Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 07/06/2020)

Når du planlægger en ferie for en familie, par eller gruppe af venner, Det er ofte svært at få alle til at blive enige. En ting vil det være let at blive enige om, imidlertid, er, om at leje en bil eller tage toget. Her er hvorfor tog udløsning er bedre end vej udløsning.

 

Ingen har til at køre

Når du tager en biltur, nogen har altid at være føreren. Det betyder mindst én person har at nå frem til hvert ben på destinationen træt. Tilføj stress af navigation og mulighed for at fare vild, og du vil blive booke din togbillet hvilken som helst dag nu, så læs hvorfor toget udløsning er den måde at rejse.

Amsterdam til London med tog

Rotterdam til London med tog

Paris til London med tog

Bruxelles til London med tog

 

videoen fra kabinen, mens toget udløsning er naturen

Komfort og visninger

Hvis du nogensinde gik på en barndom biltur, vil du vide om kampen for et vindue sæde, da ingen ønsker at blive mast i midten af ​​bagsædet. På et tog snubler tur, alle pladser er lige så komfortabel og har en god udsigt. De pladser på den nye Trenitalia togene er særligt behageligt, så sørg for at booke en tur på Frecciarossa lyntog.

Interlaken til Zürich med tog

Lucerne til Zürich med tog

Bern til Zürich med tog

Genève til Zürich med tog

 

Tog Tripping og Sov på toget

I biler, kun passagererne kan sove og selv da, det er ikke i en behagelig seng. overnight tog er en smart måde at komme til din næste destination hurtigt og samtidig besparelse på bolig for natten.

London til Bruxelles med tog

Bruxelles til Köln med tog

Köln til Wien med tog

Köln til Innsbruck med tog

 

 

Parkering vs Train Tripping

På en biltur, du har brug for at finde et sted at parkere din bil sikkert natten over. Hvad er sværere selv, er at finde steder at parkere i storbyområder og især på turistområder som Colosseum i Rom eller Duomo i Firenze i Firenze. Da pladsen er en præmie omkring disse websteder, parkering koster en præmie for.

Bruxelles til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

mens toget snubler du rammer skinnen og bare slappe af
Railroad sti

Miljøet

Road rejse er berygtet for sin høje kulstofemissioner, og batteri drives biler er vanskeligt og dyrt at ansætte. Heldigvis – der er en bedre måde. toget tripping – især på nyere tog – har en meget mindre indvirkning på moder jord, så du kan nyde din ferie skyld-fri.

 

Klar til at bestille dit tog udløsning eventyr? Besøg Gem et tog og få de billigste togbilletter.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-train-tripping-is-better-than-road-tripping%2F%3Flang%3Dda (Rul ned for at se Koden)