Waktos Maca: 4 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 01/04/2021)

Anggap anjeun ngarencanakeun badé nganjang ka Uni Éropa dina waktos anu enggal. Bisi nu, aya runtuyan tips na inpormasi perjalanan anu penting éta bakal ngabantosan pangalaman anjeun langkung pikaresepeun. Jalma tiasa mikir yén teu tiasa aya bédana anu leres pisan tinimbangan perlu pikeun ngarambat ka Éropa dibandingkeun sareng tempat sanés di dunya. masih, dina papanjangan jembar éta, aya serangkaian makalah hukum anu anjeun peryogikeun pikeun asup ka Éropa salaku wisata. oge, iklim anu béda pisan, quirks, sareng kakhususan budaya penting pikeun diémutan di ditu.

 

1. Iinditan Ka Éropa: Candak Ahold Of Paspor Anjeun

Paspor mangrupikeun masalah utami sabab éta bakal janten kartu presentasi anjeun sareng konci pikeun nagara anjeun nampi. Urang bakal ngurus paspor heula. Pamaréntahan anu diutamakeun anjeun nangtoskeun nagara mana anu anjeun bakal tiasa kéngingkeun tanpa kedah ngolah sagala jinis dokumen khusus. Éta anu pangsaéna pikeun mariksa naha bumi sareng kadutaan tujuan anjeun ngagaduhan hubungan diplomatik atanapi perjanjian nalika anjeun ngumbara. Kaseueuran nagara-nagara ti Amérika sareng Asia Tenggara ngagaduhan aksés anu teu kabendung kana kaseueuran nagara-nagara di Éropa.

Saatos nyarios ieu, upami éta sanés masalahna; kéngingkeun penasihat perjalanan hukum anu tiasa ngabimbing anjeun nalika ngolah idin perjalanan. Anjeun tiasa ogé peryogi sértipikasi kasihatan sareng anu sapertos kanggo dipasihan aksés. Upami anjeun resep nyetir nalika di luar negeri, anjeun ogé bakal butuh ijin supir internasional. Upami anjeun ngarencanakeun ngalakukeun bisnis, meureun aya seueur ijin internasional anu diperyogikeun kanggo ngarambat. Anjeun tiasa mariksa dokumen anu diperyogikeun numutkeun tujuan perjalanan anjeun dina halaman wéb pamaréntahan nagara anu nampi.

Lyon ka Toulouse Kalayan Karéta

Paris ka Toulouse Kalayan Karéta

Saé Toulouse Kalayan Train

Bordeaux ka Toulouse Kalayan Karéta

 

Bawa Paspor Sah Nalika Ngumbara di Éropa

 

2. Diajar Ngepak Sapertos

Éropa mangrupakeun buana ageung sareng rupa-rupa, ti pantai Andalucia anu cerah di Spanyol dugi ka Tundra wétan salju. Penting pisan pikeun ngempelkeun iklim dina émutan sareng kagiatan anu anjeun badé rencanakeun di luar negeri. Émut yén anjeun henteu ngepak pikeun pindah kaluar nagara anjeun, entong seueur teuing atanapi sakedik; ieu bakal ngajadikeun anjeun kaleungitan kirang waktos nyokot baju, ngabantosan anjeun dina jalan ka bandara, komo simpen duit ku nyingkahan biaya kaleuwihan beurat. Hadé pisan pikeun ngatur kantong perjalanan atanapi gaya tentara koper anjeun, ngagugulung calana anjeun, kaos, kaos kaki, sareng baju jero sapertos croissant sareng tempatna sadayana kandel. Ieu nyingkahan repot ngalipet baju anjeun sareng ngahémat rohangan anjeun pikeun nyocogkeun produk higienis atanapi éléktronika. Tip ieu ogé aya gunana upami anjeun badé nyandak baju anu anjeun mésér nalika perjalanan. Naséhat anu hadé anu sanés nyaéta ngepak tas tambahan pikeun kado atanapi objék balanja anjeun.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Pék Sasuai Nalika Ngumbara Ka Éropa

 

3. Iinditan Ka Éropa: Hayu Bank Anjeun Terang Anjeun Bakal Di Luar Negeri Sareng Belanja

Peretasan kartu kiridit ngabeledug anu lumangsung sababaraha taun ka pengker ngajantenkeun bank teuing waspada tina résiko. Éta ngarah aranjeunna ngadamel blok heula naroskeun engké kabijakan nalika aranjeunna ningali kartu kiridit dianggo di nagara acak. Anjeun kedah némbongan sacara langsung ka bank anjeun atanapi masihan telepon sabab béja online kadang henteu diperhatoskeun. Nyandak bekel ieu bakal nyingkahan pangalaman anu ngabahayakeun sareng ngerakeun nalika balanja. Upami anjeun angkat ka bank éta ogé mangrupakeun ide anu saé pikeun kéngingkeun sababaraha mata uang lokal nalika anjeun aya. Waragad bursa sacara absurdly inflated pikeun wisatawan di seueurna toko Éropa sareng titik tukeur.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

Hayu Bank sareng perusahaan kartu kiridit anjeun Terang Anjeun Bakal Di Luar Negeri Sareng Belanja

 

4. Iinditan Ka Éropa: Rekapitulasi

Upami anjeun badé ka "Buana Baheula,"Émut pikeun nyangking dokuméntasi anjeun sareng mayar sagala jinis ijin internasional anu diperyogikeun. Tulisan sapertos kieu penting pisan upami anjeun ngarencanakeun nganjang ka sababaraha nagara di jero panerapan Éropa. Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan, perlu ngagaduhan ijin supir internasional sareng ngajauhan pesenan. oge, émut ka pek enteng sareng pikeun nimbangkeun iklim sareng kagiatan anjeun bakal tahan di mancanagara. Salawasna ngalaporkeun di nagara mana anjeun ngarencanakeun pikeun nyéépkeun artos sareng ngadamel tukeur mata uang hungkul sareng badan berwenang. Anu pamungkas, anjeun nuju kontak sareng jalma anu béda, pangan, budaya, tong hilap senang-senang sareng ngaraos pangalaman.

Dusseldorf ka Munich Kalayan Karéta

Dresden ka Munich Kalayan Karéta

Nuremberg ka Munich Kalayan Karéta

Bonn ka Munich Kalayan Karéta

 

 

Ayeuna anjeun terang sadayana anu anjeun kedah terang, urang di Simpen A Train, siap ngabantosan anjeun kalayan sagala kabutuhan karéta anu sanés.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Ngumbara Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feverything-know-traveling-europe%2F%3Flang%3Dsu- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)