Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 08/10/2021)

Maden er sådan herlige, især lækker mad. Det er så let at være besat af det, når de bor i Europa giver dig så meget grund til det! De bedste byer for foodies er i Europa, tillid til os, vi er foodies samt, og så vil du, når du er færdig med denne blog! Lige, Læs omhyggeligt.

 

Her er et udvalg af de bedste byer for foodies i Europa, som du kan nå med tog:

 

Lyon, Frankrig

Alle ved det nu - hvis du vil til Europa for at falde i kærlighed, du er går til Frankrig. Lidt vidste du dog, at du kommer til Frankrig for at forelske sig i sine spisesteder, såvel! I et land, berømt for sin kærlighed til mad og forberede det, det er svært at vælge en favorit sted til fest. Tag ikke fejl, selvom – Lyon er en af ​​Frankrigs bedste foodie steder at udforske! Vores anbefaling: skåret salami rosetter serveret med friske grønne cornichon pickles og pommes frites. Lyon er forbundet med Schweiz med jernbane så du kan altid pop over til dette ”chokolade land”For en sød måltid slut.

Lyons får inde i vores rang af bedste byer for Foodies i Europa for sine chokolade lækkerier og flere.

Bruxelles til Lyon Highspeed Train

London til Lyon Tog

Marseille til Lyon Tog

Amsterdam til Lyon Tog

 

 

Wien, Østrig

Den summende by Wien er der, hvor du går til den bedste chokolade kage i Europa - Sachertorte. Rig på smag, mørk og dyb, Af denne grund, vores kage ekspert tildelt Østrig at være en af ​​de bedste byer for Foodies i Europa. så hvor man kan finde en? I ethvert af Wiens kaffehuse! Dette er landets signatur kage, og de lokale skal du vide, det er så.

BEMÆRK: Snap et par billeder af byen og deres mad, mens der – vil du gøre din Instagram skinne, ikke ya?

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Innsbruck til Vienna Tog

Stuttgart til Wien Tog

 

Bedste byer for foodies, Der serveres bordet

 

Sankt Sebastian, Spanien

Når du har lyst at ramme alle de bedste fester i byen, bare spise i San Sebastian! For at være ærlig, du kan spise tapas overalt i Spanien, og du vil elske det. MEN, at få det bedste af det bedste, prøve det i denne kystby. Hvad gør dette sted så specielt er primært vifte af varianter og artistry du kan vælge fra. Spicy og sure, varm og kold, rustik og sofistikeret, er alle at finde i en enkelt bar. Prøv et par stykker i hvert sted du finder. Du vil være fuld, men det vil være det værd.

 

 

København, Danmark

Ja, tog mad kan være opsigtsvækkende, men ikke selv den bedste toget mad sammenlignes med Københavns Noma! er det fyrtårn af nordisk mad, og du bør gøre alt i din magt for at gå tjekke det ud. Ikke alene denne ene er en af ​​de bedste byer for Foodies i Europa, men spisested har også været nr. 1 plet på San Pellegrino liste for år! Ja, priserne er høje, men smagen du får er det værd. Hvis du ønsker at pop over til Skandinavien med tog, København er en stor gateway stop for at gøre netop det.

Bonn til København Tog

Hannover til København Tog

Frankfurt til København Tog

 

Vi forsegle vores liste over bedste byer til madvarer med Trieste, Italien

Vi kan ikke skrive om Bedste byer for Foodies i Europa uden at nævne alle de deliciousness af Italien. Tja ... ikke alle, men i det mindste nogle.

Trieste tilhørte det østrig-ungarske kejserrige indtil Første Verdenskrig. Dette faktum lige her øger betydningen af ​​Trieste lækre retter. Hvorfor? Fordi Trieste historie efterlod en betydelig indvirkning på sit køkken. Atypisk for typiske italienske retter, Trieste bryster på sådanne mærkelige kombinationer af pasta og pizza sammen sauerkraut og skåret pølse, og lignende. Nyd fantastisk mad, cremet chokolade, og fabelagtige kaffe i byen, hvor James Joyce begyndte at skrive Ulysses. En fantastisk udsigt over Adriaterhavet vil ikke skade din appetit, enten. Forbindelsen mellem Italien og Slovenien er perfekt med jernbane, så du kan give Slovenien en chance, mens du er i kvarter.

Genova til Trieste Tog

Rom til Trieste Tog

Milano til Trieste Tog

Firenze til Trieste Tog

 

Historie, mad, og Europa altid går hånd i hånd, og du har nu mulighed for at udforske det hele meget nemt. Gå ind Gem en Train at købe dig en togbillet og starte din foodie eventyr i dag!

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-foodies-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)