Læsetid: 8 minutter
(Senest opdateret: 05/11/2021)

Spændende, skræmmende, interaktiv, underjordiske verdener, eller gamle villaer, det 12 verdens bedste flugtværelser, er ikke for svaghjertede. Tværtimod, kun de modige, dygtige holdspillere og puslespilelskere vil lykkes med at redde verden, og afsløre for længst glemte hemmeligheder. Hvis du tror, ​​du har det, der skal til, bestil derefter en af ​​disse 12 verdens bedste flugtværelser, og prøv at slå oddsene.

 

1. Sherlocked Escape Room Amsterdam

Opkaldt efter den mest berømte detektiv i verden, Sherlocked escape room er et af de mest spændende escape rooms i verden. I Sherlocked kan du vælge mellem 2 meget forskellige oplevelser; Arkitekten eller hvælvningen. Den ene er 60 minutter lang, og det andet er 80 minutter lang, begge ideelle til en gruppe af 4 mennesker, forældre og teenagere er meget velkomne.

Imidlertid, den største forskel mellem begge flugtrum er selvfølgelig aktiviteten. Arkitekten vil få dig til at løse mysterier i et nyopdaget rum for at bevare verdens mest bevarede hemmeligheder. På den anden side, hvælvningen får dig til at ændre personas til tyve for at stjæle en dyrebar genstand fra et meget beskyttet pengeskab. Mange før har du prøvet og mislykkedes, men din bande kan være den, der lykkes i denne hemmelighedsfulde og vanskelige operation. Så, dette flugtrum slutter sig til de mest unikke ting at lave i Amsterdam.

Bruxelles til Amsterdam med et tog

London til Amsterdam med et tog

Berlin til Amsterdam med et tog

Paris til Amsterdam med et tog

 

Sherlocked Escape Room Amsterdam

 

2. Escape Hunt Worldwide

Escape Hunt Room har filialer mange steder i verden, fra England til Singapore. Hvis du elsker ekstraordinære skabninger, Disney historier, og Alice, så vil du elske dette flugtrum og rejse udelukkende til Escape Hunts formål, i hvert enkelt land.

Escape Hunt room har en liste over escape rooms, forskellige i hvert land. I Marseille, du vil søge efter venner, efter at Houdini fik dem til at forsvinde i det store cirkus, eller i Storbritannien hjælpe Alice og venner med at redde Wonderland. Så, verdens gåder og mysterier har brug for din hjælp og opfindsomhed i store byer i Europa og Asien.

 

Escape Hunt Worldwide

 

3. Enigma Quest i London

Beliggende i Finsbury, en kort afstand fra London Bridge og Thames River, Enigma Quest flugt tilbud 3 fantastiske quests. Hvis du rejser med venner, familie med børn, eller et par på jagt efter eventyr, så kan du vælge mellem et dybtvands-ubåds-flugtrum og million-punden.

Hvis du er en adrenalinsøger, måske den næste Thelma og Louise? så er gåderne i Enigma Quest perfekte til dig. I Mission Wavebreak redder du verden, og i Million Pound Heist, du bliver nødt til at gå sammen om den største præmie i moderne historie. Så, hvis du tror, ​​du har det, der skal til, derefter Enigma Quest Escape Room i hjertet af London har designet et episk eventyr på 60 minutter til dig.

 

 

4. Paradox Project 2: Boghandlens Escape Room Athen

Hvis du er en flugt -fanatiker, derefter Paradox Project 2 i Athen er den ultimative flugtrumsoplevelse. I modsætning til de andre fantastiske flugtværelser i verden, Paradox Project -missionen indtager et helt nyklassicistisk hus i Athen. Det er rigtigt, din søgen breder sig over de mange værelser og hemmelige passager i dette fremragende hus.

i øvrigt, boghandelens flugtrum er et 200 minutter mission, der let kan deles op i 5-6 tema flugtværelser. Så, du vil faktisk nyde det bedste af alle verdener, og det er en uvurderlig flugtrumsoplevelse. Et smukt designet sæt med gåder, flere mellemrum, trappe, venter spændingssøgerne inde i en rigtig boghandel i Athen.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Paradox Project 2: Boghandlens Escape Room Athen

 

5. Mr.. X Mystery House Shanghai

Hvis du bliver træt af skyskrabere i Shanghai, Hr. X’s puslespilhus vil være en god pause fra den travle by. Dette fantastiske flugthus har 5 værelser, hver har et andet mysterium at løse. Du er dybest set låst inde i et værelse i en time, uden nogen idé om det store billede. Udfordringen er at bruge alt i rummet, og endda gaden, at prøve at finde vej ud af rummet.

Hr. Xs flugtrum er fulde af mysterier og udfordringer. I modsætning til de andre fantastiske flugtrum i verden, her skal dit team bruge alle sanser, observation, og logik, for simpelthen at finde en vej ud af rummet. Hr. X Mystery House ligger i hjertet af Bridge 8 II, Huangpu -distriktet, hvor eventyret begynder lige fra indgangen.

 

Mr.. X Mystery House Shanghai

 

6. Escape Boats og SOS Escape Rooms Dublin

Det ekstraordinære Escape Boats -værelse i byen Dublin er en af ​​de bedste 10 flugtværelser i verden. Her, du bliver nødt til at sætte al din forstand og energi sammen og finde en vej ud af prammen. Ja, Escape Boats og SOS -værelser ligger på en pram, ud for Dublin -kajen.

Derfor, Escape room Boats og SOS er nogle af de særlige flugtværelser i verden. Vejen ud er fuld af gåder, kode-krakning, og mysterieopløsning. Hvis flugtrummet er en del af en særlig fest, virksomheden kan endda arrangere fingermad fra nærliggende barer på kanalen Dock.

 

Escape Boats og SOS Escape Rooms Dublin

 

7. ParaPark Escape Room Budapest

Det største mysterium i Budapest venter på dig i ParaPark flugtrums kælder. Du vil stige ned for at finde spor, der ligger rundt i det første flugtrum i Europa nogensinde. Her, du befinder dig på et gerningssted, Twin Peaks inspireret. Så, være forberedt på at spille detektiv, og hjælpe dit team ud af boksen, som du tænker ud af boksen, eller kælder, for den sags skyld.

Gerningssted 95 er i NYC, hvor bander kæmper på gaderne, og der sker en tragedie. Så, du bliver kaldt til at finde sporene, gem papirerne for at finde forbryderen inden udgangen af ​​en time. Afslutningsvis, ParaPark-flugtrummet er for stærkhjertede thrillere og krimi-elskere.

Wien til Budapest med et tog

Prag til Budapest med et tog

München til Budapest med et tog

Graz til Budapest med et tog

 

8. Værelset Berlin

Værelset har 4 missioner, hver 75 minutter lang, hver udfordrende, og hver vil få dig til at rejse i tide til et andet rum. Skattejagt i Humboldt University, en praktikplads hos den største spøgelsesjæger, eller hjælpe den store Berlin -efterforsker med at fange Killer of Berlin, det er tydeligt, at disse missioner ikke er for den let skræmte spiller.

Derfor, vælg din udfordring omhyggeligt, og er veludstyrede med forstand, kjole, og modigt hjerte. Room Escape i Berlin er en 2017 Golden-Lock vinder, designet til at udfordre enhver entusiast i flugtrummet. i øvrigt, dette flugtrum er helt en tur til Berlin værd, for anden og femte gang.

Frankfurt til Berlin med et tog

Leipzig til Berlin med et tog

Hannover til Berlin med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

 

Værelset Berlin

 

9. Catacombs Escape Room Paris

Dette usædvanlige flugtrum i Paris er kun for de modigste entusiaster. Hvis du ikke har fundet ud af navnet, katakombernes flugtrum tager dig århundreder tilbage til et sted med mørke i Paris underjordiske verden. Mens Paris er en af ​​de mest smukkeste byer i verden, dens katakomber er uhyggelige, og nogle vil sige lidt skræmmende.

Dermed, hvis du er en risikotager i hjertet, og gåsehud er ikke en mærkelig følelse, bestil derefter katakombernes flugtrum. At spille Escape Room -spillet her vil være en spændende oplevelse og en frisk ændring fra at besøge haverne, eller shoppe i Paris.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Bro i Paris

 

10. Harry Potter Escape Room Prag

At flygte fra Harry Potters værelse er en familiemission. Indretningen og gåderne er børnevenlige, med interaktive figurer, børnene kan kommunikere med. Derudover, du og børnene vil modtage magiske tryllestave, så de kan opleve Harry Potters særlige verden.

Harry Potter flugtrummet i Prag er en 60 minutter mission. I løbet af denne magiske time, dit team skal finde tre artefakter gemt i hemmeligheden Harry Potter flugtrum, Harry Potter Escape Room er en sjov og spændende tid for hele familien i Prag.

Nürnberg til Prag med et tog

München til Prag med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

Harry Potter Escape Room Prag

 

11. Udendørs flugtspil i Villa Borghese Rom

Alle rejser til Italien for at spise, villaer, og lokal vin. Med dille af flugtlokaler, der erobrer verden, Italiens bedste steder er blevet de mest fantastiske flugtværelser. Den fantastiske Villa Borghese er udgangspunktet for en 2.5 timers opgaveløsning. Villaen er et udendørs flugtrum, hvor du vil gå videre fra spor til fingerpeg med båd.

Dette unikke flugtrum er i Rom. Så, når du er færdig med at udforske Colosseum, du vil opdage smukke skjulte steder i den italienske hovedstad. Afslutningsvis, Villa Borghese er det bedste udendørs flugtrum i Europa. I modsætning til kældrene, biblioteker, og katakomber, her vil du interagere i det smukkeste italienske landskab.

Milano til Rom med et tog

Firenze til Rom med et tog

Venedig til Rom med et tog

Napoli til Rom med et tog

 

Villa Borghese Rom

 

12. Laboratoriet Escape Room Bunschoten

En time fra Amsterdam, Laboratoriets flugtrum i Bunschoten er helt værd køreturen eller togtur from any location in Europe. Bunschoten har 3 flugtværelser, men laboratoriet er det bedste, og et af de bedste flugtrum i Europa.

For at fuldføre den udfordrende mission, you will step into Dr. Steiners laboratorium, ligesom han forlod det for 7o+ år siden. Din mission vil være at opdage, hvad der skete med den stakkels læge, og du bliver nødt til at samle al din styrke og opfindsomhed for kun at løse dette mysterium 60 minutter. Naturligvis, du kunne bringe 2-3 partnere til missionen, så husk at booke på forhånd.

 

Laboratoriet Escape Room Bunschoten

 

Her på Gem A Train, vi hjælper dig gerne med at løse verdens største mysterier. Hver af de fantastiske flugtrums -missioner er kun en togtur væk fra din dørtrin.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg “12 bedste flugtrum i verden” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fbest-escape-rooms-world%2F - (Rul lidt ned for at se Koden)