Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 11/04/2021)

Man tror med rätta att resor är en sak som du köper för att bli eller känna dig rik! Och det är inte alltid nödvändigt att du måste skilja dig från dina surt förvärvade pengar för att njuta av rikedomarna. Medan du planerar att gå ut i de solkyssade tropiska öarna, eller snötäckta skidbackar, eller annars den frodiga gröna vildmarken, du tar flera resolutioner kontinuerligt. Få dina drömmar gå i uppfyllelse genom att inte göra detsamma för komplicerat. Sitt med din grupp och planera inom din budget. Gör hela resan smart. Gruppresor är ett utmärkt sätt att ha stort kamratskap. Men inte alla seglar smidigt, om inte planeras med perfektion. Det kanske låter irrationellt att hålla reda på resekostnaderna, men det finns för många dolda fel i det. Undvik alla negativa attribut relaterade till gruppresor och planera logiskt. Läs nedan de sex problemfritt tips som är kunniga att planera en budgetvänlig gruppresa.

 

1. Bestäm en resebudget

Ja! Du har rätt! Du bör besluta om destinationen först för att få kunskap om de totala utgifterna. Men det är ibland svårt, eftersom båda är sammanhängande. Och det är en mycket komplicerad affär också. Även om du planerar din nästa resa med en grupp vänner, inte alla har råd med det lika. Således, komma överens med en begränsad budget, beslutade enhälligt. Hela planeringen blir smidig, eftersom de flesta i gruppen inte kommer att behöva känna sig pressade för att spendera ett betydande belopp. Också, beslutsfattande för att välja en destination blir lättare, särskilt med tanke på den fasta budgeten. Följaktligen, du, tillsammans med de andra gruppmedlemmarna, kan ringa extrakostnader som flyg, bostäder, mat, utflykter, och mycket mera. Det krävs fullständigt samarbete, medan du planerar för en gruppresa, att upprätthålla samsyn.

Luxemburg till Bryssel tågbiljetter

Biljetter till Antwerpen till Bryssel

Amsterdam till Bryssel tågbiljetter

Paris till Bryssel tågbiljetter

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

2. Uppdela hela kostnaden bildligt

Försök ta reda på hur du delar upp utgifterna. Bestäm medel och sätt att dela upp de totala kostnaderna bland andra gruppmedlemmar. Till exempel, kommer du att vara ensam ansvarig för hela hotellrumsbokningen, eller ska du dela samma sak i hälften? Eller, är du intresserad av att ta ansvar som hyra och dagliga utflykter? I många gruppresor, Det är i allmänhet prisvärt att ta över en viss tjänst. Det minskar komplikationerna och jämnar ut hela resorelaterade kostnader.

Om du har planerat för en storbudgeterad resa inom kort, försök att ställa in ett enskilt konto. Du måste göra samma sak i god tid. Alla som är involverade i gruppresan kan sätta in ett visst belopp, en gång i månaden, för att spara besvär i sista minuten. Det är en smartare handling att få tag på bra hotell, luft-flyg, och utmärkt mat.

München till Zürich tågbiljetter

Berlin till Zürich tågbiljetter

Basel till Zürich tågbiljetter

Wien till Zürich tågbiljetter

 

Split-Up The Entire Expense Figuratively

 

3. Tro på ekonomiska flygningar och fickvänliga men ändå glamorösa destinationer

Medan du planerar en gruppresa, var lite proaktiv med dina pengar. Fokusera på kommersiella transportörer. Det finns många kostnadseffektiva flygbolag, värd för en handfull resepaket. Planera ditt drag efter att ha diskuterat de dolda nyanserna med dina gruppkamrater. Till exempel, du kan krita ut din resplan till Rom, Aten, och Istanbul via Malta. Annars, inleda din gruppresa från Berlin till Prag, Budapest och Riga är ett utmärkt val! Och vad sägs om en biltur eller uppleva ett veckolångt läger i naturen med dina gruppkamrater? För det mesta, vädret fungerar som ett hinder. Oavsett en kraftig regn, strålande sol, eller blåsiga slag, reser i bil med hjälp av en takstolens markis, är en välsignelse! Det tillgodoser full täckning och skuggning av det staplade bagaget medan det gör hela reseupplevelse en avslappnad.

Amsterdam Till London Train biljetter

Tågbiljetter från Paris till London

Berlin till London Train biljetter

Tågbiljetter från Bryssel till London

 

4. Handla smart när du beställer mat

En gruppresa är vanligtvis en framgångsrik resa när det inte finns några stridigheter eller argument relaterade till mat, speciellt. Ja! De flesta gruppresor föder upp förakt när frågan uppstår med varje medlems matpreferens. I sådana situationer, positivt tänkande och hälsosam kost ska vara ditt motto. Delning i restaurangcheck garanterar problem och förvirring bland gruppkamraterna. Till exempel, i en grupp om tio, en enda person betalar hela räkningen på a flaska vin, och senare betalar de andra i gruppen i intervallet, en betydande förvirring kommer att äga rum. Så, tror på att dela upp kontrollen alltid. Annars, Du kan göra det via "kompispar." Klubb din del med någon annan i gruppen och gå vidare med att betala räkningen.

Milan till Rom tågbiljetter

Florens till Rom tågbiljetter

Tågbiljetter från Pisa till Rom

Neapel till Rom tågbiljetter

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

5. Var noggrant beräknad med utgifter

Vill vara tekniskt sund, och sticker ut som en smart individ bland gruppen? Få hjälp av olika online-appar som tillgodoser alla dina behov, relaterade till kostnader. Svara på applikationer som Splitvis eller Google-dokument, eftersom de båda tillåter alla närvarande i gruppen att få åtkomst, visa och redigera, enligt deras krav. Men var uppmärksam på deras individuella positiva och negativa aspekter.

Du skapar en grupp i dessa applikationer, där gruppmedlemmarna kan logga in snabbt och kan dela upp hela kostnaden i procent. Varningar skickar vänliga påminnelser till olika berörda personer om att rensa räkningen. När du planerar för att stämma samman resekostnaderna, undvika att hålla ett samtal eller avrätta betalningar muntligt. Kom ihåg detta för att uppleva en lugn resa framåt.

Amsterdam till Paris tågbiljetter

London till Paris Train biljetter

Rotterdam till Paris tågbiljetter

Bryssel till Paris tågbiljetter

 

 

6. Lös alla avgifter (Om någon)

När du njuter av din gruppresa och landar lyckligt hemma, det är dags att lösa dina gamla räkningar (om någon)! Det är bättre att avrätta gamla skulder, under den tidsram som du har kommit överens om. Annat, det står som bagage! Många föredrar att betala via olika online-applikationer, som det låter kunnigt. Och en del mer kunniga människor tycker om att betala personligen, i kontanter. Se till att du betalar inom en vecka eller så. Annars, du tappar bort inbjudan till nästa gruppresa.

Se också: https://www.saveatrain.com/blog/traveling-europe-budget/

Bryssel till Amsterdam Tågbiljetter

London till Amsterdam Train biljetter

Berlin till Amsterdam Train biljetter

Paris till Amsterdam Tågbiljetter

Settle All Dues (If Any)

 

Slutsats

Det är ingen, men en felaktig tro bland många att resor runt om i världen är aldrig möjligt utan ett obegränsat kreditkort eller kassaflöde. Eller om någon sponsrar hela resan! Men det är bättre att inte tro på detsamma. Det är säkert att inga resor sker utan några utgifter. Riktlinjerna som nämns ovan kommer säkert att hålla dig och din bortflyttningsgrupp tillsammans för många kommande resor. Var tydlig med dina beslut, och samarbeta med dina andra resekompisar, då blir gruppresan inte mindre än en dröm!

 

Res kontinenten med tåg och boka med Rädda ett tåg!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “6 Snabla tips för att planera en gruppresa med budget” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länkar till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/group-trip-on-budget/?lang=sv Deen- (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)