Vrijeme čitanja: 4 zapisnik
(Zadnja izmjena: 30/01/2021)

Nova velika brzina, prekogranični vozovi i dalje za otvaranje linije širom svijeta. Nadalje, oni gotovo uvijek tukli zracno putovanje u pogledu udobnosti, rentabilnost, i brzina putovanja. Na ovom mjestu, ima sve više i više željezničke mreže širom svijeta! Svako ko je u prekograničnom vozova voli!

Putuju po Evropi u vozu je više o usporavanju od brzine. Kao što ste proći prekrasna prizora na putu do konačnog odredišta, osećate spokojan i divno. Kao rezultat, događa prekogranični vlakova postaje vremena za opuštanje, Imam malo vremena na svoju ruku, pa čak i meditirati.

Dakle, hajde da vidimo neke od najboljih prekogranične vozova u Evropi zajedno:

 

Eurostar prekogranične Vlakovi

Povezivanje Londonu sa Amsterdam, Avignon, Brisel, Malo, lyon, Marseille, Pariz, i Rotterdam, Eurostar je vjerojatno najpopularniji high-speed željezničkih usluga u Europi. takođe, Getlink odvojeno upravlja i posjeduje vozova. Oni prelazimo Kanal Tunel između Velike Britanije i Francuske. Radi na mrežu velika brzina linije, Eurostar vlakovi posjeta osamnaest automobila klase 373/1 vlakova i šesnaest automobila klase 374 vozovi. Oni rade na do 186 mph (300 kilometara na sat). Nadalje, Eurostar nosi više putnika nego sve aviokompanije u kombinaciji. Ovo se čini Eurostar dominantni operater šina na rute koje posluje.

Eurostar prekogranične vozovi će vas kroz Velika Britanija, Francuska, Belgija, i Holandija. Plus, to će vam omogućiti da uživate u prekrasnim pejzažima ovih ruta usput.

Hanover do Roterdama Trains

London Rotterdam Trains

Hamburg Rotterdam Trains

Köln u Rotterdam Trains

 

Prekogranična Vozovi iz Španije u Francusku

Thalys prekogranične Vlakovi (francuski: [poput])

Prvobitno izgrađena oko LGV Nord brze pruge između Pariza i Brisela, Thalys je francusko-belgijski velike brzine operater voz. Eurostar željeznica automobili dijele ovu stazu, što ih čini jednim od najboljih prekogranične vozova. Thalys ide iz Pariza, Brisel ili Amsterdam da London preko Lille i kanala tunel i sa francuskim domaćim TGV vlakova. Plus, Thalys služi Amsterdam i Keln, također! Ovo je fantastično vijest za sve one koji vole da imaju dosta mogućnosti za njihovo putovanje. Thalys International, NMBS / SNCB, i njemačke željezničke upravlja sistem dok THI Factory i NMBS / SNCB rade to. Kao rezultat – sa Thalys – trenirati putuju u Europi je svakako fantastičan!

Amsterdama do Köln Trains

Brisel Cologne Trains

Cologne Antwerp Trains

Pariza do Amsterdama Trains

 

 

NS International

Ranije poznat kao NS Hispeed, NS International je operater šina u Holandiji za svakoga s oštro oko za neverovatno iskustvo putovanja. NS International djeluje međunarodnim međugradske i high-speed prekogranične Vozovi sa priključcima na:

– Belgija (međugradski Direct)

– Njemačkoj i Švicarskoj (Intercity-Express)

– Francuska (Thalys)

Iznad svega, NS International trenutno posluje i high-speed i ne-high-speed usluge i dio je Nederlandse Spoorwegen. slično, NS Međunarodni mogu uvesti polu-velike brzine i velike brzine usluga negdje u bliskoj budućnosti.

Brisel Leiden Trains

Antwerp u Leiden Trains

Berlin u Haarlem Trains

Pariz Haarlem Trains

 

Prekogranična Vozovi – TGV (francuski: A High Speed ​​Train)

SNCF upravlja TGV koji je u Francuskoj međugradski high-speed rail usluga i najbolji nacionalni operater u državnom vlasništvu rail. Iako je u početku fokusiran na Paris, mreža ima, tokom godina, proširen. Sada povezuje glavnim gradovima širom Francuske (Marseille, Malo, Bordo, Strasbourg, Rennes) sa zemljama u okruženju. Postoji oko 110 milijuna putnika godišnje u Francuskoj jahanje sa TGV. Prema podacima iz april 2007, TGV je voz najbrže kotačima na, dostižući 574.8 km / h (357.2 mph). Doživjet ćete najbolje međunarodne veze u Brisel u Belgiji i Luksemburg na sjeveru sa TGV vlakova, sigurno.

Međunarodne TGV na istoku će vas odvesti do Frankfurta i Minhen. slično, tvoj jug putovanja će vas odvesti direktno u Milanu u Italiji ili Barcelona u Španiji. Ne pravite grešku na putovanju, TGV je jedan od najudobnijih prekogranične vozova! Nadalje, odvest će vas na najdivnije romantično putovanje iz Pariz na obalama Mediterana. Or, na prekrasna Bordeaux, Lyon i Marseille i svjetski poznati Cannes. stoga, ako želite doći do Francuske i / ili Švicarska vlakom, možete to vozeći u prekograničnoj vozova od TGV Lyria.

Zurich u Pariz Trains

Pariz Frankfurt Trains

Ženevi u Pariz Trains

Pariz Cologne Trains

 

Da biste dobili najbolje vlak iskustvo u tvom životu, fantastičan cijene i oslobađa odvratan naknade za rezervaciju, upotreba Save A Train

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcross-border-trains-europe%2F%3Flang%3Dbs – (Dođite spusti da vidi Embed Code)