Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 07/06/2020)

Kada planirate odmor za obitelj, par ili Skupina prijatelja, to je često teško dobiti svi složiti. Jedna stvar da će biti lako dogovoriti, međutim, je li unajmiti automobil ili ići vlakom. Evo zašto vlak okidanje je bolje nego vrijeme vožnje.

 

Nitko ne mora voziti

Prilikom snimanja na put, netko uvijek mora biti vozač. To znači da najmanje jedna osoba mora stići na svaku nogu destinacije umornog. Dodaj stres plovidbe i mogućnost uzimajući izgubljen, a vi ćete biti Rezervirajte svoje karte za vlak bilo koji dan, pa pročitajte zašto vlak okidanje je način putovanja.

Amsterdam do Londona vlakovima

Rotterdam do Londona vlakovima

Pariz do Londona vlakovima

Bruxelles do Londona vlakovima

 

video iz kabine dok vlak okidanje je priroda

Udobnost i pogleda

Ako ste ikada otišao na djetinjstvo putovanje, znat ćete o borbi za sjedalo do prozora, jer nitko ne želi biti izgnječen u sredini stražnjeg sjedala. Na vlak okidanja vožnju, sva sjedala su jednako udobne i imaju dobar pogled. Sjedala na novi Trenitalia S.p.A. vlakovi Posebno su udobne, kako bi bili sigurni da rezervirati putovanje na Frecciarossa brzi vlak.

Interlaken do Zuricha vlakovima

Luzern do Zurich s vlakovima

Bern do Zuricha s vlakovima

Ženeva do Züricha s vlakovima

 

Vlak okidanje i mirovanja u vlaku

u automobilima, samo putnici mogu spavati, pa čak i onda, to nije u udobnom krevetu. Noćenje vlakovi su pametan način za dobivanje na svoje sljedeće odredište brzo, a također ušteda na smještaju za noć.

London do Bruxellesa vlakovima

Bruxelles do Kelna s vlakovima

Keln do Beča s vlakovima

Keln do Innsbrucka s vlakovima

 

 

Parking vs vlak okidanje

Na putovanju, morate pronaći mjesto za parkirati svoj automobil sigurno preko noći. Što je teže, iako, pronalaženje mjesta za parkiranje u gradskim područjima, a posebice u turističkim područjima kao što su Koloseum Rim ili Duomo Firenca Florence. Budući da je prostor na premiju oko tih mjesta, košta parkiranje premium previše.

Bruxelles do Amsterdama vlakovima

London do Amsterdama vlakovima

Berlin do Amsterdama vlakovima

Pariz do Amsterdam vlakovima

 

dok vlak okidanje li pogoditi ogradu i samo opustiti
željeznički put

Okoliš

Cestovni putovanja je poznat po svojim velikim emisijama ugljika, i baterije automobila su teško i skupo zaposliti. Srećom – postoji bolji način. vlak okidanje – posebno na noviji vlakovi – imaju mnogo manji utjecaj na majke zemlje, tako da možete uživati ​​u vašem odmor krivnje-free.

 

Spremni rezervirati vlak spoticanja avanturu? Posjetiti Spremi vlak i dobiti najjeftinije karte za vlak.

 

Želite li ugraditi naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-train-tripping-is-better-than-road-tripping%2F%3Flang%3Dhr (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)