr, då kan du välja mellan ett flyktrum för djuphavsubåtar och häften på en miljonpund.

Om du är en adrenalinsökare, kanske nästa Thelma och Louise? då är gåtorna i Enigma Quest perfekta för dig. I Mission Wavebreak kommer du att rädda världen, och i Million Pound Heist, du kommer att behöva gå ihop för det största priset i modern historia. Så, om du tror att du har vad som krävs, sedan Enigma Quest Escape Room i hjärtat av London har designat ett episkt äventyr på 60 minuter för dig.

 

 

4. Paradoxprojekt 2: Bokhandelns Escape Room Aten

Om du är en Escape Room -fanatiker, sedan Paradox -projektet 2 i Aten är den ultimata utrymningsupplevelsen. Till skillnad från de andra fantastiska utrymningsrummen i världen, Paradox Project -uppdraget upptar ett helt nyklassiskt hus i Aten. Det är rätt, din sökning sprids över de många rum och hemliga passager i detta enastående hus.

Dessutom, bokhandelns utrymningsrum är en 200 minuter uppdrag, som enkelt kan delas upp i 5-6 tema utrymningsrum. Så, du kommer faktiskt att njuta av det bästa av alla världar, och det är en ovärderlig Escape Room -upplevelse. En vackert utformad uppsättning med pussel, flera mellanslag, trappa, väntar spänningssökande i en riktig bokhandel i Aten.

Amsterdam till London med ett tåg

Paris till London med ett tåg

Berlin till London med ett tåg

Bryssel till London med ett tåg

 

Paradox Project 2: The Bookstore Escape Room Athens

 

5. Herr. X Mystery House Shanghai

Om du tröttnar på skyskrapor i Shanghai, herr. X’s pusselhus kommer att vara en bra paus från den livliga staden. Detta fantastiska flykthus har 5 rum, var och en har ett annat mysterium att lösa. Du är i princip inlåst i ett rum i en timme, utan någon aning om helheten. Utmaningen är att använda allt i rummet, och till och med gatan, att försöka hitta ut ur rummet.

herr. Xs utrymningsrum är fulla av mysterier och utmaningar. I motsats till de andra fantastiska utrymningsrummen i världen, här kommer ditt team att behöva använda alla sinnen, observation, och logik, att helt enkelt hitta en väg ut ur rummet. herr. X Mystery House ligger i hjärtat av Bridge 8 II, Huangpu -distriktet, där äventyret börjar direkt från entrén.

 

The Mr. X Mystery House Shanghai

 

6. Escape Boats och SOS Escape Rooms Dublin

Det extraordinära Escape Boats -rummet i Dublin är en av de bästa 10 utrymningsrum i världen. Här, du kommer att behöva sätta ihop all din vett och energi och hitta en väg ut ur pråmen. Verkligen, Escape Boats och SOS -rummen ligger på en pråm, utanför Dublin docka.

Därför, Escape room Boats och SOS är några av de speciella utrymningsrummen i världen. Vägen ut är full av pussel, kodsprickning, och lösning av mysterier. Om utrymningsrummet är en del av ett speciellt firande, företaget kan till och med ordna fingermat från närliggande barer på kanalen Dock.

 

Escape Boats And SOS Escape Rooms Dublin

 

7. ParaPark Escape Room Budapest

Det största mysteriet i Budapest väntar på dig i ParaPark Escape Room -källaren. Du kommer ned för att hitta ledtrådar som ligger i det första rymningsrummet i Europa någonsin. Här, du kommer att befinna dig på en brottsplats, Twin Peaks inspirerade. Så, var beredd att spela detektiv, och hjälpa ditt team ur boxen, som du tänker ur boxen, eller källare, för den sakens skull.

Brottsplats 95 är i NYC, där gäng slåss på gatorna, och tragedin händer. Så, du kommer att bli uppringd för att hitta lösa ledtrådarna, spara tidningarna för att hitta brottslingen före en timmes slut. För att sammanfatta, utrymningsrummet ParaPark är för starkhjärtade spännings- och kriminalälskare.

Wien till Budapest med ett tåg

Prag till Budapest med ett tåg

München till Budapest med ett tåg

Graz till Budapest med tåg

 

8. Rummet Berlin

Rummet har 4 uppdrag, varje 75 minuter lång, varje utmaning, och var och en får dig att resa i tid till ett annat utrymme. Skattjakt vid Humboldt University, en praktikplats med den största spökjägaren, eller hjälpa den stora Berlin -utredaren att fånga Killer of Berlin, det är uppenbart att dessa uppdrag inte är för den lätt skrämda spelaren.

Därför, välj din utmaning noga, och är välutrustade med förstånd, klänning, och modigt hjärta. The Room Escape i Berlin är en 2017 Golden-Lock-vinnare, utformad för att utmana alla entusiaster i rymden. Dessutom, detta utrymningsrum är helt värt en resa till Berlin, för andra och femte gången.

Frankfurt till Berlin med ett tåg

Leipzig till Berlin med tåg

Hannover till Berlin med ett tåg

Hamburg till Berlin med ett tåg

 

The Room Berlin

 

9. Catacombs Escape Room Paris

Detta ovanliga utrymningsrum i Paris är bara för de modigaste entusiasterna. Om du inte har kommit fram till namnet, Catacombs flyktrum tar dig århundraden tillbaka till en plats av mörker i Paris underjordiska värld. Medan Paris är en av de mest vackraste städer i världen, dess katakomber är läskiga, och vissa kommer att säga lite läskigt.

Således, om du är en risktagare i hjärtat, och gåshud är ingen konstig känsla, boka sedan katakombernas utrymningsrum. Att spela Escape Room -spelet här kommer att bli en spännande upplevelse och en ny förändring från att besöka trädgårdarna, eller shoppa i Paris.

Amsterdam till Paris med ett tåg

London till Paris med ett tåg

Rotterdam till Paris med ett tåg

Bryssel till Paris med ett tåg

 

Bridge In Paris

 

10. Harry Potter Escape Room Prag

Att fly Harry Potters rum är ett familjemission. Inredningen och pusslen är barnvänliga, med interaktiva figurer barnen kan kommunicera med. Dessutom, du och barnen får magiska trollstavar, så att de kan uppleva Harry Potters speciella värld.

Harry Potter Escape Room i Prag är en 60 minuter uppdrag. Under denna magiska timme, ditt team kommer att behöva hitta tre artefakter gömda i hemligheten Harry Potter flykt rum, Harry Potter Escape Room är en rolig och spännande tid för hela familjen i Prag.

Nürnberg till Prag med tåg

München till Prag med ett tåg

Berlin till Prag med ett tåg

Wien till Prag med ett tåg

 

Harry Potter Escape Room Prague

 

11. Utomhus Escape Game i Villa Borghese Rom

Alla reser till Italien för mat, villor, och lokalt vin. Med vurm av flyktrum som erövrar världen, Italiens bästa platser har blivit de mest fantastiska flyktrummen. Den fantastiska Villa Borghese är utgångspunkten för en 2.5 timmars pussellösning. Villan är ett rymningsrum utomhus där du kommer att gå vidare från ledtråd till ledtråd med båt.

Detta unika utrymningsrum ligger i Rom. Så, när du är färdig med att utforska Colosseum, du kommer att upptäcka vackra gömda platser i den italienska huvudstaden. För att sammanfatta, Villa Borghese är Europas bästa utrymningsrum utomhus. Till skillnad från källare, bibliotek, och katakomber, här kommer du att interagera i det vackraste italienska landskapet.

Milano till Rom med ett tåg

Florens till Rom med ett tåg

Venedig till Rom med ett tåg

Neapel till Rom med ett tåg

 

Villa Borghese Rome

 

12. Laboratoriet Escape Room Bunschoten

En timme från Amsterdam, Laboratoriets flyktrum i Bunschoten är helt värt att köra eller tågresa från valfri plats i Europa. Bunschoten har 3 utrymningsrum, men laboratoriet är det bästa, och ett av de bästa flyktrummen i Europa.

För att slutföra det utmanande uppdraget, du kommer att kliva in i Dr. Steiners laboratorium, precis som han lämnade det för 7o+ år sedan. Ditt uppdrag blir att upptäcka vad som hände med den stackars läkaren, och du kommer att behöva samla all din styrka och påhittighet för att bara lösa detta mysterium 60 minuter. Självklart, du kan ta med 2-3 partner till uppdraget, så kom ihåg att boka i förväg.

 

The Laboratory Escape Room Bunschoten

 

Här på Rädda ett tåg, vi hjälper dig gärna att lösa världens största mysterier. Var och en av de fantastiska utrymningsuppdragen är bara en tågresa från din tröskel.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "12 bästa flyktrum i världen" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsv%2Fbest-escape-rooms-world%2F – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)