Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 05/03/2021)

Barer med levande musik dyker upp överallt i Europa, erbjuder ett sätt att döda tid i en livlig plats där drinkar och sånger flöda fritt. Om du vill ha kul i stan under din tågresa, Vi har några förslag. Här är vår högsta 5 barer med levande musik i hela Europa:

 

1. Levande musik på Record Shop, Paris, Frankrike

Record Shop är en av de bästa barer med levande musik i Frankrike. Det är precis utanför Bastille tunnelbanestation. Inte bara är det lätt att komma till, men det är också mycket mysig. Baren är på framsidan, och den har en riktig konsertscene bakom musikplats, med publikutrymmet gömt bakom sig.

Lokalbefolkningen rekommenderar att få en reservation om du besöker den här livemusikfältet checklista för resor. Eftersom posten är gratis, kan det vara svårt att få en plats i baren. När du är i, du kommer att kunna njuta av alla genrer av musik, helt lever.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

2. Levande musik på Liquid, Luxemburg, luxemburg

Luxembourg is in 5 Best Bars with Live Music

En intressant bar med levande musik nyligen lagt Luxemburg på kartan över europeiska nattliv. Flytande kafé ligger i det natursköna Grund området Luxemburg. Om du har både cocktail dricker och craft ölälskare i din resa parti, Detta är platsen att gå.

Även om du njuter av en mycket korta vistelse i Luxemburg, du kommer sannolikt att kunna fånga levande musik visar i Liquid på tisdagar och torsdagar. Om du är en vardagskväll krigare, Detta är platsen för dig.

Bonn till Amsterdam Tåg

Antwerpen till Amsterdam Tåg

Hamburg till Amsterdam Tåg

München till Amsterdam Tåg

 

3. väggarna, Rom, Italien

Kan du tänka dig att hitta en ny lokal bar med levande musik att besöka varje kväll under din europeiska semester? Stiga på väggarna, en av Roms mest legendariska levande musik barer, med spelningar varje kväll.

Barerna historisk plats mitt i hjärtat av San Lorenzo studentområde innebär att du kommer att kunna möta många intressanta lokalbefolkningen. Övergripande, för en autentisk romersk upplevelse, Le Mura är ett måste-besök - på någon kväll i veckan.

Milano till Rom Tåg

Florens till Rom Tåg

Pisa till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

 

4. Papegojan, london, Storbritannien

Uppenbarligen, Idris Elba vet vilka ingredienser att kombinera till en fantastisk bar med levande musik. Hans lyx bar, Papegojan, ligger i Aldwych och erbjuder en exklusiv upplevelse.

Medan husband sätter scenen med fantastiska uppträdanden, du inte vill missa Mr. Elba ordinarie DJ set. Just det - Hollywood skådespelaren tar ofta en del i det roliga genom att utföra DJ set, till bar mecenater trivsel. Färgglada drinkar ljusare stämningen ytterligare i detta tropiska fågeltema levande musik bar.

Amsterdam Till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

5. Vattenhålet, amsterdam, Nederländerna

Till glädje för turister och lokalbefolkningen som älskar denna levande musik bar, Vattenhålet har funnits i mer än 25 år. när du besöker Amsterdam, det kommer att ha något att erbjuda dig, även under dagen. På en solig dag, det finns inget bättre än att koppla av på barens rymlig terrass.

Om lättillgänglighet är högt på listan över prioriteringar, Waterhole tar kronan för bästa bar med levande musik i Amsterdam. På grund av sitt centrala läge, är det ofta trångt. En annan anledning till publiken älskar det är happy hour, som varar tills 9 E.M!

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

The Waterhole Live music bar in Amsterdam The Netherlands

 

 

Ett besök på någon av de Bästa Levande musik Bars är det perfekta sättet att starta eller avsluta din Europe tågresa, så Boka dina biljetter nu!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “5 Bästa barer med levande musik i Europa” på din webbplats? du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-bars-live-music-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)