Olvasási idő: 8 percek
(Utoljára frissítve: 05/11/2021)

Izgató, ijedős, interaktív, földalatti világok, vagy ősi villák, az 12 a világ legjobb menekülési szobái, nem a gyenge szívűeknek való. Ellenkezőleg, csak a bátor, ügyes csapatjátékosoknak és rejtvényrajongóknak sikerül megmenteniük a világot, és a rég elfeledett titkok feltárását. Ha úgy gondolja, hogy megvan, ami kell, akkor foglaljon le egyet ezek közül 12 a világ legjobb menekülési szobái, és próbálja meg legyőzni az esélyeket.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

 

1. Sherlocked menekülési szoba Amszterdam

A világ leghíresebb nyomozójáról nevezték el, A Sherlocked menekülési szoba a világ egyik legizgalmasabb menekülési szobája. A Sherlocked szolgáltatásban választhat 2 nagyon különböző tapasztalatok; Az építész vagy a boltozat. Az egyik 60 perc hosszú, a második pedig az 80 perc hosszú, mindkettő ideális egy csoport számára 4 emberek, a szülőket és a tinédzsereket nagyon várják.

azonban, A fő különbség a két menekülési szoba között természetesen a tevékenység. Az Építész megoldja a rejtélyeket egy új teremben, hogy megőrizze a világ legjobban őrzött titkait. Másrészről, A Vault segítségével személyeket tolvajokká változtathat, hogy ellopjon egy értékes tárgyat egy nagyon védett széfből. Korábban sokan próbálkoztak és nem sikerült, de a bandádnak sikerülhet ez a titkos és trükkös művelet. Így, ez a menekülési szoba csatlakozik a legkülönlegesebb tennivalók Amszterdamban.

Brüsszelből Amszterdamba vonattal

London és Amszterdam között egy vonattal

Berlin és Amszterdam között egy vonattal

Párizs és Amszterdam között egy vonattal

 

Sherlocked Escape Room Amsterdam

 

2. Menekülési vadászat világszerte

Az Escape Hunt szobának a világ számos pontján vannak fiókjai, Angliától Szingapúrig. Ha szereted a rendkívüli lényeket, Disney történetek, és Alice, akkor szeretni fogja ezt a menekülési szobát, és kizárólag az Escape Hunt céljára fog utazni, minden egyes országban.

Az Escape Hunt szobában van egy menekülési szobák listája, minden országban más és más. Marseille -ben, barátokat fog keresni, miután Houdini eltüntette őket a nagy cirkuszban, vagy az Egyesült Királyságban segítsen Alice -nek és barátainak megmenteni Csodaországot. Így, a világ rejtvényei és rejtélyei az Ön segítségét és találékonyságát igénylik Európa és Ázsia nagyvárosaiban.

 

Escape Hunt Worldwide

 

3. Enigma Quest Londonban

Finsburyben található, rövid távolságra a London Bridge -től és a Temzétől, Enigma Quest menekülési ajánlatok 3 elképesztő küldetések. Ha barátaival utazik, család gyerekekkel, vagy egy pár kalandokat keres, akkor választhat a mélytengeri tengeralattjáró menekülési szoba és a milliós rablás között.

Ha Ön adrenalin -kereső, talán a következő Thelma és Louise? akkor az Enigma Quest rejtvényei tökéletesek az Ön számára. A Mission Wavebreak -ben megmenti a világot, és a Millió font rablásban, össze kell fognia a modern történelem legnagyobb díjáért. Így, ha úgy gondolja, hogy megvan, ami kell, akkor Enigma Quest a menekülési szoba London szívében egy epikus, 60 perces kalandot tervezett Önnek.

 

 

4. Paradox projekt 2: A könyvesbolt menekülési szobája Athénban

Ha egy menekülési szoba fanatikus vagy, majd a Paradox projekt 2 Athénban a végső menekülési szoba élmény. Ellentétben a világ többi csodálatos menekülési szobájával, a Paradox Project misszió egy egész neoklasszikus házat foglal el Athénban. Úgy van, a küldetés kiterjed ennek a kiváló háznak a sok szobájára és titkos folyosójára.

Ráadásul, a Könyvesbolt menekülési szobája a 200 perces küldetés, amelyek könnyen feloszthatók 5-6 tematikus menekülési szobák. Így, valójában a világok legjobbjait fogja élvezni, és ez felbecsülhetetlen menekülési szoba élmény. Gyönyörűen megtervezett készlet rejtvényekkel, több teret, lépcsők, várja az izgalmakat keresőket egy igazi athéni könyvesboltban.

Amszterdamból Londonba vonattal

Párizsból Londonba vonattal

Berlin - London vonattal

Brüsszel - London vonattal

 

Paradox Project 2: The Bookstore Escape Room Athens

 

5. Az úr. X Mystery House Shanghai

Ha belefárad a felhőkarcoló Sanghajban, úr. Az X rejtvényháza remek kikapcsolódás lesz a nyüzsgő várostól. Ez a csodálatos menekülési ház rendelkezik 5 szobák, mindegyiknek más rejtélyt kell megoldania. Alapvetően egy órára bezártak egy szobába, a nagy kép fogalma nélkül. A kihívás az, hogy mindent használjunk a szobában, és még az utcát is, hogy megpróbálja megtalálni a kiutat a szobából.

úr. Az X menekülési szobái tele vannak rejtélyekkel és kihívásokkal. Ellentétben a világ többi fantasztikus menekülési szobájával, itt a csapatának minden érzékszervét ki kell használnia, megfigyelés, és a logika, hogy egyszerűen megtalálja a kiutat a szobából. úr. Az X Mystery House a Bridge szívében található 8 II, Huangpu kerület, ahol a kaland egyenesen a bejárattól kezdődik.

 

The Mr. X Mystery House Shanghai

 

6. Menekülő csónakok és SOS menekülési szobák Dublin

A Dublin városában található rendkívüli Escape Boats szoba az egyik legjobb 10 menekülési szobák a világon. Itt, össze kell szednie minden eszét és energiáját, és ki kell találnia a kiutat az uszályból. Valóban, Az Escape Boats és az SOS szobák egy uszályon találhatók, ki a dublini dokkból.

Ebből adódóan, Menekülési szoba A hajók és az SOS a világ különleges menekülési szobái. A kiút tele van rejtvényekkel, kódfeltörés, és rejtélymegoldás. Ha a menekülési szoba egy különleges ünnepség része, a cég akár ujjételeket is szervezhet közeli bárok a csatorna dokkolóján.

 

Escape Boats And SOS Escape Rooms Dublin

 

7. ParaPark Escape Room Budapest

Budapest legnagyobb rejtélye várja Önt a ParaPark menekülőszoba pincéjében. Leereszkedik, és nyomokat talál Európa első menekülési szobájában. Itt, bűnügyi helyszínen találja magát, A Twin Peaks ihlette. Így, készülj fel a detektív játékára, és segítsen csapatának a dobozból, ahogy a dobozból gondolja, vagy pince, ami azt illeti.

Bűnügyi helyszín 95 NYC -ben van, ahol bandák harcolnak az utcákon, és tragédia történik. Így, akkor hívják, hogy megtalálja a nyomokat, mentse el a papírokat, hogy egy óra vége előtt megtalálja a bűnözőt. Következtetni, a ParaPark menekülőszoba erős szívű thrillerek és krimik szerelmeseinek.

Bécsből Budapestre Vonattal

Prágából Budapestre Vonattal

München és Budapest vonattal

Graz Budapestre vonattal

 

8. A Berlini szoba

A szoba rendelkezik 4 küldetések, minden egyes 75 perc hosszú, mindegyik kihívást jelent, és mindegyikük időben elutazik egy másik térbe. Kincskeresés a Humboldt Egyetemen, gyakorlat a legnagyobb szellemvadásznál, vagy segít a nagy berlini nyomozónak elkapni a Berlini gyilkost, nyilvánvaló, hogy ezek a küldetések nem a könnyen megijedő játékosok számára valók.

Ebből adódóan, gondosan válaszd ki a kihívást, és jól felszerelt, okos, ruha, és bátor szív. A szoba menekülés Berlinben a 2017 Golden-Lock győztes, célja a menekülési szoba rajongóinak kihívása. Ráadásul, ez a menekülési szoba teljesen megér egy utazást Berlinbe, másodszor és ötödször.

Frankfurt és Berlin között egy vonattal

Lipcse vonattal Berlinbe

Hannover Berlinbe Vonattal

Hamburg és Berlin között egy vonattal

 

The Room Berlin

 

9. A katakombák menekülési szobája Párizs

Ez a szokatlan menekülési szoba Párizsban csak a legbátrabb rajongóknak szól. Ha a névből nem jöttél rá, a katakombák menekülési szobája évszázadokkal visszavezeti Önt a sötétség egyik helyére Párizs földalatti világában. Míg Párizs az egyik legtöbb szép városok a világban, katakombái kísértetiesek, és néhányan ijesztőnek mondják.

És így, ha szívében kockázatvállaló, és a libabőrös nem furcsa érzés, majd foglalja le a katakombák menekülési szobáját. A menekülési szoba játék itt játszani izgalmas élmény lesz, és friss változás a kertlátogatáshoz képest, vagy ben vásárolni Párizs.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

Bridge In Paris

 

10. Harry Potter menekülési szoba Prágában

A Harry Potter szobájából való menekülés családi küldetés. A dekoráció és a rejtvények gyerekbarátok, interaktív figurákkal, amelyekkel a gyerekek kommunikálhatnak. Továbbá, te és a gyerekek varázslatos pálcákat kapnak, így megtapasztalhatják Harry Potter különleges világát.

A prágai Harry Potter menekülési szoba a 60 perces küldetés. Ebben a varázslatos órában, csapatának három, a titokban rejtett műtárgyat kell megtalálnia Harry Potter Szabadulószoba, A Harry Potter menekülési szoba szórakoztató és izgalmas időszak az egész család számára Prágában.

Nürnberg Prágába vonattal

München és Prága között egy vonattal

Berlin és Prága között egy vonattal

Bécs és Prága között egy vonattal

 

Harry Potter Escape Room Prague

 

11. Kültéri menekülési játék a Villa Borghese Rómában

Mindenki Olaszországba utazik ételért, villák, és helyi borok. A világot meghódító menekülési szobák őrületével, Olaszország legfontosabb helyszínei a legcsodálatosabb menekülési helyiségek lettek. A lenyűgöző Villa Borghese a kiindulópont a 2.5 órányi rejtvényfejtés. A villa egy szabadtéri menekülési szoba, ahol hajóval haladhat nyomról nyomra.

Ez az egyedülálló menekülési szoba Rómában található. Így, amikor befejezi a Colosseum felfedezését, gyönyörű rejtett helyeket fedez fel az olasz fővárosban. Következtetni, A Villa Borghese a legjobb szabadtéri menekülési szoba Európában. Ellentétben az alagsorokkal, könyvtárak, és katakombák, itt kölcsönhatásba léphet a legszebb olasz tájon.

Milánó - Róma vonattal

Firenze vonattal Rómába

Velencéből Rómába vonattal

Nápoly és Róma között egy vonattal

 

Villa Borghese Rome

 

12. A laboratóriumi menekülési szoba Bunschoten

Egy óra Amszterdamtól, a Bunschoten -i Laboratóriumi menekülési szoba teljesen megéri a vezetést, ill vonatút Európa bármely pontjáról. Bunschoten rendelkezik 3 menekülési szobák, de a laboratórium a legjobb, és az egyik legjobb menekülési szoba Európában.

A kihívást jelentő küldetés teljesítéséhez, belépsz dr. Steiner laboratóriumában, ahogy 7o+ éve hagyta ott. Az Ön feladata az lesz, hogy felfedezze, mi történt szegény orvossal, és össze kell gyűjtenie minden erejét és találékonyságát, hogy csak ezt a rejtélyt oldja meg 60 percek. Magától értetődően, hozhatnál 2-3 a misszió partnerei, ezért ne felejtse el előre foglalni.

 

The Laboratory Escape Room Bunschoten

 

Itt a Ments meg egy vonatot, szívesen segítünk megoldani a világ legnagyobb rejtélyeit. A fantasztikus menekülési szoba küldetések csak egy vonatútra vannak a küszöbtől.

 

 

Szeretné beágyazni a „12 legjobb menekülési szoba a világon” blogbejegyzésünket a webhelyére? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Fbest-escape-rooms-world%2F – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)