Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 25/02/2022)

Recimo, da nameravate kmalu obiskati Evropsko unijo. V tem primeru, obstaja vrsta nasvetov in odločilno potovanje informacije, ki bodo pomagale narediti vašo izkušnjo veliko bolj prijetno. Lahko bi pomislili, da v resnici ne more biti res velike razlike potrebni za potovanje v Evropo v primerjavi s katerim koli drugim krajem na svetu. še, znotraj njegovega obsega, obstaja vrsta pravnih dokumentov, ki bi jih morda potrebovali, da bi v Evropo prišli kot turisti. tudi, zelo različna podnebja, muhe, in kulturne posebnosti so bistvenega pomena, da jih tam upoštevamo.

 

1. Potovanje v Evropo: Zgrabi potni list

Potni list je glavna skrb, saj bo vaša predstavitvena izkaznica in ključ države prejema. Najprej bomo poskrbeli za potni list. Vaša prednostna vlada določa, v katere države boste lahko prišli, ne da bi morali obdelovati kakršne koli posebne papirje. Vedno je najbolje preveriti, ali imata domača in namembna veleposlaništva v času potovanja diplomatske odnose ali pogodbo.. Večina držav iz Amerike in jugovzhodne Azije ima nenadzorovan dostop do večine evropskih držav.

Ko sem rekel to, če ni tako; poiščite pravnega svetovalca za potovanje, ki vas bo vodil med obdelavo vaših potnih dovoljenj. Za odobritev dostopa boste morda potrebovali tudi zdravstvena spričevala. Če se radi vozite v tujini, potrebovali boste tudi mednarodno vozniško dovoljenje. Če nameravate poslovati, za potovanje je morda potrebno veliko drugih mednarodnih dovoljenj. Kateri papirji so potrebni glede na vaš namen potovanja, lahko preverite na spletnem mestu vlade države prejemnice.

Lyon v Toulouse z vlakom

Pariz do Toulousea z vlakom

Lepo v Toulouse z vlakom

Bordeaux v Toulouse z vlakom

 

Bring Valid Passport When Traveling In Europe

 

2. Naučite se ustrezno spakirati

Evropa je velika in raznolika celina, od sončnih Andaluzijskih plaž v Španiji do zasnežene vzhodne Tundre. Ključnega pomena je, da se spopnete z mislijo na podnebje in dejavnosti, ki jih nameravate opravljati v tujini. Ne pozabite, da se ne pripravljate za selitev iz svoje države, ne vzemite preveč ali malo; s tem boste izgubili manj časa za pobiranje oblačil, vam pomagajo na poti do letališča, in celo vam prihranijo denar jo izogibanje prekomerni teži. Najbolje je organizirati svojo potovalno torbo ali kovček v slogu vojske, zavijanje hlač, majice, nogavice, in spodnje perilo kot rogljiček in jih vse skupaj postavite debele. S tem se izognete težavam z zlaganjem oblačil in prihranite prostor za namestitev higienskih izdelkov ali elektronike. Ta nasvet je koristen tudi, če želite s seboj prinesti oblačila, ki ste jih kupili na potovanju. Dober nasvet je tudi spakiranje dodatne torbe za darilo ali nakupovalne predmete.

Amsterdam do Pariza z vlakom

London do Pariza z vlakom

Rotterdam do Pariza z vlakom

Bruselj v Pariz z vlakom

 

Pack Accordingly When Traveling To Europe

 

3. Potovanje v Evropo: Sporočite svojim bankam, da boste v tujini in boste porabili

Zaradi hakiranja kreditnih kartic, ki se je zgodilo pred nekaj leti, so banke preveč previdne pred tveganjem. Privedlo je do tega, da so vzpostavili blok pravilnik o vprašanju pozneje, ko vidijo, da se kreditna kartica uporablja v naključni državi. Osebno se morate zglasiti v banki ali jih poklicati, saj se spletna obvestila včasih ne upoštevajo. S sprejetjem te določbe se boste izognili škodljivim in neprijetnim izkušnjam med nakupovanjem. Če greste v banko, je tudi, če ste tam, po lokalni valuti. Menjalne provizije so za turiste v večini evropskih trgovin nesmiselno napihnjene menjalne točke.

Salzburg na Dunaj z vlakom

München na Dunaj z vlakom

Gradec na Dunaj z vlakom

Praga na Dunaj z vlakom

 

Let Your Banks and credit card companies Know You Will Be Abroad And Spending

 

4. Potovanje v Evropo: Rekapituliranje

Če greste na "Staro celino,”Ne pozabite vzeti s seboj dokumentacije in plačati kakršnih koli potrebnih mednarodnih dovoljenj. Tovrstni papirji so bistvenega pomena, če nameravate obiskati različne države znotraj države evropsko zakonodajo. Če načrtujete potovanje, imeti je treba mednarodno vozniško dovoljenje in se izogibati rezervacijam. tudi, ne pozabite rahlo spakiraj ter upoštevati podnebje in dejavnosti, ki jih boste preživeli v tujini. Vedno poročajte, v katerih državah nameravate zapraviti denar in zamenjati valuto samo s pooblaščenimi subjekti. Nazadnje, prihajate v stik z različnimi ljudmi, živila, kulture, ne pozabite se zabavati in uživati ​​v izkušnji.

Dusseldorf do Münchna z vlakom

Dresden do Münchna z vlakom

Nürnberg do Münchna z vlakom

Bonn do Münchna z vlakom

 

 

Zdaj veste vse, kar morate vedeti, mi na Shrani vlak, so vam pripravljeni pomagati pri vseh drugih potrebah vlaka.

 

 

Ali želite na svoje spletno mesto vdelati našo objavo v blogu »Vse, kar morate vedeti o potovanju po Evropi«? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feverything-know-traveling-europe%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)