Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 10/09/2021)

Hvem kan ikke lide at spare penge når det er muligt, især på fritiden? Rejsende kan være dyrt, men ved at købe din togbillet med Red et tog og planlægning med vores hjælp, du kan nedbringe omkostningerne. Spar penge, når de rejser med disse 10 tips om din næste ferie og din tegnebog vil takke dig.

 

Tip 1: Book et værelse med et køleskab og en mikrobølgeovn Eller Kitchen Area

Drink Cafe inside your hotel room to Save Money While Traveling


Selvom nogle mennesker måske ikke lide at lave mad, mens på ferie, spiser bare ét måltid om dagen på ’hjem’ kan spare dig for en spand. Hvorfor ikke nyde en kop kaffe med udsigt over en ny destination uden den skøre plads gebyr tjeneste? Snarere spise-i til morgenmad og frokost og derefter spendere på en fancy middag. En mikrobølgeovn og køleskab vil også være nyttigt til genopvarmning rester!

Paris til Lille Tog

Rom til Milano Tog

Hamburg til Berlin Tog

Geneve til Paris Tog

 

Tip 2: Før du bestiller, Være Opmærksom på den placering, hvor du bor

Transport kan tilføje op hurtigt, så du måske ønsker at bo i en central placering. booking et sted, der er langt væk kan synes billigere, men du vil bogstaveligt betale for det senere. Ideelt, bog et sted du kan gå overalt fra. Ikke blot vil du komme til at se mere af den by, du er i, men du vil også spare penge, når de rejser.

Firenze til Levanto Tog

Firenze til La Spezia Tog

Rom til La Spezia Tog

Rom til Levanto Tog

Before you book, be aware of the location of where you’re staying

 

Tip 3: Look For City Turisme kort for at spare penge Mens Traveling

Afhængig af kort, du kan få gratis adgang til toppen besøgende attraktioner, rabat på restauranter og butikker, skip-the-line muligheder på travle seværdigheder, gratis offentlig transport, og endda gratis guidebøgerne. Afhængig af din rute, kan det være værd at pengene.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

Tip 4: Må ikke få det bedste Room

Hvor meget tid er du virkelig vil bruge inde i dit værelse? Vil du bare sove der? Har du brug for et værelse med en god udsigt eller så meget ekstra plads? Vil du bruge de faciliteter,, såsom en swimmingpool eller et fitnesslokale? Lad os være ærlige, helligdage handler ikke om at komme i form! Så book din plads smart og spare penge, når de rejser.

Bruxelles til Rotterdam Tog

Antwerpen til Rotterdam Tog

Berlin til Rotterdam Tog

Paris til Rotterdam Tog

Don’t get the best room to Save Money While Traveling

 

Tip 5: Tilbringe mere tid i Færre steder og du vil spare penge Mens Traveling

Vi elsker langsom rejse. Rent faktisk, mere præcist ... vi elsker meningsfuld rejse. I stedet for racing fra den ene ende af en land til et andet, eller rive gennem 6 lande i 6 uger, kommer til at kende det område, du er i, godt. At tage et tog er den bedste måde at gøre dette, som du har tid til at tage i alle de steder og scener, som du går med. Udover glæden ved at tage det let, tilsagn for mange flyrejser, busture, og kørsel lange afstande kan virkelig spise ind i dit budget. Så bremse, tage mere i, og opdag alle de fede gratis ting.

Bremen til Nürnberg Tog

Leipzig til Nürnberg Tog

Hannover til Nürnberg Tog

Hamburg til Nürnberg Tog

hammock lifestyle on the beach

 

Tip 6: Følg på sociale medier

Spar penge, når de rejser med ""synes godt om" på din favorit rejse websteder på Facebook og "følg" dem på Twitter. Det bliver mere almindeligt, at rejseselskaber til at frigive varme tilbud direkte via deres sociale medier kanaler.

München til Basel Tog

Zürich til Basel Tog

Bern til Basel Tog

Geneve til Basel Tog

Social Media Buttons

 

Tip 7: Nyhedsbrev Tilbud

Få abonnerer på et par nyhedsbreve, der producerer en liste over aktuelle tilbud til rådighed på nettet for en given tidsperiode. Her er vores nuværende valg for nyhedsbreve for at spare penge, når de rejser:

  • rejse Zoo - Abonner på den ugentlige gratis nyhedsbrev på deres top 20 tilbud - udgaver til forskellige lande.
  • Deal Base - Tilmeld dig deres gratis dealalarmer. De har aftaler med unadvertised salg og tilbyder, du ikke finder andre steder.

Basel til Zürich Tog

Basel til Geneve Tog

Lyon lufthavn til St. Moritz tog

Zürich til Zermatt Tog

 

Tip 8: Leje en lejlighed

Lejligheder er BOM til familier eller dem, der søger ekstra beboelsesrum og et køkken, så du kan spare på mad. Airbnb er en god måde at få billige ferieboliger og fremlejer fra lokalbefolkningen i 180 lande.

Paris til Reims Tog

Paris til Nancy Tog

Metz Tog til Paris

Nancy Tog til Paris

Airbnb is a good way to Save money while traveling

 

Tip 9: Rejser i lavsæsonen

Hvis du har den luksus at være i stand til at undgå højsæsonen rejse, Grib den! Priserne hoppe op betydeligt i skoleferierne. Og det er ikke kun den sommer du bør undgå - glem ikke, at påske, jul og de to halv-sigt helligdage vil sandsynligvis også være mere dyrt. Rejs uden for sæsonen vil betyde billigere billetter tog og mindre travle destinationer - en win-win-situation for at spare penge, når de rejser!

Dijon til Provence Tog

Paris til Provence Tog

Lyon Lufthavn til Provence tog

Marseille til Provence Tog

Travel in low season and pin where you want to go

 

Sidste: Opsøge Gratis WI-FI sparer penge, mens Traveling

Find gratis WI-FI I biblioteker og cafeer, så du ikke hamre dine data. Og hvis du er ringe hjem for at finde ud af, om det stadig regner der, glem ikke at bruge gratis tjenester som Skype eller Google!

Köln til Bonn Tog

Bonn til Koblenz Tog

Koblenz til Bingen Tog

Bingen til Frankfurt Tog

 

 

Havde vi hjælpe Spar penge Mens Traveling?

Lad os vide, hvis vi hjalp dig spare penge, når de rejser med disse 10 Tips. Vi vil meget gerne vide! I mellemtiden, besøg Gemme Et Tog for at få de bedste tilbud på togbilletter. Ingen skjulte gebyrer, intet besvær! Bare togrejser!

 

Er du klar med disse 10 tips til at spare penge, når de rejser? Bestil dine togbilletter nu og lad dig blive fejet væk af skønhed af rejse!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 Tips til at spare penge mens Traveling” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-save-money-traveling%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)