Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 30/01/2021)

Nya höghastighets, gränsöverskridande tåg fortsätter att öppna linjer över hela världen. dessutom, de nästan alltid slå flygresor om komfort, lönsamhet, och färdhastighet. Vid denna punkt, Det finns fler och fler tåg nätverk runt om i världen! Alla som är i gränsöverskridande tåg älskar det!

Reser genom Europa på ett tåg är mer om retardation än hastigheten. När du passerar vackra landskap på väg till slutdestinationen, du känner dig lugn och underbar. Som ett resultat, pågår gränsöverskridande tåg blir en tid att koppla av, har lite tid på egen hand och även meditera.

Så, Låt oss kolla in några av de bästa gränsöverskridande tåg i Europa tillsammans:

 

Eurostar Gränsöverskridande Tåg

Anslutning London med Amsterdam, Avignon, bryssel, Liten, Lyon, Marseille, Paris, och Rotterdam, Eurostar är förmodligen den mest populära höghastighetståg tågtrafiken i Europa. Också, Getlink fungerar separat och äger tågen. De korsar Kanaltunneln mellan Storbritannien och Frankrike. Körs på ett nätverk av hög hastighet rader, Eurostar utbildar räkna arton bil klass 373/1 tåg och sexton bilen Class 374 tåg. De kör upp till 186 mph (300 kilometer per timme). dessutom, Eurostar bär fler passagerare än alla flygbolag i kombination. Detta gör Eurostar den dominerande järnvägsoperatören på de linjer som är verksamt.

Eurostar gränsöverskridande tåg tar dig genom Storbritannien, Frankrike, Belgien, och Nederländerna. Plus, det ska låta dig njuta av den fantastiska naturen i dessa rutter längs vägen.

Hannover till Rotterdam Tåg

London till Rotterdam Tåg

Hamburg till Rotterdam Tåg

Köln till Rotterdam Tåg

 

Gränsöverskridande Tåg från Spanien till Frankrike

Thalys Gränsöverskridande Tåg (franska: [sådan])

Ursprungligen byggt runt LGV Nord höghastighetslinjen mellan Paris och Bryssel, Thalys är en fransk-belgiska höghastighets tågoperatören. Eurostar-järnväg bilar delar detta spår, vilket gör dem till en av de bästa gränsöverskridande tåg. Thalys går från Paris, Bryssel eller Amsterdam till london via Lille och tunneln under Engelska kanalen och med franska inrikes TGV-tåg. Plus, Thalys tjänar Amsterdam och köln, för! Detta är fantastiska nyheter för alla som gillar att ha många alternativ för sin resa. Thalys International, NMBS / SNCB, och Tyska järnvägen hantera sitt system, medan THI Factory och NMBS / SNCB använda den. Som ett resultat – med Thalys – utbilda reser i Europa är verkligen fantastiskt!

Amsterdam till Köln Tåg

Bryssel till Köln Tåg

Köln till Antwerpen Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

 

NS International

Tidigare känd som NS Hispeed, NS International är järnvägsoperatören i Nederländerna för alla med ett skarpt öga för en fantastisk reseupplevelse. NS International driver internationell mellan stad och höghastighets Cross Border tåg med anslutningar till:

– Belgien (Intercity Direct)

– Tyskland och Schweiz (Intercity-Express)

– Frankrike (Thalys)

Framför allt, NS International driver för närvarande både hög hastighet och icke-höghastighetstjänster och är en del av Nederlandse Spoorwegen. Liknande, NS International får införa halvhöghastighets och höghastighetstjänster någon gång inom en snar framtid.

Bryssel till Leiden Tåg

Antwerpen till Leiden Tåg

Berlin till Haarlem Tåg

Paris till Haarlem Tåg

 

Gränsöverskridande Tåg – TGV (franska: Ett höghastighetståg)

SNCF driver TGV som är Frankrikes intercity höghastighetståg service och bästa statliga nationella tågoperatören. Även initialt centrerad på Paris, nätet har, över åren, expanderat. Den ansluter nu större städer över hela Frankrike (Marseille, Liten, bordeaux, Strasbourg, Rennes) med närliggande länder. Det finns cirka 110 miljoner passagerare per år i Frankrike ridning med TGV. Enligt data från april 2007, TGV är det snabbaste hjul tåget på, nå 574.8 km / t (357.2 mph). Du kommer att uppleva det bästa internationella anslutningar till Bryssel i Belgien och luxemburg i norr med TGV-tåg, Säkert.

Den internationella TGV i öster tar dig till Frankfurt och München. Liknande, din söder resor tar dig direkt till Milano i Italien eller Barcelona i Spanien. Gör inget resefel, TGV är en av de mest bekväma gränsöverskridande tåg! dessutom, det tar dig med på den mest underbara romantiska resan från Paris till Medelhavsområdet. Eller, till den vackra Bordeaux, Lyon och Marseille och den världsberömda Cannes. Därför, Om du vill nå Frankrike och / eller Schweiz med tåg, du kan göra det genom att rida i gränsöverskridande tåg som drivs av TGV Lyria.

Zürich till Paris Tåg

Paris till Frankfurt Tåg

Genève Paris Tåg

Paris till Köln Tåg

 

För att få bästa train erfarenhet i ditt liv, till fantastiska priser och befrias från vidrig bokningsavgifter, använda sig av Rädda ett tåg

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcross-border-trains-europe%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)