Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 10/09/2021)

Če želite doživeti Holland sezona tulipanov z vlakom je res treba na vsakem samospoštovanje poletje potovalnih koledar. Za mesec ali dva vsako leto, polja v province Flevoland se spremenijo v čudovito in prostrano morje pisanih cvetov več kot 7 milijonov cveti. Od Haagu in Leidnu na jugu, do Alkmaar na severu, kjer boste doživeli ta lep pogled. Medtem ko je eden običajno povezuje potovanje v nižinah Nizozemskem s kolesom, za manj pustolovski veliko bolj privlačna tako, da bodo imeli vso slavo tulipanov sezone je z vlakom! Tu je nekaj najboljših nasvetov, kako uživati ​​v sezoni tulipanov Holland s potovanjem z vlakom.

 

Holland Tulip sezone in NS vlak

 

Načrtujte svoj obisk za prihajajočo sezono nizozemskih tulipanov

Tulip sezona traja od konca marec do sredine maja, vendar pa je najboljši čas za ogled tulipani v polnem razcvetu, je na pol poti aprila. Boste morali preverite na vreme za sezono in opravljate svoje raziskave pred rezervacijo, da boste dobili najboljši čas.

Hannover k Haaški vlakih

Hamburg k Haaški vlakih

Berlin k Haaški vlakih

Köln k Haaški vlakih

 

Najboljši čas za obisk vrtov in polj med sezono tulipanov Holland

Holland Tulip sezono pritegne veliko turisti in obiskovalci najboljši čas za obisk vrtov in polj tulipanov pa je pogosto, ko se odprejo in nekaj ur preden se zaprejo. Planirajte svoje potovanje v skladu s tem tako, da kar najbolje od naših izkušnje in lahko dobite nekaj odličnih fotografij brez gneče.

Bruselj Maastricht vlakih

Antwerpen, da maastrichtskih vlakih

Köln za maastrichtskih vlakih

Berlin, da maastrichtskih vlakih

 

Rezervirajte vstopnice Preden greš

Glede na število ljudi, ki prihajajo, da si ogledate tulipani, doživlja Holland tulipanov sezono z vlakom lahko precej zaseden. je pomembno, da načrtujejo vnaprej in rezervirajte svoj vozovnice za vlak vnaprej kjer je to mogoče, da boste lahko dobili na in uživajte spektakularne poglede.

Hannover do Rotterdam vlakih

Dortmund do Rotterdam vlakih

Hamburg do Rotterdam vlakih

Köln do Rotterdam vlakih

 

Obiščite Flevoland za tišjo izkušnjo sezone tulipanov Holland

Če iščete kraj z manj tulipani, vendar z manj gneče in rahlo nižje cene potem Flevoland je za vas. Lahko ujeti vlak tukaj Amsterdam in če ga ujamejo po konicah boste lahko, da bi kolesa na vlaku, kar pomeni, da lahko cikel okoli polja tulipanov. Stališča vzdolž poti so neverjetno in obstaja veliko super foto možnosti.

München na Utrecht vlakih

Köln za Utrecht vlakih

Berlin, da Utrecht vlakih

Frankfurt na Utrecht vlakih

 

Obiščite Leiden ali Haarlem

Lahko ujeti vlak za Leiden ali Haarlem, kjer boste dobili izjemen razgled na znameniti "Flower Strip" in bodo lahko hodili med vrsticami tulipanov, ko ste tam prišli. To je idealen za enodnevne izlete in je zelo priljubljena turistična destinacija.

Raziskovanje Holland z vlakom je neverjetna izkušnja, še bolj pa v tulip sezone. Možno je, da knjiga čez noč bivanje in vlak ture po vsej državi, vendar so nekoliko dražji in vas lahko pustil z manj časa za raziskovanje polja tulipanov. An Organizacija je ključnega pomena v tem napornem času, zato se prepričajte, da načrtujejo vnaprej, da bi večina iz tulipanov sezone na Nizozemskem!

Bruselj v Haarlem vlakih

Antwerpen, da Haarlem vlakih

Berlin za Leiden vlakih

Paris na Leiden vlakih

 

Uživaj tvoj potovanje vlak, skozi najbolj zanesljivo mesto za rezervacijo vozovnic za vlak, Shrani vlak Če potrebujete drugo Evropski vlak vstopnice, samo kliknite tukaj, pojdite na našo spletno stran in uživajte v vožnji.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fholland-tulip-season-by-train%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)