Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 25/02/2022)

Antag at du planlægger at besøge EU snart. I det tilfælde, der er en række tip og afgørende rejse oplysninger, der vil være med til at gøre din oplevelse langt mere behagelig. Man kunne tro, at der ikke kan være en rigtig stor forskel i overvejelser, der er nødvendige for at rejse til Europa in comparison to any other place in the world. stadig, inden for den store udvidelse af det, der er en række juridiske papirer, som du muligvis har brug for for at komme ind i Europa som turist. Også, meget forskellige klimaer, særheder, og kulturelle særpræg er vigtige at huske der.

 

1. Rejser til Europa: Grab Ahold Of Your Passport

Pas er det primære problem, da det vil være dit præsentationskort og nøglen til dit modtagende land. Vi tager os først af pas. Din forrangsregering bestemmer, hvilke lande du kan komme ind i uden at skulle behandle nogen form for specielt papirarbejde. Det er altid bedst at kontrollere, om dine hjem- og destinationsambassader har opretholdt diplomatiske forhold eller en traktat på det tidspunkt, du rejser. De fleste lande fra Amerika og Sydøstasien har ukontrolleret adgang til de fleste lande i Europa.

Når det er sagt, hvis det ikke er tilfældet; få en juridisk turrådgiver, der kan guide dig, mens du behandler dine rejsetilladelser. Du kan også have brug for sundhedscertificeringer og sådan for at få adgang. Hvis du kan lide at køre i udlandet, du har også brug for en international førertilladelse. Hvis du planlægger at gøre forretninger, der kan være mange andre internationale tilladelser, der kræves for at rejse. Du kan kontrollere, hvilket papirarbejde der er behov for i henhold til din rejsehensigt på modtagerlandets regeringswebsted.

Lyon til Toulouse med tog

Paris til Toulouse med tog

Dejligt at Toulouse med et tog

Bordeaux til Toulouse med et tog

 

Bring Valid Passport When Traveling In Europe

 

2. Lær at pakke i overensstemmelse hermed

Europa er et stort og varieret kontinent, fra de solrige Andalusiske strande i Spanien til den snedækkede østlige Tundra. Det er vigtigt at pakke med klimaet i tankerne og de aktiviteter, du planlægger at gøre i udlandet. Husk at du ikke pakker for at flytte ud af dit land, ikke tage for meget eller lidt; dette får dig til at miste mindre tid på at samle tøj op, hjælpe dig på vej til lufthavnen, og endda spare dig penge ved undgå et overvægtigt gebyr. Det er bedst at organisere din rejsetaske eller kuffert hærstil, rullende dine bukser, skjorter, sokker, og undertøj som en croissant og læg dem alle tykke mod hinanden. Dette undgår besværet med at folde dit tøj op og sparer dig plads til hygiejneprodukter eller elektronik. Dette tip er også nyttigt, hvis du ønsker at medbringe tøj, som du har købt på turen. Et andet godt råd er at pakke en ekstra taske til din gave eller dine shoppinggenstande.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

Pack Accordingly When Traveling To Europe

 

3. Rejser til Europa: Lad dine banker vide, at du vil være i udlandet og bruge

Den ulykke med kreditkorthacking, der opstod for et par år siden, gjorde bankerne for opmærksomme på risikoen. Det førte dem til at oprette en blok først spørge senere politik, når de ser et kreditkort bruges i et tilfældigt land. Du skal møde op personligt til din bank eller give dem et opkald, da onlinemeddelelser nogle gange ikke bliver taget i betragtning. At tage denne bestemmelse undgår skadelige og pinlige oplevelser, mens du handler. Hvis du går i banken, er det også en god ide at få noget lokal valuta, mens du er der. Ombytningsgebyrer oppustes absurd for turister i de fleste af Europas butikker og udvekslingspoint.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

Let Your Banks and credit card companies Know You Will Be Abroad And Spending

 

4. Rejser til Europa: Rekapitulering

Hvis du skal til det "gamle kontinent,”Husk at medbringe din dokumentation og betale for enhver form for internationale tilladelser, der kræves. Denne form for papirarbejde er afgørende, hvis du planlægger at besøge forskellige lande inden for den europæiske lovgivning. Hvis du planlægger en biltur, det er nødvendigt at have en international førertilladelse og undgå bookinger. Også, Husk at pakke let og at tage højde for det klima og de aktiviteter, du vil udholde i udlandet. Rapporter altid i hvilke lande du planlægger at bruge penge på, og foretag kun valutaveksling med autoriserede enheder. Endelig, du kommer i kontakt med forskellige mennesker, fødevarer, kulturer, glem ikke at have det sjovt og nyd oplevelsen.

Düsseldorf til München med et tog

Dresden til München med et tog

Nürnberg til München med et tog

Bonn til München med et tog

 

 

Nu ved du alt hvad du behøver at vide, we at Gem et tog, er klar til at hjælpe dig med alle dine andre togbehov.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "Alt hvad du behøver at vide om at rejse i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feverything-know-traveling-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)