Leestijd: 4 notulen
(Laatst geupdate op: 25/02/2022)

Stel dat u van plan bent binnenkort de Europese Unie te bezoeken. In dat geval, er is een reeks tips en cruciale reis informatie die u zal helpen om uw ervaring veel aangenamer te maken. Je zou kunnen denken dat er geen echt groot verschil kan zijn in de overwegingen die nodig zijn om naar Europa te reizen in vergelijking met enige andere plaats in de wereld. Nog steeds, binnen de enorme uitbreiding ervan, er is een reeks juridische documenten die u nodig zou kunnen hebben om als toerist Europa binnen te komen. Ook, heel verschillende klimaten, eigenaardigheden, en culturele bijzonderheden zijn daarbij essentieel om in gedachten te houden.

 

1. Reizen naar Europa: Pak uw paspoort vast

Het paspoort is de belangrijkste zorg, aangezien het uw presentatiekaart en de sleutel van uw ontvangende land zal zijn. Wij zorgen eerst voor het paspoort. Uw voorrangsregering bepaalt in welke landen u terecht kunt zonder dat u speciaal papierwerk hoeft te verwerken. Het is altijd het beste om te controleren of uw thuis- en bestemmingsambassades diplomatieke relaties of een verdrag hebben onderhouden op het moment dat u reist. De meeste landen uit Amerika en Zuidoost-Azië hebben ongecontroleerde toegang tot de meeste landen in Europa.

Dit gezegd hebbende, als dat niet het geval is; zoek een juridische trip advisor die u kan begeleiden bij het verwerken van uw reisvergunningen. Mogelijk hebt u ook gezondheidscertificaten en dergelijke nodig om toegang te krijgen. Als u graag in het buitenland rijdt, je hebt ook een internationaal rijbewijs. Als u van plan bent zaken te doen, er kunnen veel andere internationale vergunningen vereist zijn om te reizen. U kunt op de overheidswebsite van het ontvangende land controleren welk papierwerk nodig is volgens uw reisdoel.

Lyon naar Toulouse met een trein

Parijs naar Toulouse met de trein

Leuk naar Toulouse met de trein

Bordeaux naar Toulouse met de trein

 

Bring Valid Passport When Traveling In Europe

 

2. Leer dienovereenkomstig in te pakken

Europa is een groot en gevarieerd continent, van de zonnige stranden van Andalusië in Spanje tot de besneeuwde oostelijke toendra. Het is van cruciaal belang dat u rekening houdt met het klimaat en de activiteiten die u in het buitenland gaat ondernemen. Onthoud dat u niet aan het inpakken bent om uw land te verlaten, neem niet te veel of te weinig; hierdoor verliest u minder tijd met het oppakken van kleding, helpen u op weg naar de luchthaven, en zelfs bespaart u geld door het vermijden van een vergoeding voor overgewicht. Is het beste om je reistas of koffer in legerstijl te organiseren, je broek oprollen, overhemden, sokken, en ondergoed als een croissant en leg ze allemaal dik tegen elkaar aan. Zo hoeft u uw kleding niet meer op te vouwen en bespaart u ruimte voor het plaatsen van hygiëneproducten of elektronica. Deze tip is ook handig als je kleding wilt meenemen die je op reis hebt gekocht. Een ander goed advies is om een ​​extra tas in te pakken voor uw cadeau- of winkelobjecten.

Amsterdam naar Parijs met de trein

Londen naar Parijs met een trein

Rotterdam naar Parijs met de trein

Brussel naar Parijs met de trein

 

Pack Accordingly When Traveling To Europe

 

3. Reizen naar Europa: Laat uw banken weten dat u in het buitenland zult zijn en geld uitgeeft

De ramp met het hacken van creditcards die een paar jaar geleden plaatsvond, maakte banken te op hun hoede voor het risico. Het leidde ertoe dat ze een blokkeringsbeleid voor het eerst vragen later vaststelden wanneer ze zien dat een creditcard wordt gebruikt in een willekeurig land. U moet persoonlijk naar uw bank komen of ze bellen, omdat er soms geen rekening wordt gehouden met online meldingen. Door deze voorziening te nemen, worden schadelijke en gênante ervaringen tijdens het winkelen voorkomen. Als je naar de bank gaat, is het ook een goed idee om wat lokale valuta te krijgen terwijl je daar bent. Wisselkoersen zijn absurd hoog voor toeristen in de meeste Europese winkels en punten uitwisselen.

Salzburg naar Wenen met een trein

München naar Wenen met een trein

Graz naar Wenen met de trein

Praag naar Wenen met een trein

 

Let Your Banks and credit card companies Know You Will Be Abroad And Spending

 

4. Reizen naar Europa: Recapituleren

Als je naar het "Oude Continent,”Vergeet niet uw documentatie mee te nemen en te betalen voor alle vereiste internationale vergunningen. Dit soort papierwerk is essentieel als u van plan bent om verschillende landen binnen te bezoeken de Europese wetgeving. Als u een roadtrip plant, het is noodzakelijk om een ​​internationaal rijbewijs te hebben en boekingen te vermijden. Ook, Onthoud om pak lichtjes in en om rekening te houden met het klimaat en de activiteiten die u in het buitenland zult doormaken. Geef altijd aan in welke landen u geld wilt uitgeven en wissel alleen valuta uit met geautoriseerde entiteiten. tenslotte, je komt in contact met verschillende mensen, levensmiddelen, culturen, Vergeet niet om plezier te hebben en te genieten van de ervaring.

Düsseldorf naar München met een trein

Dresden naar München met een trein

Neurenberg naar München met de trein

Bonn naar München met de trein

 

 

Nu weet je alles wat je moet weten, wij bij Red een trein, staan ​​klaar om u te helpen met al uw andere treinbehoeften.

 

 

Wilt u onze blogpost "Alles wat u moet weten over reizen in Europa" op uw site insluiten?? U kunt onze foto ' s en tekst en geef ons krediet met een link naar deze blog post. Of klik hier: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feverything-know-traveling-europe%2F%3Flang%3Dnl– (Scroll een beetje naar beneden naar de embed code te zien)