Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 11/04/2021)

Det europæiske kontinent er bredt kendt for sin fantastiske og lækker chokolade. Faktisk, mange chocoholics, der nyder at rejse sige, at de havde mulighed for at smage nogle fantastiske smagsoplevelser i løbet af deres rejser. Hvis du gør din vej gennem Europa og forguder chokolade, Vi har gode nyheder til dig! Gem et tog så på den europæiske chokolade scene og har sammensat en liste over de 10 bedste chokolade butikker i Europa. Skulle du finde dig selv i et af disse lande, og du får en trang til nogle fantastiske chokolade, tage sig tid til at besøge et af disse steder. Du vil ikke blive skuffet.

 

1. Bedste Chokolade butikker i Paris – Debauve og Gallais

Frankrig er blandt de mest højt ratede lande for sin chokolade. Du er sikker på at se en masse chokolade butikker samtidig gøre din vej gennem gaderne i hovedstaden. Faktisk, kan du blive overvældet med antallet af chokolade butikker du støder. For at sikre, at du opleve det bedste Paris har at tilbyde, vi spurgte rundt om must-besøg chokolade butik i Paris. Mange svarede, at det skal være Debauve og Gallais. Denne fantastiske butik er ikke kun den ældste i byen, men det er en klassiker. Den blev åbnet i 1800-tallet og har skabt lækker chokolade for offentligheden lige siden. Faktisk, de var så stort, når de åbnede, at de blev de chokolade leverandører til det franske hof og Napoleon. Mange store franske ledere nød deres chokolade, og så kan du.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

Debauve and Gallais Chocolate Paris

 

2. VizioVirtu

Når det kommer til Italien, mange hensyn VizioVirtu som et must-besøg sted for chokolade elskere. Den populære butik ligger i centrum af Venedig og er en chokoladespisere drøm. Alt i butikken er håndlavet med de bedste ingredienser til rådighed. De tilbyder en perfekt blanding af utrolige smag og en behagelig venetiansk atmosfære. Faktisk, deres filosofi omkring chokolade er fascinerende. De følger de traditionelle metoder og håndværk alt i hånden. Kombiner det med kun de bedste ingredienser, og du har et must-visit sted i hjertet af Venedig.

Milano til Venedig Tog

Padova til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

 

3. Bedste Chokolade Stores I Amsterdam – vanroselen

Holland er normalt ikke det første sted, der kommer til at tænke på, når du tænker på chokolade. Imidlertid, det er stadig en godt sted at smage nogle af de bedste chokolade i verden. En af de mest populære butikker er i Amsterdam. vanroselen er et must-besøg sted for alle, der leder til at prøve verdensklasse chokolade. Alt i deres butik er håndlavet, kombinerer chokolade med forskellige frugter og urter for at skabe unikke og lækre godbidder.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

4. Chokolade House Nathalie Bonn

Hvis du rejser gennem Luxembourg, Sørg for at stoppe ved denne fabelagtige chokolade butik, der er blevet et verdensomspændende navn. Imidlertid, originalen er den Chokolade House Luxembourg ligger overfor Storhertugpaladset, og det er hjemsted for nogle af de bedste chokolade kreationer i verden. Beliggende ved siden af ​​royalty, du kan være sikker på de giver kun de bedste. Nyd en himmelsk oplevelse med nogle af de bedste varianter i verden.

Antwerpen til Luxembourg Tog

Bruxelles til Luxembourg Tog

Metz til Luxembourg Tog

Paris til Luxembourg Tog

 

 

5. Bedste Chokolade butikker i Wien – Chokoladefremstilling

Hvis du nogensinde tage en spadseretur gennem de velhavende distrikt i Hietzing i Wien, betale et besøg på Chokoladefremstilling. I denne fantastiske butik, du kan finde nogle af de bedste chokolade i Europa. Præsenteret i glas kabinet for alle at se, du kan se nogle af de mest raffinerede sorter af chokolade i landet. Du kan gå der for at nyde chokoladen eller at deltage i en workshop og lære lidt om kunsten at lave chokolade.

Salzburg til Wien Tog

München til Wien Tog

Graz til Wien Tog

Prag til Wien Tog

 

6. Erich Hamann

Hvis du er på udkig efter en butik, der er rig på historie og smag, derefter ser ikke videre end Erich Hamann i Vestberlin. To ting gør denne butik skiller sig ud. for det første, det er den fantastiske historie af selve butikken. Det går tilbage til 1928, og det er placeret i en bygning i Bauhaus-stil, der overlevede anden verdenskrig. For det andet, det er deres ære af tradition og god smag. De har stadig den originale opskrift fra butikkerne åbne og kærlighed til fokus på mørk chokolade. Imidlertid, de selv tilbyder hvid chokolade og forskellige andre varianter. Deres chokolade bark er tale om byen, så sørg for at prøve det, hvis du besøger butikken.

Berlin til Potsdam Tog

Berlin til Hamburg Tog

Frankfurt til Berlin Tog

Berlin til München Tog

 

7. Bedste Chokolade butikker i Brugge – Chokolade Linje

Belgien er blandt de bedste, når det kommer til kunsten at skabe chokolade. Walking gennem Belgien byer, vil du se en masse lækre bidder på display. Et af de bedste steder at få fantastiske chokolade er Chokolade Linje i Brugge. Butikken er et must-besøg for alle, der har et godt stykke chokolade. Der er en masse af de traditionelle varianter og en masse sjov og eksperimenterende chokolade at vælge imellem. Hvad der får Chocolate Line til at skille sig ud er dens proces til fremstilling af chokoladen. De gør chokolade direkte fra bønne og har specialiseret udstyr til slibning og blande chokolade. Næste gang du er i Brugge, tag dig tid til at nyde fantastiske smag og udsøgte oplevelser på The Chocolate Line.

Bruxelles til Brugge Tog

Antwerpen til Brugge Tog

Halle to Bruges Trains

Gent til Brugge Tog

Bruges The chocolate line is on the Best Chocolate stores in Europe list

 

8. Max Chocolatier

Schweiz er berømt for sin chokolade. Faktisk, vi kan tilskrive mælkechokolade til den schweiziske. Når du kommer til landet, du vil bemærke, at chokolade er overalt. Næsten hvert sted du går til er fuld af chokolade butikker tilbyder en bid at spise. Hvis du ønsker at opleve det bedste Schweiz har at tilbyde, mange enige om, at Max Chocolatier er perfekte sted at besøge. Det er en lokal favorit, og med god grund. De bruger ingredienser af højeste kvalitet og producerer nogle af de bedste chokolade i Schweiz. De har også en unik, fire årstider menu, der gør sæsonbestemte chokolade varianter. Afslutningsvis, du kan opleve en bred vifte af smag, afhængigt af hvornår du besøge butikken.

Zürich til Lucerne Tog

Bern til Lucerne Tog

Geneve til Lucerne Tog

Konstanz til Lucerne Tog

 

9. Bedste Chokolade butikker i Budapest – Chokolade Rozsavolgyi

Ungarn er en skjult perle for chokoladespisere. De gør en bred vifte af fantastiske desserter, og deres chokolade er ekstraordinære. Et must-besøg for at nyde fantastisk chokolade er Chokolade Rozsavolgyi i Budapest. Det tilbyder en masse søde sager og, mest vigtigt, fantastiske chokolade kreationer. Deres chokolade opnået international berømmelse med deres chokolade bonbons, og når du prøver dem, Det er klart, hvorfor. De rige, æstetisk tiltalende bidder er himmelsk. Stop ved hvis du er rejsende til Budapest.

 

10. Sprungli

Sidste i vores liste over 10 Bedste Chokolade Stores I Europa er Sprungli. Hvis du er på udkig efter et sted, der inkarnerer den klassiske idé om schweizisk chokolade, ser ikke videre end Sprungli i Zürich. Butikken var åbnet i 1859 og har gjort fantastiske, håndlavede chokolade kreationer lige siden. Hvis du ønsker at opleve stor chokolade fremstillet af de fineste af ingredienser, besøg Sprungli.

München til Zürich Tog

Berlin til Zürich Tog

Basel til Zürich Tog

Wien til Zürich Tog

Sprungli is on the Best Chocolate stores in Europe list

 

Afslutningsvis, Europa er et spændende sted for en person, der er på udkig efter den bedste chokolade og bedste chokolade butikker eller bare en choko fan.

Er du klar til at opleve en chocoholics paradis under din næste tur gennem Europa? Bestil en togbillet til din ønskede destination, og smage på alt, hvad de har at tilbyde.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “10 Bedste Chokolade butikker i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-chocolate-stores-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden)