Време за четене: 8 минути
(Последната актуализация на: 05/11/2021)

Вълнуващо, страшен, интерактивен, подземни светове, или древни вили, на 12 най -добрите стаи за бягство в света, не са за слабосърдечни. Напротив, само смелите, умели екипни играчи и любители на пъзели ще успеят да спасят света, и разкриване на отдавна забравени тайни. Ако смятате, че имате всичко необходимо, след това резервирайте едно от тях 12 най -добрите стаи за бягство в света, и опитайте да победите шансовете.

  • Железопътен транспорт е екологично чист начин за пътуване. Тази статия е написана, за да се образоват за Пътуване с влак от Save A Train, В Уебсайт на най-евтините влакове В света.

 

1. Шерлокирана стая за бягство Амстердам

Кръстен на най -известния детектив в света, Sherlocked escape room е една от най -вълнуващите стаи за бягство в света. В Sherlocked можете да избирате между 2 много различни преживявания; Архитектът или трезорът. Един е 60 дълги минути, а второто е 80 дълги минути, И двете са идеални за група от 4 хора, родителите и тийнейджърите са добре дошли.

въпреки това, основната разлика между двете стаи за бягство е дейността, разбира се. Архитектът ще ви накара да решите мистерии в новооткрита стая, за да запазите най -пазените тайни в света. От друга страна, трезора ще ви накара да смените лицата в крадци, за да откраднете скъпоценен предмет от много защитен сейф. Много преди сте опитвали и не сте успели, но вашата банда може да успее в тази тайна и сложна операция. Така, тази стая за бягство се присъединява най -уникалните неща за правене в Амстердам.

Брюксел до Амстердам с влак

Лондон до Амстердам с влак

Берлин до Амстердам с влак

Париж до Амстердам с влак

 

Sherlocked Escape Room Amsterdam

 

2. Escape Hunt по целия свят

Стаята Escape Hunt има клонове на много места по света, от Англия до Сингапур. Ако обичате необикновени същества, Дисни истории, и Алиса, тогава ще харесате тази стая за бягство и ще пътувате с единствената цел на Escape Hunt, във всяка отделна държава.

Стаята Escape Hunt има списък със стаи за бягство, различни във всяка държава. В Марсилия, ще търсите приятели, след като Худини ги накара да изчезнат в големия цирк, или във Великобритания помогнете на Алиса и приятелите да спасят Страната на чудесата. Така, световните загадки и мистерии се нуждаят от вашата помощ и находчивост в големите градове в Европа и Азия.

 

Escape Hunt Worldwide

 

3. Enigma Quest в Лондон

Намира се в Финсбъри, на кратко разстояние от Лондонския мост и река Темза, Enigma Quest оферти за бягство 3 невероятни куестове. Ако пътувате с приятели, семейство с деца, или двойка в търсене на приключения, тогава можете да избирате между дълбоководна стая за бягство от подводница и ограбване от милион паунда.

Ако търсите адреналин, може би следващите Телма и Луиз? тогава загадките в Enigma Quest са идеални за вас. В Mission Wavebreak ще спасите света, и в грабежа за милион паунда, ще трябва да се обедините за най -голямата награда в съвременната история. Така, ако мислите, че имате всичко необходимо, тогава Enigma Quest escape room в сърцето на Лондон е проектирал епично 60-минутно приключение за вас.

 

 

4. Проект Парадокс 2: Стаята за бягство на книжарницата Атина

Ако сте фанатик на стая за бягство, след това проектът Paradox 2 в Атина е най -доброто изживяване в стая за бягство. За разлика от другите невероятни стаи за бягство в света, мисията на проекта Paradox заема цяла неокласическа къща в Атина. Това е вярно, вашето търсене се разпространява в многото стаи и тайни проходи в тази изключителна къща.

освен това, стаята за бягство на книжарницата е a 200 минутна мисия, които лесно могат да бъдат разделени на 5-6 тематични стаи за бягство. Така, всъщност ще се наслаждавате на най -доброто от всички светове, и това е безценно изживяване в стая за бягство. Красиво проектиран комплект с пъзели, множество интервали, стълбище, очаква търсачите на силни усещания в истинска книжарница в Атина.

Амстердам до Лондон с влак

Париж до Лондон с влак

Берлин до Лондон с влак

Брюксел до Лондон с влак

 

Paradox Project 2: The Bookstore Escape Room Athens

 

5. Г -н. X Mystery House Шанхай

Ако се уморите от небостъргачи в Шанхай, г-н. Пъзелната къща на X ще бъде чудесна почивка от оживения град. Тази невероятна къща за бягство има 5 стаи, всеки има различна загадка за разрешаване. По същество сте заключени в стая за един час, без представа за голямата картина. Предизвикателството е да използвате всичко в стаята, и дори улицата, да се опитате да намерите изхода от стаята.

г-н. Стаите за бягство на X са пълни с мистерии и предизвикателства. За разлика от другите фантастични стаи за бягство в света, тук вашият екип ще трябва да използва всички сетива, наблюдение, и логика, просто да намериш изход от стаята. г-н. X Mystery House се намира в сърцето на Бридж 8 II, Област Хуанпу, където приключението започва направо от входа.

 

The Mr. X Mystery House Shanghai

 

6. Escape Boats And SOS Escape Rooms Дъблин

Изключителната стая Escape Boats в град Дъблин е една от най -добрите 10 стаи за бягство в света. Тук, ще трябва да съберете всичките си сили и сили и да намерите изход от шлепа. Наистина, Escape Boats и SOS стаите са разположени на шлеп, от дока на Дъблин.

Следователно, Escape room Boats и SOS са някои от специалните стаи за бягство в света. Изходът е пълен с пъзели, пробиване на код, и решаване на мистерии. Ако стаята за бягство е част от специален празник, компанията дори може да организира храна за пръсти от близки барове на канала Dock.

 

Escape Boats And SOS Escape Rooms Dublin

 

7. ParaPark Escape Room Будапеща

Най -голямата мистерия в Будапеща ви очаква в мазето на ParaPark escape room. Ще слезете надолу, за да намерите улики, лежащи в първата в историята стая за бягство в Европа. Тук, ще се озовете на местопрестъпление, Туин Пийкс вдъхновен. Така, бъдете готови да играете детектив, и помогнете на вашия екип да излезе от кутията, както мислите нестандартно, или мазе, за този въпрос.

Местопрестъпление 95 е в Ню Йорк, където банди се бият по улиците, и се случва трагедия. Така, ще бъдете повикани, за да намерите разгадки, запазете документите, за да намерите престъпника преди края на час. Да заключа, стаята за бягство на ParaPark е за любители на силни сърца и трилъри.

Виена до Будапеща с влак

Прага до Будапеща с влак

Мюнхен до Будапеща с влак

Грац до Будапеща с влак

 

8. Стаята Берлин

Стаята има 4 мисии, всеки 75 дълги минути, всяко предизвикателство, и всеки ще ви накара да пътувате във времето към друго пространство. Търсене на съкровища в университета Хумболт, стаж с най -големия ловец на призраци, или помага на големия берлински следовател да хване убиеца на Берлин, очевидно е, че тези мисии не са за лесно изплашен геймър.

Следователно, избирайте внимателно предизвикателството си, и идват добре оборудвани с ум, рокля, и смело сърце. The Room escape в Берлин е a 2017 Носител на Golden-Lock, предназначени да предизвикат всеки ентусиаст на стая за бягство. освен това, тази стая за бягство напълно си струва пътуване до Берлин, за втори и пети път.

Франкфурт до Берлин с влак

Лайпциг до Берлин с влак

Хановер до Берлин с влак

Хамбург до Берлин с влак

 

The Room Berlin

 

9. Стаята за бягство на катакомбите Париж

Тази необичайна стая за бягство в Париж е само за най -смелите ентусиасти. Ако не сте разбрали от името, стаята за бягство на катакомбите ви отвежда векове назад до място на тъмнина в подземния свят на Париж. Докато Париж е един от най -големите -красивите градове в света, катакомбите му са призрачни, а някои ще кажат малко страшно.

По този начин, ако по душа поемате риск, и настръхването не са странно чувство, след това резервирайте стаята за бягство на Катакомбите. Играта на играта за стая за бягство тук ще бъде вълнуващо преживяване и нова промяна от посещението на градините, или пазаруване в Париж.

Амстердам до Париж с влак

Лондон до Париж с влак

Ротердам до Париж с влак

Брюксел до Париж с влак

 

Bridge In Paris

 

10. Стая за бягство на Хари Потър Прага

Бягството от стаята на Хари Потър е семейна мисия. Декорът и пъзелите са подходящи за деца, с интерактивни фигури, с които децата могат да общуват. Допълнително, вие и децата ще получите магически пръчки, за да могат да изпитат специалния свят на Хари Потър.

Стаята за бягство от Хари Потър в Прага е a 60 минутна мисия. През този вълшебен час, вашият екип ще трябва да намери три артефакта, скрити в тайната Хари Потър стая за бягство, Стаята за бягство на Хари Потър е забавно и вълнуващо време за цялото семейство в Прага.

Нюрнберг до Прага с влак

Мюнхен до Прага с влак

Берлин до Прага с влак

Виена до Прага с влак

 

Harry Potter Escape Room Prague

 

11. Игра за бягство на открито във Вила Боргезе Рим

Всички пътуват до Италия за храна, вили, и местно вино. С манията на стаите за бягство, завладяващи света, Топ локациите на Италия се превърнаха в най -невероятните стаи за бягство. Зашеметяващата вила Borghese е отправна точка към a 2.5 часове на решаване на пъзели. Вилата е стая за бягство на открито, където ще напредвате от следа до улика с лодка.

Тази уникална стая за бягство се намира в Рим. Така, когато приключите с разглеждането на Колизеума, ще откриете красиви скрити места в италианската столица. Да заключа, Вила Боргезе е най -добрата стая за бягство на открито в Европа. За разлика от мазетата, библиотеки, и катакомби, тук ще общувате в най -красивия италиански пейзаж.

Милан до Рим с влак

Флоренция до Рим с влак

Венеция до Рим с влак

Неапол до Рим с влак

 

Villa Borghese Rome

 

12. Лабораторната стая за бягство Bunschoten

На час от Амстердам, лабораторната стая за бягство в Буншотен напълно си заслужава шофирането или влак пътуване от всяко място в Европа. Bunschoten има 3 стаи за бягство, но лабораторията е най -добрата, и една от най -добрите стаи за бягство в Европа.

За да завършите предизвикателната мисия, ще влезете в Dr. Лабораторията на Щайнер, точно както го напусна преди 7o+ години. Вашата мисия ще бъде да откриете какво се е случило с горкия лекар, и ще трябва да съберете цялата си сила и находчивост, за да разрешите само тази загадка 60 минути. очевидно, бихте могли да донесете 2-3 партньори на мисията, така че не забравяйте да резервирате предварително.

 

The Laboratory Escape Room Bunschoten

 

Тук, в Запазете влак, ще се радваме да ви помогнем да разрешите най -големите загадки в света. Всяка от фантастичните мисии за бягство е само пътуване с влак далеч от прага ви.

 

 

Искате ли да вградите нашия блог пост „12 -те най -добри стаи за бягство в света“ на вашия сайт? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbg%2Fbest-escape-rooms-world%2F – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, и можете да промените / ите на / fr или / de и повече езици.