Vrijeme za čitanje: 6 minuta
(Ažurirano: 11/04/2021)

S pravom se vjeruje da je putovanje jedno što kupujete da biste bili ili se osjećali bogatima! I nije uvijek neophodno da se morate rastati od svog teško stečenog novca da biste uživali u bogatstvu. Dok planirate odlaziti na tropske otoke poljubljene suncem, ili snježno pokrivene skijaške staze, ili pak bujna-zelena pustinja, kontinuirano donosite brojne rezolucije. Ostvari svoj san ne čineći isto previše kompliciranim. Sjednite sa svojom grupom i planirajte u okviru svog proračuna. Cijelo putovanje učinite pametnim. Grupna putovanja izvrsno su sredstvo za dobro druženje. Ali ne plove svi glatko, ako nije planirano savršenstvom. Možda će zvučati neracionalno pratiti troškove putovanja, ali u njemu ima previše skrivenih propusta. Izbjegavajte sve negativne atribute povezane s grupnim putovanjima i planirajte logično. Pročitajte ispod šest savjeta bez komplikacija koji su pametni za planiranje grupnog putovanja prilagođenog proračunu.

  • Vlak Promet je eko-friendly način za putovanja. Ovaj članak je napisan educirati o putovanja vlakom po uštedjeti vlak, Web stranica najjeftinijih vlaka U svijetu.

 

1. Odlučite se za proračun putovanja

Da! U pravu si! Prvo se odlučite za odredište da biste stekli znanje o ukupnim troškovima. Ali to ponekad izgleda škakljivo, kako su obje međusobno povezane. I to je vrlo složena afera. Iako planirate sljedeće putovanje s grupom prijatelja, ne mogu svi to podjednako priuštiti. Tako, slagati se s ograničenim proračunom, odlučeno jednoglasno. Cijelo planiranje postat će glatko, kao što većina u grupi neće morati osjećati pritisak da troše znatan iznos. Također, lakše donošenje odluke o odabiru odredišta, posebno imajući u vidu fiksni proračun. Prema tome, vas, zajedno s ostalim članovima grupe, možete nazvati dodatne troškove poput letova, iznajmljivanje, hrana, izleti, i mnogo više. Potrebna je potpuna suradnja, dok planirate grupno putovanje, održavati zajedništvo.

Karte za Luksemburg za Bruxelles

Karte za vlak iz Antwerpena do Bruxellesa

Karte za Amsterdam do Bruxelles

Karte za Pariz do Bruxelles

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

2. Podijelite čitav trošak figurativno

Pokušajte smisliti kako podjeliti troškove. Odlučite o sredstvima i načinima raspodjele ukupnih troškova između ostalih članova grupe. Na primjer, hoćete li biti odgovorni za cjelokupnu rezervaciju hotelske sobe, ili biste trebali dijeliti isto na pola? Ili, zanima li vas preuzimanje odgovornosti poput iznajmljivanja taksija i svakodnevnih izleta? Na mnogim grupnim izletima, preuzimanje određenog dijela dužnosti općenito je pohvalno. To smanjuje komplikacije i ujednačava cjelokupni trošak povezan s putovanjima.

Ako planirate uskoro putovanje s velikim proračunom, pokušajte postaviti pojedinačni račun. Morate to učiniti dobro unaprijed. Svi koji su uključeni u grupno putovanje mogu uplatiti određeni iznos, mjesečno, kako biste uštedjeli gnjavažu u zadnji trenutak. Pametniji je čin dobivanja dobrih hotela, klima-letova, i izvrsna kuhinja.

Ulaznice za München do Zurich

Karte za Berlin do Zurich

Karte za vlak Basel do Zurich

Karte za Beč do Zurich

 

Split-Up The Entire Expense Figuratively

 

3. Vjerujte u ekonomične letove i za džep još uvijek glamurozna odredišta

Dok ste na planu za grupno putovanje, budite malo proaktivni svojim novcem. Usredotočite se na komercijalne prijevoznike. Postoji mnogo isplativih avioprijevoznika, ugostiti pregršt putnih paketa. Planirajte svoj potez prateći raspravu o skrivenim nijansama s prijateljima iz grupe. Na primjer, možete iscrtati svoj plan putovanja do Rima, Atina, i Istanbul preko Malte. Ili drugo, pokretanje grupnog izleta iz Berlin do Praga, Budimpešta i Riga su odličan izbor! A što kažete na putovanje automobilom ili doživljavanje jednotjednog kampa u divljini sa svojim prijateljima iz grupe? Većinu vremena, vrijeme djeluje kao prepreka. Bez obzira na bujicu, žarko sunce, ili vjetroviti udarci, putujući automobilom uz pomoć a krovni nosač krova, je blagoslov! Omogućuje potpunu pokrivenost i zasjenjenje naslagane prtljage dok cjelokupnu čini turistički doživljaj opušteno.

Karte za Amsterdam do London

Karte za Pariz do London

Karte za Berlin do London

Karte za Bruxelles do London

 

4. Budite pametni dok naručujete hranu

Skupno putovanje općenito je uspješno kad nema svađe ili prepirke u vezi s hranom, posebno. Da! Većina grupnih putovanja rađa prezir kada se postavlja pitanje s preferencijom hrane svakog člana. U takvim situacijama, pozitivno razmišljanje i zdrava prehrana trebali bi biti vaš moto. Dijeljenje u provjeri restorana jamči probleme i zbrku među prijateljima iz grupe. Na primjer, u grupi od deset, jedna osoba plaća cjelokupni račun od a boca vina, a kasnije ostali ljudi u grupi plaćaju u intervalu, dogodit će se značajna konfuzija. Tako, vjerujte u podjelu čeka uvijek. Ili drugo, to možete učiniti putem 'drugarskih parova'. Klupirajte svoj dio s nekim drugim pojedincem u grupi i nastavite plaćati račun.

Karte za vlak do Milana

Karte za Firencu za Rim Vlak

Karte za Pizu do Rim

Karte za Napulj do Rim

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

5. Budite pažljivo izračunati troškove

Želite biti tehnološki ispravni, i istaknuti se kao pametni pojedinac u grupi? Zatražite pomoć raznih internetskih aplikacija koje zadovoljavaju sve vaše potrebe, vezan za troškove. Kužite se takvim aplikacijama Podijeljeno ili Google dokument, jer obojica dozvoljavaju pristup svim prisutnima u grupi, prikazivanje i uređivanje, prema njihovom zahtjevu. Ali budite oprezni za njihove pojedinačne pozitivne i negativne aspekte.

U tim aplikacijama stvarate grupu, gdje se članovi grupe mogu brzo prijaviti i mogu podijeliti cjelokupni trošak u postocima. Upozorenja šalju prijateljske podsjetnike raznim ljudima koji su zabrinuti zbog plaćanja računa. Dok planirate sakupiti troškove grupnog putovanja, izbjegavajte držati ugovor ili naslagati se na usmenim plaćanjima. Zapamtite ovo da doživite mir putovanje naprijed.

Karte za Amsterdam do Pariz

Karte za London do Pariz

Karte za Rotterdam do Pariz

Karte za Bruxelles do Pariz

 

 

6. Izmiri sve pristojbe (Ako ijedan)

Jednom kada uživate u svom grupnom putovanju i sretno sletite kući, vrijeme je da podmirite svoje stare račune (ako ijedan)! Bolje je podmiriti sve stare dugove, u vremenskom okviru koji ste dogovorili. Inače, stoji kao prtljaga! Mnogi radije plaćaju putem razne internetske aplikacije, kako zvuči pamet. A neki pametnije raspoloženi pojedinci vole platiti osobno, u gotovini. Osigurajte da platite u roku od tjedan dana ili tako nešto. Ili drugo, izgubit ćete pozivnicu za sljedeće grupno putovanje.

Također vidi: https://www.saveatrain.com/blog/traveling-europe-budget/

Karte za Bruxelles do Amsterdam

Karte za London do Amsterdam

Karte za Berlin do Amsterdam

Karte za Pariz do Amsterdam

Settle All Dues (If Any)

 

Zaključak

To je nitko, ali pogrešno uvjerenje među mnogima da putovanje oko svijeta nikad nije moguće bez neograničenog kreditnog kartice ili novčanog toka. Ili ako netko sponzorira cijelo putovanje! Ali bolje je ne vjerovati u isto. Sigurno je da se putovanje ne odvija bez ikakvih troškova. Gore navedene smjernice sigurno će zadržati vas i vašu zabavu na mnogim predstojećim putovanjima. Budite jasni u svojim odlukama, i surađivati ​​s ostalim suputnicima, tada će grupno putovanje biti ništa manje od sna!

 

Putujte kontinentom vlakom i knjiga s Spremi vlak!

 

 

Želite implementirati na našem blogu “6 Pametni savjeti za planiranje grupnog putovanja na proračun” na svoje stranice? Možete uzeti naše fotografije i tekst i dati nam kredit s link na ovom blogu. Ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/group-trip-on-budget/?lang=hr U- (Spustite se malo vidjeti Embed Code)