Vrijeme čitanja: 6 zapisnik
(Zadnja izmjena: 11/04/2021)

S pravom se vjeruje da je putovanje jedna stvar koju kupujete da biste bili ili se osjećali bogatima! I nije uvijek neophodno da se morate rastati od svog teško stečenog novca da biste uživali u bogatstvu. Dok planirate da se upustite u tropske otoke poljubljene suncem, ili snježno pokrivene skijaške staze, ili pak bujna-zelena pustinja, kontinuirano donosite brojne rezolucije. Ostvari svoj san ne čineći isto previše kompliciranim. Sjednite sa svojom grupom i planirajte u okviru svog budžeta. Cijelo putovanje učinite pametnim. Putovanja u grupi izvrsno su sredstvo za prijateljstvo. Ali ne mogu svi jedriti nesmetano, ako nije planirano dovršeno. Možda će zvučati neracionalno pratiti troškove putovanja, ali u njemu je previše skrivenih nedostataka. Izbjegavajte sve negativne atribute koji se odnose na grupna putovanja i planirajte logično. Pročitajte ispod šest savjeta bez komplikacija koji će biti pametni za planiranje grupnog putovanja prilagođenog budžetu.

 

1. Odlučite se za budžet za putovanja

da! Upravu si! Prvo se odlučite za odredište da biste stekli znanje o ukupnim troškovima. Ali to ponekad izgleda škakljivo, jer su obje povezane. I to je vrlo složena afera. Iako planirate sljedeće putovanje sa grupom prijatelja, ne mogu svi to priuštiti podjednako. Dakle, slažite se sa ograničenim budžetom, odlučeno jednoglasno. Cijelo planiranje postat će glatko, jer većina u grupi neće morati osjećati pritisak da troše značajan iznos. takođe, lakše donošenje odluke o odabiru odredišta, posebno imajući u vidu fiksni budžet. Prema tome, vi, zajedno sa ostalim članovima grupe, možete nazvati dodatne troškove poput letova, iznajmljivanje, hrana, izleti, i mnogo više. Potrebna je potpuna saradnja, dok planirate grupno putovanje, održavati zajedništvo.

Karte za Luksemburg za Bruxelles

Karte za vlak Antwerpen za Bruxelles

Karte za Amsterdam do Bruxelles

Karte za Pariz do Bruxelles

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

2. Podijelite čitav trošak figurativno

Pokušajte smisliti kako da podelite troškove. Odlučite o sredstvima i načinima podjele ukupnih troškova između ostalih članova grupe. Na primjer, bit ćete jedini odgovorni za cjelokupnu rezervaciju hotelske sobe, ili biste trebali dijeliti isto na pola? Or, da li ste zainteresovani da preuzmete odgovornosti kao što su najam taksija i svakodnevni izleti? Na mnogim grupnim izletima, preuzimanje određenog dijela dužnosti općenito je pohvalno. To smanjuje komplikacije i ujednačava cjelokupni trošak povezan sa putovanjima.

Ako planirate uskoro putovanje s velikim proračunom, pokušajte postaviti pojedinačni račun. Morate to učiniti dobro unaprijed. Svi koji su uključeni u grupno putovanje mogu uplatiti određeni iznos, mesečno, kako biste uštedjeli gnjavažu u posljednjem trenutku. Pametniji je čin dobivanja dobrih hotela, avionski letovi, i odlična kuhinja.

Karte za München do Zurich

Karte za Berlin do Zurich

Karte za Basel do Zurich Vlak

Karte za Beč do Zurich

 

Split-Up The Entire Expense Figuratively

 

3. Vjerujte u ekonomične letove i još uvijek glamurozne destinacije

Dok ste na planu za grupno putovanje, budite malo proaktivni svojim novcem. Usredsredite se na komercijalne prevoznike. Postoji mnogo isplativih aviokompanija, ugostiti pregršt putnih paketa. Planirajte svoj potez prateći raspravu o skrivenim nijansama s prijateljima iz grupe. Na primjer, možete označiti svoj plan putovanja do Rima, Atina, i Istambul preko Malte. Ili drugo, pokretanje vašeg grupnog putovanja iz Berlin do Prag, Budimpešta i Riga su odličan izbor! A šta kažete na putovanje automobilom ili doživljavanje jednotjednog kampa u divljini sa svojim prijateljima iz grupe? Većinu vremena, vrijeme djeluje kao prepreka. Bez obzira na pljuskove, žarko sunce, ili vjetroviti udari, putovanje automobilom uz pomoć a tenda krovnog nosača, je blagoslov! Osigurava potpunu pokrivenost i sjenčanje naslaganog prtljaga, a pri tome cjelokupnu iskustvo putovanja opušteno.

Karte za Amsterdam do London

Karte za Pariz do London

Karte za Berlin do London

Karte za Bruxelles do London

 

4. Budite pametni dok naručujete hranu

Grupno putovanje uglavnom je uspešno kad nema prepirke ili svađe u vezi s hranom, posebno. da! Većina grupnih putovanja rađa prezir kada se postavlja pitanje o prehrambenoj želji svakog člana. U takvim situacijama, pozitivno razmišljanje i zdrava prehrana trebali bi biti vaš moto. Dijeljenje u provjeri u restoranu garantira probleme i zbrku među prijateljima iz grupe. Na primjer, u grupi od deset, jedna osoba plaća cjelokupni račun od a boca vina, a kasnije i ostali ljudi u grupi plaćaju u intervalu, dogodiće se značajna konfuzija. Dakle, vjerujte u podjelu provjere uvijek. Ili drugo, to možete učiniti putem 'parova prijatelja'. Klupirajte svoj dio s nekim drugim pojedincem u grupi i nastavite s plaćanjem računa.

Karte za Milan do Rim

Vlak - Firenca

Karte za Pizu - Rim Vlak

Karte za Napulj - Rim

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

5. Budite temeljno proračunski s troškovima

Želite biti tehnološki ispravni, i istaknuti se kao pametni pojedinac u grupi? Pozovite pomoć raznih mrežnih aplikacija koje zadovoljavaju sve vaše potrebe, vezan za troškove. Kužite se takvim aplikacijama Podijeljeno ili Google dokument, jer obojica dozvoljavaju pristup svim prisutnima u grupi, pregledajte i uredite, prema njihovim zahtevima. Ali budite oprezni za njihove pojedinačne pozitivne i negativne aspekte.

U tim aplikacijama stvarate grupu, gdje se članovi grupe mogu brzo prijaviti i mogu podijeliti cjelokupni trošak u procentima. Upozorenja šalju prijateljske podsjetnike raznim ljudima koji su zabrinuti zbog plaćanja računa. Dok planirate da povežete troškove grupnog putovanja, izbjegavajte držati ugovor ili se nagoditi na isplati usmeno. Zapamtite ovo da doživite mir putovanje naprijed.

Karte za Amsterdam do Pariz

Karte za London do Pariz

Karte za Rotterdam do Pariz

Karte za Brisel do Pariz

 

 

6. Izmiri sve pristojbe (Ako iko)

Jednom kada uživate u svom grupnom putovanju i sletite sretno kući, vrijeme je da podmirite svoje stare račune (ako iko)! Bolje je podmiriti bilo koje stare dugove, u vremenskom okviru koji ste dogovorili. inače, stoji kao prtljaga! Mnogi radije plaćaju putem razne internetske aplikacije, kako zvuči pamet. A neki pametnije raspoloženi pojedinci vole platiti osobno, u gotovini. Osigurajte da platite u roku od tjedan dana ili tako nešto. Ili drugo, izgubit ćete pozivnicu za sljedeće grupno putovanje.

Takođe pogledajte: https://www.saveatrain.com/blog/traveling-europe-budget/

Karte za Brisel do Amsterdam

Karte za London do Amsterdam

Karte za Berlin do Amsterdam

Karte za Pariz do Amsterdam

Settle All Dues (If Any)

 

zaključak

Nije ništa, ali pogrešno vjerovanje među mnogima da putovanje oko svijeta nikada nije moguće bez neograničene kreditne kartice ili novčanog toka. Ili ako neko sponzorira cijelo putovanje! Ali bolje je ne vjerovati u isto. Sigurno je da se putovanje ne odvija bez ikakvih troškova. Gore navedene smjernice sigurno će zadržati vas i vašu zabavu na mnogim predstojećim putovanjima. Budite jasni u svojim odlukama, i sarađujte s ostalim suputnicima, tada će grupno putovanje biti ništa manje od sna!

 

Putujte kontinentom vlakom i rezervirati preko Save A Train!

 

 

Hoćeš da pošaljemo naše blogu “6 Pametni savjeti za planiranje grupnog putovanja na proračun” na svoje stranice? Možete ili uzeti naše fotografije i tekst i dati nam kredit s link za ovaj blog post. Ili ovdje možete: HTTPS://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/group-trip-on-budget/?lang=bs Сігналы абмеркавання- (Malo spusti da vidi Embed Code)