Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 12/11/2021)

De bedste måltider at spise i tog er i dag faktisk meget lækre. Fordi mange tog tilbyder 5-stjernet indkvartering og førsteklasses mad. Dette inkluderer mad lavet af verdensberømte kokke. Du er sikkert vant til at læse om det fantastiske mad i togstationer eller smukt landskab du kan se på en togrejse. Derfor kan det overraske dig, at den mad, du kan spise på et tog er lige så udsøgt.

 

Her er toppen 7 bedste måltider at spise på togene du kan spise

1: Belmond British Pullman (UK)

Afgående til mange destinationer i Storbritannien fra London, dette tog byder på en fin spiseoplevelse. Spisning omfatter måltider skabt af kendte kokke Tom Kerridge og Anton Mosimann der er kendt for deres elite britiske spisning klubber.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

thai bedste måltider på togene

 

2: Belmond Hiram Bingham (Peru)

Måske den mest smukke og naturskønne rejse på planeten. Denne luksus 1920-stil tog der rejser gennem den peruvianske landskab byder udsøgte måltider. Den Andes inspireret menu fire-retters omfatter lækkerier som sprød skinke og eukalyptus og oksekød med druer og tandsten.

 

Lækker bedste måltider mad ombord på Belmond Hiram

 

3: blue Train (Sydafrika) – Afrikas bedste måltider at spise på tog

Dette tog tilbud 5 Stjerne Cuisine kendt som “Cordon Blå,” som omfatter varierede retter med lokale ingredienser. Nogle af de velsmagende delikatesser for eksempel struds, Sydafrikanske østers, og vildt.

 

Blå togene er en stor restaurant og bedste måltider

 

4: Great Southern Rail (Australien)

Svarende til det blå tog, du kan nyde frisk lokalt fremskaffede fødevarer på dette Australske Southern Rail. kokkene, lokale leverandører, og landmænd er gået sammen for at skabe en australsk køkken, der bringer det bedste fra både mad og vin. Toget er også udstyret med flere restauranter, der tilbyder højeste retter. F.eks kangaroo, saltbush og vilde Rosella blomst, barramundi, og Margaret River oste.

 

battler tjeneste

 

5: Napa Valley vintog (Californien) – Amerika bedste måltider at spise på tog

Selvfølgelig, et tog med denne type navn vil tjene fremragende vin i store mængder, og det tjener også god mad. Det 3 køkkener ombord give passagererne flere kursus gourmet måltider i et tog, der blev designet og bygget i 1917.

 

få top behandling til at spise dine bedste måltider på togene

 

6: Orientekspressen (Europa)

I første omgang, ordene Orient Express går hånd-i-hånd med fine dining. Denne verdensberømte tog rejser gennem Europa og tilbyder måltider tilberedt med friske ingredienser indsamlet i togstoppene. Kokken ombord yannick Alleno har genskabt klassen af ​​en tidligere æra med retter som Royal ærter, Bresse kylling fricassee med svampe, og ristede ris.

Milano til Venedig Tog

Padova til Venedig Tog

Bologna til Venedig Tog

Rom til Venedig Tog

 

Orient Express bedste måltider

 

7: Royal Scotsman (Skotland) – Europas bedste måltider at spise på tog

Sidste på vores liste over fine tog, dette tog er udstyret med to historiske spisevogne. Du kan nyde traditionelle fødevarer såsom kippers eller skotsk morgenmad. Bemærk, at middag på dette tog er meget formelle, så sørg for, at herrer bærer jakker, og kvinder klæder sig passende til køkkenet.

 

smukke mad

 

 

billetter til tog med lækre måltider Bog

Nu hvor du er færdig med læsningen, så hvad synes du om de bedste måltider at spise på tog. Hos Gem A Train dækker vi tog hele Europa, der giver fremragende mad til passagerer. Ved at bestille en togbillet har aldrig været nemmere. bestille din togrejser på vores hjemmeside nu og i mindre end 3 minutter kan du finde den perfekte togbillet til din rejse. Køb Trains billetter i flere måder ud over større kreditkort.

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-meals-trains%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)