Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 07/06/2020)

När du planerar en semester för en familj, par eller grupp av vänner, Det är ofta svårt att få alla att enas. En sak det blir lätt att komma överens om, i alla fall, är om att hyra en bil eller åka tåg. Här är anledningen tåg utlösning är bättre än väg utlösning.

 

Ingen behöver köra

När du tar en road trip, någon har alltid vara föraren. Det innebär att åtminstone en person har att komma fram till varje ben av trötta destination. Tillsätt stress navigation och möjligheten att gå vilse, och du kommer att bli boka din tågbiljetter vilken dag som helst, så läs varför tåget utlösning är sättet att resa.

Amsterdam till London med tåg

Rotterdam till London med tåg

Paris till London med tåg

Bryssel till London med tåg

 

videon från hytten medan tåget utlösning är naturen

Komfort och visningar

Om du någonsin gick på en barndom väg resa, du vet om kampen för ett fönster säte, eftersom ingen vill bli klämd i mitten av baksätet. På ett tåg snubbla rida, alla platser är lika bekväma och har en bra utsikt. Sätena på nya Trenitalia tåg är särskilt bekväm, så se till att boka en resa på Frecciarossa höghastighetståg.

Interlaken till Zürich med tåg

Lucerne till Zürich med tåg

Bern till Zürich med tåg

Genève till Zürich med tåg

 

Tåg Tripping och sova på tåget

i bilar, bara passagerarna kan sova och även då, det är inte i en bekväm säng. nattåg är ett smart sätt att få till din nästa destination snabbt samtidigt spara på boende för kvällen.

London till Bryssel med tåg

Bryssel till Köln med tåg

Köln till Wien med tåg

Köln till Innsbruck med tåg

 

 

Parkering vs Train Utlösning

På en väg resa, du behöver hitta en plats att parkera bilen säkert över natten. Vad är svårare men, är att hitta platser att parkera i storstadsområden och särskilt vid turistområden som Colosseum i Rom eller Duomo i Florens i Florens. Eftersom utrymmet är begränsat runt dessa platser, parkering kostar en premie för.

Bryssel till Amsterdam med tåg

London till Amsterdam med tåg

Berlin till Amsterdam med tåg

Paris till Amsterdam med tåg

 

medan tåg snubbla du träffar skenan och bara slappna av
järnvägen bana

Miljön

Road resor är ökända för sina utsläpp hög kolhalt, och batteridrivna bilar är svårt och dyrt att anställa. Lyckligtvis – det finns ett bättre sätt. tåg snubbla – speciellt på nyare tåg – har en mycket lägre påverkan på moder jord, så att du kan njuta av din semester skuldfri.

 

Redo att boka ditt tågutflykt äventyr? Besök Rädda ett tåg och få billiga tågbiljetter.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-train-tripping-is-better-than-road-tripping%2F%3Flang%3Dsv (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)