Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 29/04/2022)

Disse 10 uvanlige attraksjoner over hele verden vil forbløffe deg. Askepott formet høyhæl kirke, fe åser, hengebroer, og en spesiell tunnel i England – er bare noen av de ekstraordinære og litt rare, attraksjoner du bør besøke rundt om i verden.

 

1. Uvanlige attraksjoner over hele verden: Julies balkong

Det er svært få mennesker som ikke vet at historien om Romeo og Juliette fant sted i Verona. Dessuten, svært få mennesker er ikke kjent med den romantiske balkongscenen. En av de mest unike attraksjonene å besøke i Verona er Julies balkong. Balkongen er en del av et hus, der en Cappello-familie bodde på 1200-tallet. derimot, den berømte balkongen ble bare lagt til huset i 20århundre.

I tillegg, balkongen har blitt en av de mest kjente attraksjonene i Europa. Mens balkongen ikke hadde noen reell rolle i settingen av Romeo og Julies historie, det tiltrekker seg hundrevis av besøkende hvert år. Forelsket, hjerteknust, drømmere og Shakespeare-entusiaster, komme for å forlate sine kjærlighetsnotater, ønsker, og graffiti på veggen under Julies balkong.

Rimini til Verona med tog

Roma til Verona med tog

Firenze til Verona med tog

Venezia til Verona med tog

 

Unusual Attractions Worldwide: Juliet’s Balcony

 

2. Fairy Glen, Isle of Skye

Kjegleformet, silkegrønne åser, omgitt av dammer og fosser, Fairy Glen er et av de mest uvanlige stedene å besøke på Isle of Sky. Selv om det ikke er noen kjent opprinnelse til det unike navnet, Fairy Glens landskap har en spesiell sjarm.

Det beste stedet for flott utsikt over Fairy Glen er fra Castle Owen. Dette stedet er ikke et faktisk slott, men heller en fjellformasjon som ligner et slott på avstand. Fairy Glen er ganske liten; derfor, det er best å kombinere det med et besøk på Kilt Rock, Old Man of Storr, og Fairy Pools.

 

Fairy Glen, Isle of Skye

 

3. Electric Ladyland Amsterdam

Det første fluorescerende kunstmuseet i verden, de elektrisk Ladyland-attraksjon i Amsterdam er en av de 10 uvanlige attraksjoner i Europa. Selv om du ikke er en fan av museer, dette fluorescerende museet er en flott opplevelse for barn og voksne. I tillegg til en bemerkelsesverdig samling av fluorescerende mineraler, Ladyland presenterer fantastiske fluorescerende kunstverk fra 1950-tallet. Dessuten, besøkende får en uvurderlig sjanse til å være med på å lage sitt eget kunstverk, i fargerik belysning.

Denne fantastiske attraksjonen ligger i hjertet av Jordaan-distriktet i Amsterdam, hvor en mørk kjeller lyser opp i fargerike lys. Oppkalt etter Jimmy Hendrix sitt album Electric Ladyland, denne kule attraksjonen handler om psykedelisk kunst og 70-tallsmusikk. Utvilsomt, Electric Ladyland Museum i Amsterdam er en av de mest spennende attraksjonene i verden.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

4. Bude-tunnelen, Cornwell England

Ser ut som en vanlig plasttunnel på en parkeringsplass i et supermarked i Cornwall, Bude-tunnelen er ganske ekstraordinær. Denne uvanlige attraksjonen er en av toppen 10 attraksjoner i England takket være de tusenvis av LED-lys som lyser opp i flerfarget.

Ligger i den søvnige byen Bude, de 70 m tunnel er magisk når den lyser opp. Den beste tiden å komme er om kvelden, for opplevelsen av det ultimate lyset. Mens Bude Tunnel ser vanlig ut på dagtid, om natten blir det et verdensunder, tiltrekker seg besøkende fra hele Storbritannia. Bunnlinjen, Bude-tunnelen kan være en morsomt stopp på turen din gjennom Europa, hvor et sant vidunder av teknologi lyser opp øynene og hjertene til både unge og gamle.

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

 

5. Uvanlige attraksjoner over hele verden: Spreepark Tyskland

Berlins fornøyelsespark har kjent bedre tider, spesielt på topp i 1969. Spreepark pleide å tiltrekke seg 1.5 millioner besøkende, å ri på den 40 hytter 45-meters pariserhjul. Speerpark var den mest populære attraksjonen i Øst-Tyskland frem til gjenforeningen i 1991.

På topp, besøkende kunne kjøre en vanvittig berg-og-dal-bane, Grand Canyon vanntur, og gigantiske roterende kopper. Mens parken mistet sin popularitet på grunn av nedskjæringer, og forlatelse, Spreepark forble et morsomt sted å besøke i Berlin. Dessuten, den forlatte fornøyelsesparken har blitt en av de mest uvanlige attraksjonene i Europa, tilgjengelig og åpen for nysgjerrige besøkende.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Unusual Attraction In Germany: Spreepark

 

6. Thames Town Kina

Ikke langt fra Shanghai, fra skyskraperne og gamle templer, du vil finne en annen arkitektonisk sjarm i bildet av en engelsk by. Brosteinsgater, en kirke, middelalderbytorget, og et skilt som ønsker deg velkommen til Thames Town.

Thames Town var en del av en stor plan for å skape internasjonale forsteder, men planen ble aldri realisert. Så, i dag kan besøkende til Shanghai beundre noen av dem de mest spektakulære skyskraperne i verden og stikk innom for å vandre rundt på et lite stykke London i Kina.

 

Thames Town In China

 

7. Caminito Del Rey Malaga

Suspendert 100 meter mot veggene i en kløft, Caminito del Rey er et av Spanias mest fantastiske steder å besøke. 2.9 km gangbro, 4.8 km adkomstvei, de 7.7 km lang Camino pleide å være en servicevei til en demning. derimot, i dag er det en av de mest spennende turistattraksjonene i Malaga.

En av grunnene til at Caminito tiltrekker seg mange reisende er beliggenheten. Ligger langs Los Gaitanes Gorge, en bemerkelsesverdig canyon av kalkstein og dolomitt. Derfor, til tross for de smale og hengende broene, den uvanlige attraksjonen Caminito del Rey er et av stedene du må se i Andalucia, spesielt for adrenalinelskere.

 

Caminito Del Rey Malaga Hiking

 

8. The Giant Glass Slipper Church Taiwan

Åpnet i 2016, glasset med høy hæl bryllup kirken har Guinness-rekorden for verdens største høyhælte skoformede struktur. Den gigantiske glasstøffelen er et kjent bryllupssted, men har ingen egentlig religiøs funksjon. derimot, noen vil kanskje si at den gigantiske høyhælen i glass ser ut som Askepotts sko.

Høyhælkirken i Taiwan er 17.76 meter i høyden og er sammensatt av mer enn 300 tonet blått glass, etterlater en fantastisk effekt på betrakterne. Denne uvanlige attraksjonen ligger i Ocean View Park i Budai township i Taiwan.

 

The Giant Glass Slipper Church In Taiwan

 

9. Uvanlige attraksjoner over hele verden: Slaget ved Orange Italia

Karnevalet til Ivrea finner sted 3 dager før fettetirsdag. Denne unike ferien bringer folk til det spesielle “krig” gatene i Ivrea, kaster appelsiner på hverandre. Til tross for at det hørtes ut som en morsom matkamp, slaget ved oransje kan bli ganske voldsomt, og mange deltakere drar av med forslått og såret.

Den voldelige attraksjonen ble skapt som et resultat av en mer voldelig hendelse. Det sies at en ung dame en gang ble halshugget av en ond markis. Selv om det ikke er klart om det er noen sannhet i denne historien, Ikke desto mindre deltar hundrevis av mennesker på det oransje karnevalet hvert år. Dermed, gjør det til en av de mest uvanlige attraksjonene i Italia.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Pisa til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

Test

 

An Unusual Attraction In Italy The Battle of Orange

 

10. Opp ned Hus Fengjing Ancient Town

Denne uvanlige attraksjonen er et unikt syn i den gamle byen Fengjing. Den berømte gamlebyen i Kina er kjent for sine kanaler, og siden 2014 det er kjent for å være hjemmet til Upsidedown-huset. Når du kommer inn i huset kan besøkende finne møbler og husholdningsartikler, ligner på oppsiden huset i Polen.

Ved å gå inn i huset, du finner alt opp ned, så det er ikke bare på utsiden. Selv om det ikke er noe å gjøre i denne attraksjonen, man kan ikke bli fengslet og fascinert av denne uvanlige arkitektoniske utformingen.

 

Upside Down House Fengjing Ancient Town

 

Vi kl Lagre et tog vil gjerne hjelpe deg med å planlegge en tur til disse 10 uvanlige attraksjoner rundt om i verden.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 uvanlige attraksjoner over hele verden" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Funusual-attractions-worldwide%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)