Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 10/09/2021)

Da iskuse Holland Tulip Sezona Train je zaista mora na bilo samopoštovanja ljeto putničke kalendar. Za mjesec dana ili tako svake godine, poljima pokrajini Flevoland pretvaraju u lijep i ogroman mora šarenim cvijećem više od 7 miliona cvjeta. Iz Haga i Leiden na jugu, do Alkmaar na sjeveru, gdje ćete doživjeti ovaj prekrasan prizor. Dok je jedan obično povezuje putuju nizinama Holandije biciklom, za manje avanturistički daleko privlačniji način da doživite sve slave tulipana sezone vlakom! Evo nekih top savjeta kako uživati ​​Holland tulipana sezonu putovanja vozom.

 

Holland Tulip sezone i NS voz

 

Planirajte svoju posjetu za nadolazeću sezonu holandskih lala

Sezona lala traje od kraja marš do sredine maja, ali je najbolje vrijeme da vidi tulipani u punom cvatu je na pola puta kroz april. Morat ćete provjeriti na vremenu za sezonu i učiniti vaše istraživanje prije rezervacije kako bi se osiguralo da dobijete najbolje vrijeme.

Hanover u Hag Trains

Hamburg u Hag Trains

Berlin u Hag Trains

Köln u Hag Trains

 

The Best Times posjetiti vrtovi i polja u Holland Tulip Sezona

Holland Tulip sezone privlači mnogo turista i posjetitelja a najbolje vrijeme za posjet vrtovima i poljima tulipana je često kada se otvore i nekoliko sati prije nego što se zatvore. Planirajte svoje putovanje u skladu s tim, tako da možete napraviti najviše od naših iskustvo i mogu dobiti neke velike slike bez gužve.

Brisel Maastricht Trains

Antwerp u Maastricht Trains

Köln u Maastricht Trains

Berlina do Maastricht Trains

 

Rezervirajte Vaše karte Before You Go

Zbog broja ljudi koji dolaze da vide tulipani, doživljava Holland lala sezone vlakom može biti prilično zauzet. TO JE važno unaprijed planirati i doživite karte za voz unapred gdje god je to moguće kako bi se osiguralo da ste u mogućnosti da se na i uživati ​​u spektakularnom pogledu.

Hanover do Roterdama Trains

Dortmund Rotterdam Trains

Hamburg Rotterdam Trains

Köln u Rotterdam Trains

 

Posjetite Flevoland za mirniji Iskustvo Holland Tulip Sezona

Ako tražite mjesto s manje tulipana, ali s manjom gužvom i blago jeftinije cijene onda Flevoland je za vas. Možete uhvatiti trenirati ovdje iz Amsterdama i ako ga uhvatiti nakon vrhunca sati ćete biti u mogućnosti da donese bicikle na vozu, što znači da možete ciklus oko lala polja. Stavovi duž puta su neverovatno i ima dosta velike foto mogućnosti.

Munich Utrecht Trains

Köln u Utrecht Trains

Berlina do Utrecht Trains

Frankfurt na Utrecht Trains

 

Posjetiti Leiden ili Haarlem

Možete uhvatiti vlak za Leiden ili Haarlem na kojoj ćete dobiti izuzetnim pogledom na čuveni "Cvijet Strip" i da će biti u stanju da hoda među redovima tulipana kada ste tamo stigli. Ovo je idealno za jednodnevne izlete i je vrlo popularna turistička destinacija.

Istraživanje Holland vozom je neverovatno iskustvo, a još više za vrijeme tulipana sezone. Moguće je da se knjiga preko noći boravak i Voz ture širom zemlje, ali ovi su nešto skuplji i može vas ostaviti s manje vremena da se istraži lala polja. An Organizacija je ključ tokom ovog zauzet put tako biti sigurni da planirati unaprijed kako bi najviše od lala sezone u Holandiji!

Brisel Haarlem Trains

Antwerp u Haarlem Trains

Berlina do Leiden Trains

Pariz Leiden Trains

 

Uživajte u svom putovanje vozom, preko najpouzdanijeg mjesta za rezervaciju karata za vlak, Save A Train Ako vam je potreban drugi Evropska voznih karata, samo kliknite ovdje, idite na našu web stranicu i uživajte u vožnji.

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fholland-tulip-season-by-train%2F%3Flang%3Dbs – (Dođite spusti da vidi Embed Code)