Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 10/09/2021)

For å oppleve Holland Tulip sesongen med tog er virkelig et must på noen selvrespekt Sommeren reise kalender. For en måned eller så hvert år, feltene i provinsen Flevoland er forvandlet til et vakkert og stort hav av fargerike blomster av mer enn 7 million blomstrer. Fra Haag og Leiden i sør, opp til Alkmaar i nord er der du vil oppleve dette vakre synet. Mens man vanligvis assosierer reise lavlandet i Holland på sykkel, for mindre eventyrlig et langt mer tiltalende måte å oppleve all ære av tulipansesongen er med tog! Her er noen gode tips for å nyte Holland tulipan sesongen med tog reise.

 

Holland Tulip Season og NS tog

 

Planlegg ditt besøk for den kommende Holland Tulip Season

Tulip sesongen går fra slutten av mars til midten av mai, men den beste tiden å se tulipaner i full blomst er halvveis april. Du må sjekke været for sesongen og gjøre research før bestilling for å sikre at du får den beste tiden.

Hanover til Haag Togene

Hamburg til Haag Togene

Berlin til Haag Togene

Köln til Haag Togene

 

Den beste tiden å besøke hager og åkre under Holland Tulip Season

Holland Tulip sesongen tiltrekker seg mange turister og besøkende og de beste tidspunktene for å besøke hagene og tulipanmarkene er ofte når de åpner og noen timer før de stenger. Planlegg turen tilsvarende, slik at du får mest mulig ut av vår erfaring og kan få noen flotte bilder uten folkemengdene.

Brussel til Maastricht Togene

Antwerpen til Maastricht Togene

Köln til Maastricht Togene

Berlin til Maastricht Togene

 

Bestill billetter Før du reiser

På grunn av antall mennesker som kommer for å se tulipaner, opplever Holland tulipan sesongen med tog kan være ganske opptatt. Det er viktig å planlegge og bestill din togbilletter på forhånd der det er mulig å sikre at du er i stand til å komme på og nyte den spektakulære utsikten.

Hanover til Rotterdam Togene

Dortmund til Rotterdam Togene

Hamburg til Rotterdam Togene

Köln til Rotterdam Togene

 

Besøk Flevoland for en roligere opplevelse av Holland Tulip Season

Hvis du leter etter et sted med færre tulipaner, men med færre folkemengder og litt billigere priser så Flevoland er for deg. Du kan ta trene her fra Amsterdam og hvis du ta det etter rushtiden vil du være i stand til å bringe sykler på toget, som betyr at du kan sykle rundt i tulipanenger. Utsikten langs reisen er utrolig, og det er nok av gode fotomuligheter.

München til Utrecht Togene

Köln til Utrecht Togene

Berlin til Utrecht Togene

Frankfurt til Utrecht Togene

 

Besøk Leiden eller Haarlem

Du kan ta toget til Leiden eller Haarlem hvor du vil få fantastisk utsikt over den berømte “Flower Strip” og vil være i stand til å gå blant rader med tulipaner når du har kommet dit. Dette er ideell for dagsturer og er en svært populært turistmål.

Utforske Holland med tog er en fantastisk opplevelse, og enda mer i løpet av tulipansesongen. Det er mulig å boken natten opphold og tog turer rundt om i landet, men disse er litt dyrere, og kan gi deg mindre tid til å utforske tulipanenger. An Organisasjonen er nøkkelen i løpet av denne travle tiden så sørg for å planlegge å få mest mulig ut av tulipansesongen i Holland!

Brussel til Haarlem Togene

Antwerpen til Haarlem Togene

Berlin til Leiden Togene

Paris til Leiden Togene

 

Kos deg med Togturen, gjennom det mest pålitelige stedet å bestille togbilletter, Lagre et tog Hvis du trenger andre Europeiske togbilletter, klikk her, gå til vår hjemmeside og nyte turen.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fholland-tulip-season-by-train%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)