Läsningstid: 7 minuter
(Senast uppdaterad: 04/11/2022)

En av de mest populära rutter för att resa i Europa är från London till Amsterdam, en snabb resa med över 4 miljoner passagerare gör vandringen varje år. Ett bästa alternativ för transport är med tåg via Eurostar, den höghastighetståg som förbinder de två europeiska huvudstäder. denna väg, vilket som öppnas i 2018, fortfarande ett bra val för dig som vill spara pengar och njuta av bekvämligheten att tågresandet ger.

Nedan, du kan hitta alla detaljer du behöver för att hjälpa dig att hantera din Eurostar-resa från London till Amsterdam.

Eurostar Train Times från London till Amsterdam

Eurostar körs ofta, med upp till 16 avgångar per dag beroende på semester och helger. Det första tåget från London till Amsterdam på någon dag avgår från London St. Pancras på 07:16 och tar totalt 3 timmar och 55 minuter, anländer till Amsterdam Central på 12:11 (Amsterdam Central är den holländska namn till Amsterdams centralstation). Detta är ofta en av de billigaste biljetter, så om du inte är främmande för att stiga tidigt du kan spara lite pengar och ge sig ut på break of dawn.

Linje Tiderna är nästan alltid timme, som lämnar dig massor av alternativ för avgångstider. Den sista tåget av natten avgår 17:16 och anländer till 22:11, vilket är precis tillräckligt med tid njuta av en sen natt snack i den holländska huvudstaden. Kolla vår webbplats där du kan hitta en knapp till höger på skärmen eller bara klicka SaveATrain.com, för hela Eurostars tidtabell från London till Amsterdam.

London till Bryssel tågpriser

London till Paris tågpriser

Tågpriser från Genève till London

London till Amsterdam Tågpriser

 

amsterdam canal on a sunny day

 

Boka din biljett på Eurostar

Alla Eurostar-tågbiljetter inkluderar minst två stycken bagage och en handväska. Om du reser med en hel del bagage, du kan också välja en biljett som låter dig ta med fler föremål. Även lågprisbolag kan ta ut mindre för sina ursprungliga bokningar, väska avgifter och sitt val avgifter snabbt lägga upp, Vilket innebär att du får betala mer för en hel del mindre.

Biljettpriserna för denna Eurostar-resa från London till Amsterdam tenderar att variera mycket, så vi rekommenderar att köpa biljetter så fort du kan. Generellt, dessa biljetter börjar säljas tre månader i förväg, men ibland kan du hitta dem upp till sex månader innan avresedagen. Vi rekommenderar att du använder vår Spara A Train värld tågbiljetter webbplats att hitta och boka tågbiljetter, som automatiskt söker igenom allt tillgängligt lager för att få det möjliga priset, garanterat.

Amsterdam till London tågpriser

Tågpriser från Rotterdam till London

Tågpriser från Paris till London

Tågpriser från Bryssel till London

 

Prissättning och typer av biljetter till London till Amsterdam med Eurostar Train

Eurostar tåg fungerar hytter tre klass beroende på din budget. För dem som bara vill ta sig från en plats till en annan, andra klassens biljetter är din bästa alternativet. De på affärsresor kan i stället föredrar Standard Premier eller Business Premier biljett, som båda gör att du kan sitta i första klass tränare och ger en måltid under resan.

Som vi har nämnt tidigare, prissättning varierar beroende på dina resdatum, så du vill boka din tågbiljett så snart tillgängligheten öppnar. Om du bokar tillräckligt långt i förväg, du kommer att titta att betala cirka 92 dollar tur och retur, eller omkring 46 dollars envägs. Väntar till sista minuten kan driva priserna skyhöga, med kostnader nästan en fördubbling av senare du köper din biljett.

Tänk på att från maj och framåt, direkta tåg från Amsterdams centralstation till London St. Pancras börjar drifts, vilket kommer att spara flera timmars restid på återresan. början är också direktförbindelser till Rotterdam. Dessa tjänster kommer också att vara billigare än nuvarande prissättning.

fare Typ Bekvämligheter begränsningar
Andra klass
 • 2 bitar av bagage och en handväska ingår
 • Seat val tillgängliga efter bokning
 • Mat finns att köpa
Ej återbetalningsbar. Innan tågets avgång, du kan byta din biljett. En förändring avgift på 40 Euro och fare skillnad gäller. Om den nya biljetten är billigare än den ursprungliga biljetten, prisskillnaden återbetalas inte.
standard Premier
 • 2 bitar av bagage och en handväska ingår
 • Uppgraderade platser har mer benutrymme och en premie erfarenhet
 • En lätt måltid och dryck serveras vid din sittplats
Ej återbetalningsbar. Innan tågets avgång, du kan byta din biljett. En förändring avgift på 50 Euro och fare skillnad gäller. Om den nya biljetten är billigare än den ursprungliga biljetten, prisskillnaden återbetalas inte.
Business Premier
 • 3 bitar av bagage och en handväska ingår
 • Uppgraderade platser har mer benutrymme och en premie erfarenhet
 • Chef utformade måltider och champagne serveras på din plats
 • Tillgång till en exklusiv lounge före avgång
 • Taxi bokningstjänster finns tillgängliga
 • Fria avbokningar och obegränsad utbyten upp till 60 dagar efter avresan på alla rutter mellan Storbritannien, Frankrike och Belgien.
 • Fria avbokningar och obegränsad utbyte fram till avgång på den direkta vägen mellan Storbritannien och Nederländerna, plus gratis utbyte på indirekt väg (Thalys / Eurostar via Bryssel) fram till avgång.

Det är värt att notera att Eurostar inte är tillgänglig för dem som har en Rail Pass, så om du vill göra den här resan en lockande och prisvärd, köpa din tågbiljett i förväg. Här hittar du tåg biljetter online på olika webbplatser, även om dessa webbplatser visar uppblåsta priser på Eurostar-tågbiljetter jämfört med Spara A Train webbplats.

Väl inne i huvudstaden, du kan ansluta vidare via ett antal olika Amsterdam tåg. Hastighetstågtjänster erbjuds också till ett antal platser i hela kontinenten.

Bremen till Amsterdam Tågpriser

Hannover till Amsterdam Tågpriser

Bielefeld till Amsterdam Tågpriser

Hamburg till Amsterdam Tågpriser

 

Ombord på Eurostar-tåget från London till Amsterdam

gång ombord, den totala restiden från London till Amsterdam med tåg är ungefär 3 timmar och 52 minuter. I kombination med din före avgång ankomst, din totala restiden kommer att vara runt 4.5 timmar.

Tåget själv har standard sittplatser samt tabeller som gör att du kan arbeta och äta med lätthet. Dessa tenderar att boka upp tidigt, fastän, så se till att plocka i förväg om det är vad du vill. Oavsett var du sitter, du är garanterad att ha bra benutrymme och pluggar för att ladda dina enheter.

Som tidigare nämnt, det finns gratis WiFi ombord, så att du kan hålla jämna steg med all e-post och sociala medier behov. Beroende på din biljett, Du kan också bege dig till matsalen tränare, där du kan hitta mat, drycker och snacks. Om du sitter i en förstklassig stuga, maten kommer att föras direkt till din plats.

Vid ankomsten, det finns ingen anledning att gå igenom passkontrollen, men efter Brexit och avlägsnandet av Storbritannien från EU dessa tjänster kan ändras. Var noga med att kontrollera lokala lagar innan du går ombord på resan.

London till Antwerpen Tågpriser

Tågpriser från London till Lille

Strasbourg till London Tågpriser

Tågpriser från London till Rotterdam

 

london to amsterdam by the eurostar train e320

 

Varför Resor Europa med tåg?

Självklart, den verkliga frågan är varför just Europa upplevs bäst via tåg – trots allt, detta väl-anslutna kontinenten är lätt förflyttbart med flyg, bil, eller buss. i alla fall, det finns få saker som romantisk som den vilda naturen utanför ditt fönster på en tågresa, och för första gången resenärer finns det nästan ingenting mer praktiskt än hoppande ombord på ett tåg strax innan det avgår. Detta står i djup kontrast till Europas flygplatser, där avancerad check-in tid är mer än två timmar och du tillbringar mer tid och pengar pendling till flygplatsen plats.

På tal om restid, Europa är känt för sina höghastighetståg, vilket är långt högre än sina slingrande motorvägar. Tåg över hela kontinenten är snabba och ofta direkt, vilket innebär mindre tid pendling och mer tid utforska.

Tågstationer har också fördelen av att vara ett bra läge eftersom de ofta byggt inuti centrum. De ger oftast flera avgångstider per dag tusentals linjer, Vilket innebär att du alltid kommer att ha ett alternativ för resor.

Till sist, tågbiljetter är mer inkluderande, Så att du kan ta med bagage och välja platser utan att betala rejäl extra avgifter.

Allt detta är att säga att, medan Europa har många alternativ för resenärer, inget slår den gamla goda tågresa.

Tågpriser från Frankfurt till London

Tågpriser från München till London

Moutiers till London Tågpriser

Tågpriser från Marseille till London

 

Boka biljetter med spara ett tåg för ditt London till Amsterdam med tåg

Sök vår webbplats för att boka biljetter till alla Europas bästa destinationer, Inklusive Belgien, Italien, Schweiz, och den Storbritannien (inklusive tåget från London till Amsterdam med Eurostar). Vår sökmotor är utformad för att spara pengar på alla biljetter och inkluderar inga bokningsavgifter. Vi gör det enkelt för dig att köpa genom att acceptera flera sätt att betala, inklusive kreditkort, Giropay, idealisk, och många fler.

Så, oavsett anledningen till resor, oavsett om du reser ensam eller tillsammans med andra, ta några minuter för att söka efter tågbiljetter på Save a Train, som erbjuder de lägsta priserna, garanterat.

 

Funderar du på att bok? Ta 3 minuter och hitta en biljett för din London till Amsterdam med tåg på www.saveatrain.com . Fyll i datum och tid som du vill resa, och vi kommer att ge dig det bästa priset för resan.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida? Klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flondon-amsterdam-direct-train%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)